lauantai 20. huhtikuuta 2019

iS Clinical Eclipse SPF50 - Silkin kevyt ja sävyttävä aurinkosuoja


Julkaistu alunperin 27.8.2017Syksyn ehdottomasti mielenkiintoisimpia ja tehokkaimpia tuotteita löytyi iS Clinical nimiseltä brändiltä. iS Clinicalin hyväksi todetuista tuotteista kirjoitinkin jo aiemmin täällä.

Halusin vielä palata iS Clinicalin pariin, erään hyväksi havaitun tuotteen osalta. Kyseessä on suojakertoimen 50 sisältävä, kevyesti ihon sävyä tasoittava voide. Itsellänihän on hieman välinpitämätön suhde siihen, mitä tulee ihon suojaamiseen auringolta (Yritän kovasti parantaa tapojani ^_^). Kuitenkin hyvin moni haluaa käyttää korkean suojakertoimen sisältäviä tuotteita ihan päivittäin, satoi tai paistoi. Ja faktahan se on, että UV-säteily on yksi niistä suurimmista tekijöistä miksi iho ikääntyy ennenaikaisesti.Lue myös: Sävytettyä aurinkosuojaaEclipse SPF 50 tarjoaa iholle siis nimensä mukaisesti UV-suojaa kertoimella 50. Vedenkestävä voide suojaa ihoa sekä UVA ja UVB säteiltä, kuten kunnollisen aurinkosuojan kuuluukin tehdä. Testiin saamani tuote on sävytetty, mutta tästä on myös sävyttämätön versio.


Eclipsen UV-filtterit ovat fysikaalisia, eli titaanidioksidi (5,20%) ja sinkkioksidi (1,10%). Korkean UV-suojan sisältämät fysikaalisiin filttereihin pohjautuvat voiteet saattavat tuntua iholla usein todella paksuilta, tahmeilta ja muutenkin ei niin kovin miellyttäviltä. Eclipse on tämän suhteen poikkeus ja ansaitsee siksikin tulla vinkatuksi.


Eclipsen koostumus on voidemaista, ehkä jopa aavistuksen moussemaista. Voide levittyy silti miellyttävän liukkaasti, eikä se tunnu tyypillisen jankkimaiselta tai raskaalta. Voide myös imeytyy ihoon melkoisen nopeasti eikä se jätä ollenkaan tahmeaa pintaa. Eclipsen jättämä tulos on iS Clinicalin mukaan kuvailtu mattapintaiseksi, mutta mielestäni se ei jätä ihan mattapintaa vaan kuvailisin voiteen jättämän pinnan mieluummin kuulaaksi. 

Eclipsen sävy (PerfectTint-teknologia) on vaalea beige. Sävytetty Eclipse tasoittaa ihon sävyeroja hyvin hienovaraisesti. Sävy on kuitenkin siinä määrin läpikuultava, että tämä soveltuu varmasti useimmillekin ihonsävyille. Sävyn ansiosta Eclipse ei myöskään jätä iholle sitä ei toivottua vaaleaa kajoa. Eclipsessä ei ole juurikaan havaittavaa tuoksua. Parabeenipelkoisille tiedoksi myös, että niitä ei ole Eclipsen koostumuksessa mukana.

Eclipse on käytössä varsin miellyttävän ja kevyen tuntuinen voide, eikä se ole muutamien päivien testikäytössä aiheuttanut ainakaan omalle iholleni näppyjä, mikä voi joskus olla aurinkosuojien "sivuoire" :). Kannattaa kuitenkin panostaa ihon huolelliseen puhdistukseen aina, kun käyttää tuotteita, jotka sisältävät fysikaalisen suojan (suosittelen öljypuhdistusta).


iS Clinicalin tuotteiden lähintä jälleenmyyjää ja hintoja voi tiedustella maahantuojalta (asiakaspalvelu@aclassbeauty.eu) tai iS Clinicalin FB-sivuilta. Jälleenmyyjät voi tarkastaa myös täältä.*Pr-näyteSuositteko korkeita suojakertoimia päivittäisessä käytössä?

1 kommentti:

  1. Pyrin suosimaan, alkukeväästä lähtien koitan käyttää vähintään suojakertoimen 42 ( Misshan BB-voide :D ), mutta yleensä tartun 50 suojakertoimen tuotteeseen. Mullahan oli tästä sävyttämätön versio, se oli ihan jees. Voi olla, että uteliaisuuttani hankin vielä tän sävytetyn version :)

    VastaaPoista

Kommentit piristävät aina :)