perjantai 18. maaliskuuta 2016

Supermood - Luksusta iholleTänään esittelyssä  suomalainen sertifioidun luonnonkosmetiikan kriiterit täyttävä ihonhoito sarja nimeltä Supermood.
Sarjan taustalta löytyy kauneusalalta ja mm. Suomen huippumalli haussa ja Koko Suomi leipoo ohjelmista tuttu Anne Kukkohovi. Supermood sarja lanseerattiin vuonna 2014 ja ollaanpa sitä myös ulkomaille viemässä, mikä on tosi hieno juttu :) Supermood on kattava holistinen ihonhoitosarja, josta löytyy tuotteita moniin ihon eri tarpeisiin.  Sarjasta löytyy tuotteet niin ulkoiseen kuin sisäiseen kauneudenhoitoon. Supermoodin sisäiseltä kauneudenhoitolinjalta löytyy mm. kollageenia sisältävä kauneussuklaa. Supermood antaa siis luvan herkutella suklaalla ilman huonoa omaatuntoa :p

Testiin tuli pari tuotetta Supermoodin Egoboost ja Youth Glo - linjoista, jotka esittelen tässä postauksessa. Egoboost-linjan tuotteet sisältävät runsaasti antioksidanttipitoista pakurikääpää, jota käytetään ihon eheyttämiseen ja pigmenttivirheiden korjaamiseen. Youth Glo - linjan teho perustuu mm. hedelmähappoihin, retinoliin sekä antioksidantteihin.Egoboost The Perfect Day Cream  testissä ekana. Supermoodin sivuilla tuotteesta sanotaan näin:

"Pehmeä ja napakoittava päivävoide, jonka menthol-uute herättää ihon ja raikastaa sen yleisilmettä.

Tehokasta pakurikääpää suoraan suomalaisesta metsästä. Suuri pakurikääpäpitoisuus vahvistaa ihoa ja tasoittaa ihon pintaa. Yleisesti perusainesosaöljynä käytetyn oliiviöljyn rasvahappokoostumus mukautuu erittäin hyvin ihoon. Oliiviöljy on uudistava, rakentava, rauhoittava ja silottava vapaiden radikaalien sieppaaja. Manteliöljyssä on runsaasti A- ja E-vitamiineja, luonnonmukaisia happoja ja fenoliyhdisteitä, kuten proantosyanidiinejä ja flavonoideja. Manteliöljy rauhoittaa, kosteuttaa, pehmentää ja vähentää vapaiden radikaalien haitallisia vaikutuksia.

Öljyä suositellaan ulkoiseen käyttöön. Se suojaa tulehduksia vastaan ja sillä on tehokas parantava vaikutus. Öljy sopii herkälle, mutta myös rasvoittuvalle iholle normalisoimaan ihon rasvatasapainoa. Piparminttuöljyllä on viilentävä ja raikastava vaikutus."


Päivävoide on iholla kevyen tuntuinen, fluidimainen, mutta silti ravitseva päivävoide. Voide imeytyy ihoon suorastaan hulahtaen ja tuotetuntu on iholla todella pehmeä, ei ollenkaan öljyinen tai nahkea. Iholla on virkistävä tunne voiteen levityksen jälkeen. Virkistävä tunne johtuu osiltaan tuotteen sisältämästä mentolista. Yleensä en tykkää mentolista kasvotuotteissa sen viilentävän ominaisuuden vuoksi, mutta tässä tuotteessa sitä ei ole käytetty liikaa. Kasvot ei tunnu "viilenneiltä" vain virkistyneiltä. Olen aistivinani mentolin myös tuotteen tuoksussa, mutta se on todella mieto, juuri havaittavissa. Incistä löytyy muuten myös suomalaista koivunmahlaa.

Supermoodin tuoteselosteissa on  käytetty käteviä merkintöjä incin tulkitsemiseksi. Ei siis tarvitse olla niin ainesosiin perehtynyt.
Nerokasta :)

♥︎ Kertoo ainesosan olevan luomuviljelty
★ On luonnollista alkuperää oleva ainesosa
✤ Synteettinen ainesosa, muutamia tälläisiä tarkkaan määriteltyjä ainesosia sallitaan luonnonkosmetiikassa

Supermoodin sivuilta löytyy myös Kauneuden ABC niminen osio. Siellä on tiedonjanoisille aakkosittain hakemisto erilaisille kosmetiikassa käytetäville ainesosille suomeksi selitettynä.  Ihan mahtava juttu.

Testauksessa oli myös muilla blogeilla hehkutettu Youth Glo Luxury Peel.  Kyseessä siis hedelmähappoihin perustuva kuorinta. Supermoodin omilla sivuilla tuotteesta kerrotaan näin :

"Sensaatiomaisen tehokas kuorintavoide. Se vilkastuttaa ihosolujen uusiutumista hedelmähappojen ansiosta, jolloin uusi ja heleä iho tulee välittömästi näkyviin."


