torstai 11. huhtikuuta 2019

Glamglow Gravitymud: Hehkutaan!Kasvonaamioiden käyttö voi olla toisinaan antoisaa puuhaa, varsinkin jos ne tekevät iholle jotain näkyvää muutosta vaikustusaikanaan. Kaikki naamiot eivät pysty tekemään niitä toivottuja taikatemppuja, mutta aina toisinaan eteen sattuu niitä tapauksia, jotka ovat vinkkaamisen arvoisia. 
Sain jo alkuvuodesta pr-toimistolta testiin melkoista suosiota nauttivan Glamglow Gravitymud kasvonaamion.  Kyseessä on kiiltävän kromiseksi muuttuva peel-off naamio, joka lupaa kiinteyttää ja napakoittaa ihoa, vain 20- 30 minuutissa!

Naamio itsessään jo tulee aika upean näköisessä pahvipakkauksessa, jonka mukana tulee naamion levitykseen tarkoitettu sivellin. Naamiomassa on hieman venyvän sorttista, joten sivellin toimiikin levityksessä oikein näppäränä apukaverina. 


Naamion kuivumisaikana kasvoilla tuntuu selvä kalvo, mutta ei ikävällä tavalla. Naamion poistaminen kasvoilta myös kävi yllättävän helposti. Sitä ei oikeastaan tarvitse repiä, vaan se lähtee kuin itsestään kevyesti vetämällä. Täysin siis vastakohta niille mustapäänaamioille, jotka todellakin tarraavat ihoon kuin pikaliima ja saattavat tuntua joskus hieman kivuliaalle poistettaessa. Glamglow ei tarttunut edes pieniin ihokarvoihin.


No entä tulos? Se oli mielestäni selkeä. Gravitymud onnistuu todellakin taikomaan ihosta selkeästi hehkuvamman. Huokoset näyttävät pienemmiltä, pienet juonteet hälvenevät, iho tuntuu kosteutetulta ja hoidetulta. Myös ihon sävy näyttäisi tasaantuvan. Lueskelin tästä mielipiteet jakavasta naamiosta netistä mielipiteitä. Osa valittaa että ei tee mitään, ja toinen osa hämmästelee sitä samaa vaikutusta minkä itsekin huomasin. Pähkinänkuoressa Gravitymudin vaikutus tuntui siltä, kuin olisi käynyt tehokkaassa kasvohoidossa. Iho tuntuu ja näyttää naamion jäljiltä sen verran hyvältä, että se ei tuntuisi vaativan enää muita hoitotuotteita (mutta voihan ne laittaa silti jos haluaa hifistellä viimeisen päälle).

Kuva: Pinterest Glamglowilla on useampiakin erilaisia naamioita. Ja luonnollisesti itselleni tuli sellainen "kerääkokosarjanytheti" - fiilis :D Glamglowin koko purkkivalikoimaan voi tutustua esim. Kicksillä.


I'm a tin man! Glamglown naamio on kasvoilla futuristinen ja huomiota herättävä :)


Naamion poisto käy melkein kuin ajatuksen voimalla vain. 

Jos iholle jää pieniä naamion rippeitä, ne on helppo pyyhkäistä pois kasvoveteen kostutetulla vanulapulla.Gravitymudin parasta kohderyhmää on hieman varttuneempi väki. En usko että parikymppinen, hyväihoinen tyyppi saa tästä ihan sitä parasta tulosta.

Ensimmäisen käyttökerran jälkeen hämmästelin lopputulosta. Pällistelin naamion Incilistaa, joka ei suoraan sanottuna oikein tällä kertaa tuottanut mitään ahaa-elämyksiä saatika paljastanut, miksi tulos näytti ihollani niin hyvältä. 


Incissä on mm. huokosia supistavaa taikapähkinää, ihon sävyä tasoittavaa lakritsijohdannaista, sekä täyteläistävää hyaluronihappoa. Listan alusta löytyy myös alkoholia, joka on usein olennainen osa kalvonaamioita. Gravitymudissa on on myös välittömästi ihoa kiinteyttävää pullulania. Oletteko saaneet tällä naamiolla hyviä tuloksia?

Glamglowilla on myös luksusmainen Gentlebubble putsari:
Gentlebubble on sulfaatiton ja iholla hellävaraisen tuntuinen, kermaisen ja runsaan vaahdon muodostava geeliputsari. Putsarin tuoksu on mieto ja... noh, kermainen :)

Suosin nykyään enemmän puhdistusemulsioita- ja voiteita. Silti kerran-pari viikossa on kiva pestä kasvot ihan vaahtoavalla (mutta hellävaraisella) putsarilla. Vaahtoavalla putsarilla on itselleni ihan jo psykologinen merkitys, tuntuu että saa puhtaampaa jälkeä. Varsinkin kesällä vaahtoava putsari on melkein pakko olla ainakin se muutama kerta viikossa.Glamglowia löytyy esim. Sokoksilta. Glamglow Gravitymud myös Kicksillä* (49,90/ 50g) ja Glamglow Gentlebubble Cleanser Lookfantasticilla (22,95€/ 150ml)

Pr-näytteitä.
*mainoslinkkiOnko Glamglow teille tuttu? Kiinnostaako?
2 kommenttia:

 1. Vitsi tuo Gentlebubblen putsarituubi on "magee" :D En ikinä tota sanaa käytä, mutta tolle putsarituubille se sopii :D

  Glamglow on kyllä tuttu, mutta uusimpia tuotteita en oo testannut. Silloin aikoinaan, kun sarja vasta tuli Suomeen, testasin kaikki tuotteet sitä mukaa kun niitä ilmestyi. Paljon niistä blogin alkuaikoina kirjoittelinkin, mutta viimeisin teksti taitaa olla vuodelta 2014 tai 2015, jos en ihan väärin muista :D Tää violetti naamio multa itse asiassa löytyy testikaapista, voisikin siihen tarttua seuraavaksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo toi Gentlebubble on näyttävimpiä pakkauksia mitä on vastaan tullut! 😊

   Mulle tämä oli eka kokemus Glamglowilta, mutta kokemus oli sen verran vakuuttava tällä Gravitymudilla, että noi muutkin alkoi kiinnostaa 😍

   Poista

Kommentit piristävät aina :)