maanantai 27. toukokuuta 2019

Kicks - Re-Texturizing Niacinamide Treatment




Kicksin oma linja on vähän kuin salakavalasti päässyt tekemään meikäläiseen vaikutuksen. Kicksin omasta linjasta olen tehnyt huippuhyviä ja toimivia löytöjä. Viimeisimpinä mieleen nousee mainio, vakkarikäytössä oleva, superkosteuttava Ultra-plumping hyaluronic acid treatment

Kicksin oma linja nojaa tuotenimissä paljon johonkin tiettyyn/tiettyihin ainesosiin, josta tulee itselläni aika voimakkaasti mielleyhtymä The Ordinaryyn. Tässä postauksessa esittelen Re-texturizing Niacinamide Treatmentin. Niasiiniamidista olen aiemmin kirjoitellut täällä.









Niasiiniamidi on myös ihan kuin varkain noussut estradille ihonhoitotuotteissa. Tuntuu olevan nykyään hyvin suosittu ainesosa. Eikä ihme, sillä sen on todettu olevan hyvinkin hyödyllinen ja tehokas raaka-aine ihon hoidossa :) Niasiiniamidi on hieman tutummalta nimeltään B3-vitamiini.




Ja mitä ovatkaan Niasiiniamidin ihonhoidolliset hyödyt?



Niasiiniamidi lukeutuu niihin do-it-all raaka-aineisiin. Niasiiniamidista voi saada apua laajentuneisiin ihohuokosiin, epätasaiseen ihonsävyyn, hienoihin juonteisiin, epäpuhtauksiin - you name it. Niasiiniamidi myös vahvistaa ihon suojabarriääriä ja korjaa jopa ihon valovaurioita. Edellä mainituista syistä allekirjoittanut ainesosanörtti mielellään suosii tuotteita, joissa tämä tähti on incissä mukana ^_^ 







Inci: AQUA, NIACINAMIDE, DISTARCH PHOSPHATE, C15-19 ALKANE, HYDROXYETHYL ACRYLATE/SODIUM ACRYLOYLDIMETHYL TAURATE COPOLYMER, ISONONYL ISONONANOATE, SODIUM ASCORBYL PHOSPHATE, GLYCERIN, PROPANEDIOL, TOCOPHERYL ACETATE, METHYLPROPANEDIOL, SQUALANE, BIOSACCHARIDE GUM-1, GANODERMA LUCIDUM EXTRACT, CAPRYLYL GLYCOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, POLYSORBATE 60, 1,2-HEXANEDIOL, XANTHAN GUM, CITRIC ACID, DISODIUM EDTA, PHENOXYETHANOL, PARFUM



Re-Texturizing Niacinamide Treatment on määritelty yön yli käytettäväksi naamioksi. Koostumukseltaan se on hieman geelifluidimaista. Tuoksu on miedohko, puhdas ja raikas. 

Pumppupulloon pakattu tapaus sisältää niasiiniamidia 7% ja sen lisäksi stabiloitua C-vitamiinijohdannaista 3%, E-vitamiinia 1%. Mukana on myös Reishi-sienen uutetta, joka lupaa vaikuttaa epäpuhtauksia ehkäisevästi. Mukana on myös ihoa hoitavaa skvalaania.

Fluidi kannattaa levittää iholle sutjakasti ja napakoilla vedoilla. Koostumus sisältää myös kalvonmuodostajia ja liian innokas ihoon hierominen saa tuotteen rullaamaan. Siinä vaiheessa, kun fluidi on jo imeytynyt, ei enää kannata siis lääppiä ihoa :) 



Oletteko löytäneet joitain suosikkituotteita Kickin omasta linjasta?







Kicks Re-Texturizing Niacinamide Treatment Kicksillä* 19,90€/ 50ml





Pr-näyte.
*mainoslinkki





2 kommenttia:

  1. Mä en ole vielä ehtinyt Kicksiin asti näitä ihmettelemään, mutta ehkäpä kesälomalla saan viimeistään aikaiseksi :)!

    VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele :)