keskiviikko 24. huhtikuuta 2019

Kotimaista: Inari Arctic BeautyTänään ollaan jälleen kotimaisen luonnonkosmetiikan äärellä. Kuten on tullut jo aiemmin todettua, kotimaista luonnonkosmea on viime aikoina putkahdellut markkinoille hyvinkin paljon. Ja sekös minulle ainakin passaa. Kotimainen luonnonkosmetiikka on ollut pitkälti varsin laadukasta, ainakin niiden brändien kohdalla, joita olen päässyt testailemaan. Tänään tutustutaan Inari Arctic Beautyyn :)
Inari ei ole aivan uusinta uutta, vaan Inari lanseerattiin jo viime vuoden kesällä markkinoille. Inari määrittelee tuotteensa unisex-kategoriaan, mikä on mielestäni tosi kiva juttu. Samalla Inari profiloituu enemmänkin aikuisen ihon hoitoon, luvaten tuttuja anti-age- vaikutuksia. Inarin toinen perustaja Sirkku Hahn kertoi, että Inarin tuotekehitystä inspiroi voimakkaasti Aasialainen kosmetiikka. Tämä tarkoittaa tehokkaita, oikeasti vaikuttavia ainesosia, sekä keveitä koostumuksia, hyvällä imeytyvyydellä. Inarin tuotteet ovat 100% vegaanisia ja Inarin arvoihin kuuluu myös ehdoton eläinkokeiden vastustaminen. Kuulostaa hyvältä :)
Inarin raaka-aineetSanomattakin selvää, että Inarin brändissä korostuu suomalaisen luonnon puhtaus. Pohjoiset kasvit elävät haastavissa olosuhteissa ja ovat täten erittäin antioksidanttirikkaita (ihonhoidossa antioksidantit hidastavat ikääntymisprosessia). 

Ruusujuuri on adaptogeeninen ja korkean antioksidanttipitoisuutensa lisäksi sisältää myös flavonoideja. Ruusujuuri pehmentää ihoa ja hälventää pigmenttiläiskiä.

Superantioksidantti pakurikääpä saattaa olla monille tuttu myös kotimaisen Supermoodin tuotteista ja tätä samaa ihon uusiutumista tukevaa raaka-ainetta löytyy myös Inarin tuotteista.


Männynkuoriuute niin ikään hidastelee ihon ikääntymistä voimakkaalla antioksidanttisella vaikutuksellaan. Männynkuoriuutetta muuten myydään myös sisäisesti nautittavina kapseleina, samoin kuin edellä mainittua ruusujuurta :)


Inarin hyödyntämistä raaka-aineista voi informaationälkäiset käydä lukaisemassa enemmän täällä.  

Inarin Midsummer Magic- tuotelinja käsittää tällä hetkellä: Lifting seerumin, Water Creamin, Sleeping Creamin, Moisture Boostin, sekä Hydration Cleanser puhdistusemulsion.


Midsummer Magic termistä tulee itsellä heti mielleyhtymä Suomen juhannusyöhön <3  Sain Inarilta testiin Water Creamin ja Moisture Boostin ja niistä seuraavaksi ajatuksia.


Midsummer Magic Water Cream
Water Cream jo nimenä antoi odottaa tältä jotain erinomaista. Tuliko jollain muullakin ehkä mieleen Whamisan Water Cream? Tässä on kuulkaas jotain samaa ^_^

Water Cream on varsinainen kosteuspommi iholle, ja ainesosista löytyykin superhumektantti hyaluronihappoa kolmessa eri molekyylikoossa. Erikokoiset molekyylikoot huolehtivat siitä, että Water Creamin iholle tarjoama vesikosteus imeytyy tehokkaasti ihon eri kerroksiin.

Water Creamin ainesosaprofiilista löytyy myös hoitavia ainesosia, kuten oliiviöljystä johdettua skvalaania, E-vitamiinirikasta manteliöljyä ja jälleen antioksidanttista puolukansiemenöljyä.

Water Cream ihastutti kyllä ihan samantien. Koostumus on tosiaan todella vesimäistä lirua, joka imeytyy huippunopeasti ihoon. Jättää ihon todella kosteutetun tuntuiseksi ja haluan korostaa erityisesti tämän jättämää napakkaa ihotuntua. Water Creamia voi myös halutessaan kerrostaa iholle, niin vesimäisen keveää se on. Ehdoton hittituote varsinkin kosteusköyhälle iholle. Vaikka ainesosissa on mukana ravitsevia kasviöljyjä, ei tässä ole havaittavissa lainkaan niiden läsnäoloa ---> Ei ollenkaan raskaan tuntuinen iholla. Ihan superi ^_^
Midsummer Moisture Boost
Moisture Boost on koostumukseltaan täyteläisempää, verrattuna Water Creamiin. Tosin eroavaisuudet ovat suht minimaalisia. Vaikka Moisture Boost on tunnultaan selkeästi ravitsevampi, mennään silti edelleen ihan unelman keveällä fluidilinjalla. 

