maanantai 22. huhtikuuta 2019

Mádara -40% tärpit
Mádaralla* on tuttuun tapaan taas suosittu kampanja, jossa lähes kaikki Mádaran tuotteet ovat vuorokauden ajan -40% alennuksessa.  Ale alkaa 23.4 ja päättyy klo 23:59.  Yli 70e tilauksiin lisätään lahjaksi Deep Moisture- yövoide* (31€/ 50ml).


Mádaralta olen tehnyt tosi hyviä löytöjä vuosien varrella ja tässä postauksessa esittelen omat tärppini:) (postauksessa on suluissa normihinnat, joista saa siis -40% alennuksen)Smart Antioxidant Fine Line Minimising Fluid Day* (35€/ 50ml) on ehdottomasti vinkkaamisen arvoinen tuote näin kesää kohti mennessä. Moni haluaa vaihtaa kosteusvoiteensa kevyempään ja tässäpä on sellainen. Kevyt fluidikoostumus onnistuu kosteuttamaan tehokkaasti ja tuntuu iholla unelman keveältä. Tästä voi lukaista tarkemmin täällä.Superseed Age Recovery Facal Oil* (54,95€/ 30ml) on todella miellyttävän tuntuinen, samettinen, ei raskaan tuntuinen kasvoöljy, joka on ladattu täyteen anti-age- vaikutteisia kasviöljyjä. Age Recovery kasvoöljy ei ole edullisimmasta päästä, joten -40% alea kannattaa todellakin hyödyntää nyt, jos tästä on haaveillut tai on jo entuudestaankin tuttu suosikki :) Tästä voi lukaista tarkemmin täällä.


Boost Amino-Fill 3D Lifting ampullit* (29,90€/ 30ml) ovat melkoisen tehokkaita ihon pikakaunistajia, jotka lupaavat nuorekkaampaa efektiä jo tunnissa. Kokemuksia tästä tuotteesta voi käydä lukaisemassa täällä.


Age-Defying Sunscreen SPF30* on ehdottomasti luonnonkosmetiikan miellyttävimpiä aurinkosuojia. Ja koska tässä on mukana läpikuultava beigesävy, ei ole pelkoa valkoisesta kajosta iholla. Tämä myös tasoittaa kevyesti ihon epätasaisuuksia. Tästä olen kirjoittanut tarkemmin täällä.
Nourish and Repair Shampoo* (14,50€/ 250ml) ja Hoitoaine* (14,50€/ 200ml) lukeutuvat ehdottomasti luonnonkosmetiikan parhaimmistoon. Näistä varsinkin hoitoaine kykenee selvittämään hiukset aivan uskomattoman tehokkaasti. Lukaise tarkempi käyttökokemus täällä.

Supreme Hydration vartalovoide* (17€/ 200ml) on lirumaisen kevyttä koostumukseltaan, jolla on todella hyvät kosteutustehot. Vartalovoiteen ihoa hoitava tuntu säilyy iholla useita tunteja. Tämä voi olla varsinkin kesälle ihan nappivalinta keveytensä puolesta. Lukaise lisää täältä.


Supreme Hydration käsivoide* (11€/ 75ml) jatkaa samaa linjaa edellä mianitun vartalovoiteen kanssa. Kevyttä ja nopeasti imeytyvää, joka on erityisesti päiväkäyttöön sopiva. Käsivoiteesta voi lukea lisää täältä.

Repairing Multi-layer käsivoide* (11€/ 75ml) onkin sitten erittäin tuhtia ja ravitsevaa voidetta. Tuhdin rasvaisesta koostumuksesta huolimatta, käsivoide onnistuu imeytymään ihoon hämmästyttävän nopeasti. Ei jätä ihoa rasvaiseksi, mutta pehmeän tuntuiseksi kylläkin. Tästä voi lukea lisää täällä.Mádaran verkkokauppaan pääset tästä*.


*mainoslinkkejä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit piristävät aina :)