Tuote on geelimäistä ja helppo levittää iholle. Tuote tavallaan vaahtosi hyvin miedosti iholla levitysvaiheessa. Hieman yllättäin tuote myös kuivahti iholle kalvomaiseksi, olematta kuitenkaan kiristävä. Tuoksussa on raikas,  selkeä minttu. Tuli heti ihan mieleen Jenkki spearmint :D
Käyttöohjeessa tuotetta kehotetaan pitämään herkällä iholla aluksi vain 60 sekuntia ja muilla ihotyypeillä 5-10 minuuttia. Käyttöohjeessa mainitaan myös ihon punoituksen olevan luonnollista käytön jälkeen. Moni onkin tällä saanut naamansa ihan kirkuvan punaiseksi.  Itse olen ennenkin käyttänyt tämän tyyppisiä tuotteita ja pidinkin tuotetta kasvoilla kokonaiset 10 minuuttia. Alussa ei ollut mitään kummempia tuntemuksia, mutta 5 minuutin vaikutusajan jälkeen alkoi tuntua iholla ihan kevyttä kihelmöintiä, ei kuitenkaan pistelyä tai polttelua. Kasvot alkoivat myös kevyesti punoittaa, mutta ei todellakaan mitenkään paloauton värisenä. Kuorinnan pois huuhtelun jälkeen iholla oli selkeästi näkyvissä rajat joissa aine vaikutti. Punoitus hälveni melko nopeasti.

Tätä tuotetta ei ole turhaan hehkutettu! Anne itse kertoi tuotteen olevan sarjan "vahvimpia" ja tehon kyllä huomaa. Iho on ihan uskomattoman sileä ja pehmeä käytön jälkeen.
Ja tuloksen huomaa ihan heti sen vaikutusajan ja huuhtelun jälkeen. Iho on jotenkin todella kuulas ja kirkas. Vaikutti, että uurteet hälvenivät ja ihohuokosetkin supistuivat. Iho näytti yleensä ottaen hehkuvan terveeltä ja raikkaalta. Ei voi kuin suositella. Tällä saa nopeasti tehokasta freesausta ulkonäköönsä, mutta kannattaa ottaa huomioon tuo käytönjälkeinen lievä punoitus, eli kannattaa varata aikaa punoituksen laskemiseen ennen ihmisten ilmoille menoa :)Egoboost linjalta löytyy myös One Minute Facelift Serum. Supermood kuvailee tuotetta näin :

"Tehotippamainen pakurikääpäseerumi, joka kohottaa ja kiristää ihoa välittömästi.

Tehokasta pakurikääpää suoraan suomalaisesta metsästä. Suuri pakurikääpäpitoisuus vahvistaa ihoa ja tasoittaa ihon pintaa.
Pakurikääpä on myös voimakas adaptogeeni. Kansankielellä se tarkoittaa yrttiä, joka tukee kehoamme sen omassa uudistumisprosessissa. Liftonin® Xpress -optimiyhdistelmä on kolmen yhdisteen markkinointinimi ja luonnollinen raaka-aine. Liftonin® Xpress vähentää välittömästi kasvojen juonteita. Lopputuloksena on fyysisesti tiukempi iho, hellävaraisesti ja nopeasti."

Seerumi levittyy iholle liukkaan kevyesti. Uskomattoman riittoisa tuote, yksi ainoa tippa riitti kokonaan esim. otsan iholle. Tuoksu on mieto, lähes huomaamaton. Seerumi hulahtaa ihoon nopeasti ja tuloksena on tosiaan sileän tuntuinen iho. Anne kuvaili tuotetta "elmukelmumaiseksi" ja tosiaan tämä ihan selkeästi napakoittaa ihon. Incistä bongasin tutun kuuloisen ainesosan Pullulan, jolla on iholla välittömästi kiinteyttävä vaikutus. Iho tuntuukin kiristyneeltä, mutta ei kiristävältä. Taikuutta? Ei sentään, mutta tehokkaan tuotesuunnittelun lopputulos. Todella hyvän tuntuinen tuote ja tässäkin tapauksessa tuloksen huomaa melkein heti käytön jälkeen. Kiristävä vaikutus katoaa ajan myötä, mutta seerumin muut ihoa hoitavat ainesosat jäävät iholle vaikuttamaan.
Tämäkin on mainio tuote, jos iho tarvitsee pikafreesausta. Ihan nappituote esim. huonosti nukutun yön jälkeen, kun tuntuu että nassu roikkuu polvissa.

Supermoodin pakkauksia avattaessa paljastuu aina jokin hauska pikkulause. One Minute Faceliftin pakkauksessa oli vapaasti suomennettuna "Niille päiville kun tarvitaan vähän extra-tukea. Toi kyllä samantien hymyn huulille. Hauska :D


Supermoodin tuotteista tuli kokonaisuudessaan toimiva, tehokas ja ennen kaikkea laadukas fiilis.
Tykkäsin tosi kovasti ja näiden kokeilujen perusteella sarjan muut tuotteet kiinnostaa myös. Tuotteet sopii miehille yhtälailla. Anne kertoi haaveistaan lanseerata tulevaisuudessa myös miehille suunnatun oman ihonhoitosarjan. Mahtava idea! Toivottavasti tämä toteutuu, tiedossa ei voi olla mitään muuta kuin laadukas ja tuloksia tekevä ihonhoitosarja. Kyllä täällä Suomessakin vaan osataan :)Supermoodin tuotteita löytyy heidän verkkokaupasta. Sekä Hyvinvoinnin verkkokaupasta*.Tuotteet pr-näytteitä
*mainoslinkki
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi, kysy, utele :)