keskiviikko 4. syyskuuta 2019

Abies Organics - PihkaseerumiNo niin. Orava on taas täällä ^_^


Blogiani säännöllisesti seuranneet ehkä muistavatkin, että olen aiemmin kirjoittanut pihkavoiteesta. Pihkavoiteesta on tullut kirjoitettua postauksia kaksinkin kappalein. Jaksan edelleen suuresti hämmästellä pihkan, lähes kaikkivoipaa vaikutusta ihonhoidossa. Pihkalla on ilmiömäinen kyky parantaa iholla pieniä nirhaumia, haavoja, ötökän pistoksia, tulehduksia ja mitä näitä nyt on. Omien kokemuksieni mukaan pihka tuntuu tepsivän melkeinpä vaivaan kuin vaivaan :)


Tällä kertaa kirjoittelen Abies Organicsin pihkaseerumista. Pihkaseerumi on varsin käyttömukava tapaus, varsinkin jos ei tykkää täyteläisten voiteiden jättämästä ihofiiliksestä. Abies Organicsin pihkavoidehan on siis täysin vedetöntä ja melkoisen tuhtia, jopa voimaista voidetta. Abiesin pihkavoide lienee järkevin valinta laajemmille ihoalueille ja pihkaseerumi taas on ideaali paikallishoitoon.


Abies Organicsin pihkaseerumi on pakattu pipettipulloon. Seerumi on väriltään voimakkaan oranssia ja koostumus on simppeli: denaturoitua alkoholia, 25% kuusenpihkaa ja antioksidanttista, sekä ihoa rauhoittavaa rosmariiniuutetta.

Seerumi on nestemäistä ja imeytyy ihoon melkoisen nopeasti. Jälkituntu on tuttu lapsuuden metsäleikeistä, kitkaisen pihkamainen :) Ja tosiaan pihkaseerumi tuoksuu selkeän pihkaiselle. Siitä joko tykkää tai sitten ei tykkää :D

Olin aivan täpinöissäni, kun sain pihkaseerumin itselleni testiin. Suorastaan odotin, että tulisi jotain ihokatastrofeja ja haavereita, että pääsisin testaamaan pihkaseerumia. Aikani sain odottaa, mutta tulihan niitä hyviä testihetkiä lopulta.

Loppukesällä sain yläselkääni jonkin sortin öttiäisen piston. Aluksi hoidin pistoskohtaa aloe veralla, mutta tällä kertaa tuostakin mainiosta raaka-aineesta ei tuntunut apua olevan. Siispä pihkaseerumi kehiin. Yhdessä yössä itsepintainen punainen patti rauhoittui varmasti 90%. Toisella hoitokerralla ärtynyt patti käytännössä katosi. Toteamus: Tehokasta ja nopeavaikutteista. Pihkan ällistyttävän nopeavaikutteisen tehon olen jo aiemminkin todennut.

Abies Organicsin pihkaseerumia kokeilin myös aika inhottavaan kissanraapaisun hoitoon. Kattimaakari rääppäisi oikein kunnolla, ja sain siitä syvähkön, aavistuksen tulehtuneen haavan ihooni. Tässäkin tapauksessa pihkaseerumi onnistui taltuttamaan tulehdusreaktion hyvinkin nopeasti. Mielestäni myös raapaisu parani muutenkin pikavauhtia, ja luulenpa, että ilman pihkahoitoa jäljelle olisi jäänyt pitkään punoittava, näkyvä arpi. Mutta nyt ei jäänyt, kiitän tästä Abies Organicsin pihkaseerumia.

Summa summarum: Pihka on luontoäidin tarjoama, ylivoimainen apu melkein vaivaan, kuin vaivaan :) Ja siis kaapissa on aina oltava jotain pihkatuotetta, jota otan myös aina mukaan reissuillekin (tarvetta on aina ollut)

Jos kiinnostaa lukea tarkemmin pihkasta, voit lukea postauksen täältä. Ja tästä postauksesta löydät ennen-jälkeen kuvia pihkavoiteen tehosta.  


Abies Organics Pihkaseerumi Waku-Organicsin verkkokaupassa* 26,95€/ 10ml
Pr-näyte.
*mainoslinkkiLöytyykö lukijoiden joukosta vannoutuneita pihkafaneja?

3 kommenttia:

 1. Piti tulla näin jälkikäteen oikein kiittämään sinua ja sitä miten postauksesi sai minut vakuuttumaan.
  Kasvoillani oli ollut jo pitkään paha ihottuma/kuivuus enkä keksinyt enää mitä tehdä.
  Kunnon apua en saanut edes ihotautilääkäriltä.
  Olen seurannut blogiasi vähän väliä ja tämä tuote jäi erityisesti mieleen.
  Päätin ostaa sitä ja kappas se auttoi kun auttoikin.
  Nyt kehtaan liikkua taas ihmisten ilmoilla.
  Jatkahan samaan malliin ja mukavaa kevättä sinulle.
  ~Sara

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis todella mahtavaa kuulla, että tästä on ollut sinulle konkreettista apua :) Pihka on kyllä kerrassaan ihmeellistä ja monikäyttöistä. Se tuntuu tepsivän melkein mihin tahansa vaivaan ^_^ Mukavaa kevättä myös sinulle :)

   Poista
 2. Mä olen myös vannoutunut pihkafani ☺️ Olen sivellyt pihkavoidetta alkaviin paiseisiin ja finneihin, ja todennut että pihka alkaa vaikuttaa välittömästi. Punoitus, kirvely ja pistely loppuu lähes välittömästi ja patti alkaa hävitä. Jopa siis paiseet (joita minulle aina silloin tällöin ilmestyy menkkojen aikana), eivät enää kypsy hitaasti ja kivuliaasti ja puhkea, vaan tosiaan pienenevät ja häviävät parissa kolmessa päivässä, kun muistan vain levitellä pihkavoidetta säännöllisesti. Ikävän näköinen finni hävisi nenänpielestä yön aikana, kun laitoin sen päälle pihkavoidetta ennen nukkumaanmenoa. Kasvomaskin ärsyttämät suunpielet paranivat myös yön aikana, kun sipaisin niihin pihkavoidetta.

  Psoriaasi tykkää myös pihkasta. Kutina, hilseily ja punoitus lakkaa lähes heti kun levitän pihkavoidetta. Oikein ärtynyt ihottuma reagoi mahtavasti, kun lääkevoiteista ja kosteusvoiteista ei ollut mitään apua; kun levitin pihkavoidetta, niin ensimmäisen tunnin aikana iho ”kuoriutui” lastu kerrallaan ja sen jälkeen alta paljastunut iho oikein imi voidetta ja oli aamulla jo lähes terveen näköinen.

  Itse olen käyttänyt Havukan 30% pihkavoidetta, eli suurinpiirtein vahvinta mitä nettikaupoista löysin. Toinen purkki jo menossa puolen vuoden sisään �� Odotan vain sitä, että taas pääsee reissuun ja testaamaan voiteen voimaa Aasiassa, ötököiden puremiin, hiertymiin ja haavoihin mitä reissussa aina tapaa tulla.

  VastaaPoista

Kommentit piristävät aina :)