keskiviikko 10. huhtikuuta 2019

Lidlin Luonnonkosmetiikkaa: Cien Nature Osa 2









Kirjoittelin juuri kokemuksia ja mielipiteitä Cien Naturesta. Kyseessä siis Lidleissä myytävän brändin luonnonkosmetiikkalinja. Edellisessä postauksessa käytiin läpi Pomegranate- linjan päivä- ja yövoide, sekä silmänympärysvoide. Postauksen voi lukaista tästä.


Luvattua jatko-postausta pukkaa. Tänään esittelyssä on Cien Naturelta; Shampoo, käsivoide, vartalovoi sekä huulivoide :)









Wild Rose Shampoo 200ml


Inci: Aqua, Coco-Glucoside, Sodium Coco-Sulfate, Sucrose, Sodium Chloride, Citric Acid, Glyceryl Oleate, Hydrolyzed Wheat Protein, Parfum, Linalool, Geraniol, Citronellol, Limonene, Rosa Canina Fruit Oil, Tocopherol, Hydrogenated Palm Glycerides Citrate, Lecithin, Ascorbyl Palmitate, Sodium Benzoate. 




Wild Rose shampoo on suunnattu kuiville ja vaurioituneille hiuksille. Shampoo sisältää ruusunsiemenöljyä, sekä vehnäproteiinia. Tuoksumaailma on edelleen miellyttävä ja herkullinen. Shampoonkin tuoksusta tulee kovasti mielleyhtymiä joihinkin Laveran tuotteisiin. 

Pesevinä tensideinä on käytetty kookospohjaista sulfaattia ja pesutulosta miedontaa kookos/ sokeri pohjainen mieto tensidi (coco-glucoside). Shampoon koostumus on viskositeetiltaan hieman sieltä lirummasta päästä, mutta ei nyt sentään lurahda sormien välistä heti. 

Shampoo vaahtoaa erittäin runsaasti pienemmälläkin määrällä ja levittyy hyvin hiuksiin. Hellävaraisen pesutehon huomaa kyllä samantien huuhteluvaiheessa, sillä tämä ei hiuksiani takuttanut ollenkaan. Periaatteessa kyllä tykkäsin tästä shampoosta, mutta koska se on pesutehoiltaan mieto, en saa sillä ihan yhtä kuohkeaa ja ilmavaa lopputulosta, mitä rasvoittuva lettini kaipaa.

Jos hiuksesi ovat kuivat, karheat ja kaipaavat hieman hoitavaa ja hellävaraista pesutehoa, voi tämä shampoo olla kokeilemisen arvoinen. Hintaa tällä lienee n. 2€/ 200ml









Lip Balm Calendula 1,49€/ 4,8g


Inci: Ricinus Communis Seed Oil, Helianthus Annuus Hybrid Oil, Lanolin, Olea Europaea Fruit Oil, Candelilla Cera, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Hydrogenated Palm Oil, Butyrospermum Parkii Butter, Copernicia Cerifera Cera, Cera Alba, Helianthus Annuus Seed Oil, Calendula Officinalis Flower Extract, Tocopherol, Parfum, Citronellol, Geraniol, Limonene, Linalool.




Puikkomallinen huulivoide sisältää paljon hoitavia öljyjä, sekä suojaavia vahoja. Risiini-, auringonkukka-, oliivi- ja jojobaöljy tuovat hoitavuuden ja suojaavan pinnan huulille tuo mm. lanoliini, candelila-, karnauba- ja mehiläisvaha. Kehäkukkauutos on ominaisuuksiltaan korjaava ja parantava. 