Moisture Boostissa on käytetty samoja raaka-aineita, kuin Water Creamissa, mutta pehmentävien ja ravitsevien kasviöljyjen prosentuaalinen osuus on hieman korkeampi.

Tykkään tästäkin ihan hurjan paljon. Nyt kun talvi jäi taakse (luojan kiitos) ihon kunto on muuttunut radikaalisti. Muutama kuukausi sitten, iho tuntui helposti kiristelevän ja pintakuivuutta sai taputella hoitovesillä ahkerasti pois ja lukita kosteutta täyteläisemmillä hoitovoitella, sekä öljyillä. Iho ei ole enää kaivannut niin täyteläistä hoitoa ja Inarin Water Cream ja Moisture Boost ovat sopineet iholleni kuin nenä päähän :)
Miltä Inari tuoksuu?Tuoksu onkin sitten Inarin tuotteissa asia, mitä jäin miettimään. Ensikokeilulta hieman vieroksuin Inarin tuoksua. Tuotteissa nimittäin tuoksuu kesäinen havumetsä. Koin tuoksun aluksi aavistuksen voimakkaaksi, mutta käytön myötä totuin siihen nopeasti. Tuoksu on toisaalta aika mahtava, tuodessaan mieleen kesäiset lämpimät yöt. Mutta toisaalta metsäiset tuoksuvivahteet usein koetaan maskuliinisiksi. En muista koska olen aiemmin jäänyt pohtimaan näin paljon jonkin brändin tuotteisiin valittua tuoksumaailmaa :)
Yhteenvetona Inarista voisi sanoa, että se on luksusta. Kun katsoo Inarin raaka-ainelistoja, ovat ne vakuuttavia. Tuotteissa on käytetty kokonaisia kasviöljyjä, runsaasti erilaisia antioksidanttisia kasviuutteita ja koostumusta muokkaavat ns. turhat täyteaineet ovat minimissä. Ja niin ne koostumukset, nehän jo hehkutinkin tuossa aiemmin. Laadukasta ja vakuuttavaa siis. Inarissa on luksusta myös tuotteiden hinnat jotka vaihtelevat n. 60- 150 euron välimaastossa. 


Inarin tuotteita löytyy esim. House of Organicilta*


Midsummer Moisture Boost*  119€/ 30ml 


Inarin tuotteita voi ostaa myös heidän omasta verkkokaupastaan ja kaikki jälleenmyjät näkee täältä.


Pr-näytteitä. 
*mainoslinkki


Oletteko te tutustuneet Inariin? Vetoaako kotimainen luksusluonnonkosmetiikka?5 kommenttia:

 1. Kotimainen luonnonkosmetiikka kiinnostaa ehdottomasti, mutta Inarin tuotteet ovat aivan poskettoman kalliita. Olen valmis maksamaan sen 70e esim. Absolutionin kasvoöljystä (koska se vaan on niin hyvä) mutta nämä hinnat ovat vaan liikaa, kun 30ml pullo ei kuitenkaan kauhean kauaa kestä. Mutta kaipa kohderyhmää silti löytyy. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Inarin hintataso on kieltämättä melkoisen arvokas ja hipoo myös omia kipurajoja. Mutta Inarin kaltaisille brändeille kyllä löytyy ne omat kohderyhmänsä :) Absolution onkin mulle vielä ihan vieras, mutta paljon kehuja siitä kuullut ^_^

   Poista
  2. Absolution on tosi hyvä sarja ja tuoksut ovat aika unisex, mistä varmasti moni tykkää. Tosin Absolutionillakin on aika kalliita osa tuotteista, kuten esim. tuo kasvoöljy, mutta se on paras löytämäni omalle sekaiholle ja imeytyy hetkessä. Suosittelen kyllä lämpimästi tutustumaan! Vaikka varmasti bloggaajana tuotteita on muutenkin kaapeissa. :D Tosiaan kyllähän kaikenhintaiselle kosmetiikalle aina käyttäjänsä varmasti löytyy. Viime aikoina monessa blogissa on myös näkynyt Vintner's Daughter-kasvoöljy jonka hinta taitaa olla noin 200€ (!!). Huh. ':D

   Poista
  3. Joo tuosta VIntner's Daughterista olen kuullut ja sillä on kyllä aika huikea hinta. 200 euron kasvoöljy kyllä sietää olla sitten jo supertäydellistä, kaikilta osin :D

   Poista
 2. Itselle tämä kotimainen luonnonkosmetiikka ei ole tuttu ollenkaan. Mielenkiintoista, että näiden tuotteiden tuotekehitystä inspiroi Aasialainen kosmetiikka. Kuulostaa hyvältä tuottesarjalta, kerta on kotimainen, 100% vegaaninen sekä eläinkokeiden vastustaminen. https://www.defour.fi/palvelut

  VastaaPoista

Kommentit piristävät aina :)