Huulivoiteessa on pehmeä mieto tuoksu. Tunnustaudun huulivoidekrantuksi. Ominaisuus, jonka blogiani seuranneet minusta varmasti tunnistavat :D Että koostumus olisi mieleeni täydellinen, pitää vahojen ja öljyjen suhde olla optimaalinen. Cien Naturen Huulivoide ei onnistu sykähdyttämään, joskaan en sitä toisaalta inhoakkaan. Omaan makuuni hieman liian vahamainen koostumus :)








Calendula Hand Cream 2,49€/ 75ml


Inci: Aqua, Helianthus Annuus Seed Oil, Caprylic/Capric Triglyceride, Olea Europaea Fruit Oil, Glycerin, Butyrospermum Parkii Butter, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate Citrate, Cera Alba, Glyceryl Stearate, Calendula Officinalis Flower Extract, Tocopherol, Sodium Benzoate, Parfum, Citronellol, Coumarin, Limonene, Linalool, Citric Acid, Xanthan Gum.



Tämä otti ja kolahti saman tien!

Käsivoide on koostumukseltaan todella lirua, mikä tekee siitä näin ollen täydellisen päiväkäyttöön. Käsivoide hoitaa ihoa mm. auringonkukka- ja oliiviöljyllä, sekä sheavoilla. Tuoksusta tykkään tässäkin. Kuvailisin sitä hieman ehkä sitruksiseksi, mutta toisaalta haistan tässä myös vasta-ajetun nurmikon. Aika vaikea kuvailla tätä tuoksua.

Jos hakusessa on todella nopeasti imeytyvä päiväkäyttöön soveltuva käsivoide, vailla rasvaisia jälkituntumia, tässä on sellainen :)











Body Butter 3,49€/ 200ml


Inci: Aqua, Helianthus Annuus Seed Oil, Glycerin, Cetyl Alcohol, Butyrospermum Parkii Butter, Cetearyl Alcohol, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Glyceryl Stearate Citrate, Theobroma Cacao Butter, Xanthan Gum, Dipteryx Odorata Bean Extract, Alcohol, Citric Acid, Parfum, Limonene, Coumarin, Geraniol, Citral, Linalool, Sodium Benzoate.




Olisikohan nyt niin, että tämä "vartalovoi" miellytti ehkä kaikkein eniten kaikista kokeilemistani Cien Nature tuotteista :) Vartalovoi lainausmerkeissä siksi, että en koe tämän koostumusta aidoksi vartalovoiksi...

... Vaan enemmänkin erittäin paksuksi voiteeksi, kuten ehkä yllä olevasta kuvasta voi nähdä. 

Vartalovoissa on käytetty auringonkukka- ja manteliöljyä, sekä shea- ja kaakavoita. Näiden välistä löytyy myös pehmentäviä rasva-alkoholeja (ei siis niitä pahis-alkoja). Erikoisuutena mukana tonkapapu-uutetta :)

Koostumus on tosiaan melkoisen paksua. Voidemainen koostumus levittyy iholle ihan aavistuksen kankeasti, mutta imeytyy ihmeellisen nopsaa. Ja vähänkö tämä jättää ihon todella pehmeäksi! Laitoin merkille, että pehmentävä tunne iholla säilyy useita tunteja iholla. Lopputuloksena on "pakkohiplatakokoajan"- iho :D  Tämä on for very dry skin ja luulenpa, että kuivaihoinenkin voisi tästä tykätä todella paljon. Täyteläisestä koostumuksesta huolimatta tämä imeytyy hyvin ja ei jättänyt ihoa rasvaiseksi.

Ja sitten kirsikkana kakun päällä; Tuoksu. Namnam. En tiedä muista, mutta omat hajuhermoni yhdistävät tämän Fazerinan tuoksuun. Ei siis paha ^_^







Pr-näytteitä.













1 kommentti:

  1. Kiitos informatiivisesta tekstistä. Ostin tuota vartalovoita ja tykkään siitä kovasti. Olen miettinyt myös sen tuoksua ja heti minullakin syttyi lamppu päässä kun kirjoitit että fazerina! Sitähän se tuoksu tosiaan kyllä muistuttaa :) Tuo shampoo alkoi kiinnostaa, se menee ostolistalle. Ihanaa kevättä

    -Pirjo

    VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele :)