tiistai 9. huhtikuuta 2019

Lidlin Luonnonkosmetiikkaa: Cien Nature










Lidleihin on tullut myyntiin tutulta Cieniltä oma luonnonkosmetiikkalinja, Cien Nature. Cien Naturen tuotteita onkin viime aikoina vilahdellut monissa blogeissa ja olen itsekin päässyt näitä tuotteita testaamaan. Cien Naturen tuotteilta löytyy Na-true luonnonkosmetiikan sertifikaatti. 

Linjasta löytyy aika useita tuotteita käsittäen lähinnä suihkutuotteet ja hoitovoiteet. Jäin totta puhuen kaipaamaan kasvojenhoitotuotteiden osalta putsaria ja kasvovettä. Cien Naturen kaikki tuotteet maksavat alle 5 euroa. Edullista siis on, kuten brändin ilmeeseen kuuluukin :)

Tässä postauksessa esittelen Cien Naturen päivä- ja yövoiteen, sekä silmänympärysvoiteen. 









Day Cream Pomegranate 3,99€/ 50ml


Inci: Aqua, Helianthus Annuus Seed Oil, Dicaprylyl Ether, Glycerin, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate Citrate, Punica Granatum Seed Oil, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Orbignya Oleifera Seed Oil, Glyceryl Stearate, Tocopherol, Xanthan Gum, Ubiquinone, Phytic Acid, Citric Acid, Parfum, Limonene, Citral, Linalool, Sodium Benzoate 




Kun ensimmäisen kerran nuuhkaisin tuubiin pakattua päivävoidetta, olisin sokkotestissä arvioinut kyseessä olevan ehkä Laveran tuotteen. Tuoksu on pehmeä, hieman makeahko ja jälkiruokamainen.


Päivävoiteesta (kuin myös yövoiteesta) löytyy anti-age- maininta. Hoitaviksi öljyiksi on valittu auringonkukkaa, mantelia, jojobaa ja babassuöljyä. Jälkimmäinen babassu on ominaisuuksiltaan verrattavissa kookosöljyyn. Tähtiraaka-aineeksi on valittu antioksidanttinen ja C-vitamiinipitoinen granaattiomenan siemenöljy. Päivävoiteesta löytyy myös anti-age vaikutteista ubikinonia, sekä antioksidanttista fytiinihappoa.

Koostumukseltaan päivävoide on kevyen voidemaista, joka imeytyy ihoon hyvin nopeasti. Päivävoide tuntuu hyvin kosteuttavalta ja hieman pehmentävältäkin, tosin kuivaihoinen saattaa kaivata runsasrasvaisempaa koostumusta. Tämä on kevyt päivävoide, josta jää mattainen jälki. Niin ja tosiaan tuoksu on tosi herkku! :)





Night Cream Pomegranate 3,99€/ 50ml


Inci: Aqua, Glycerin, Helianthus Annuus Seed Oil, Orbignya Oleifera Seed Oil, Persea Gratissima Oil, Dicaprylyl Ether, Caprylic/Capric Triglyceride, Cetearyl Alcohol, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Glyceryl Stearate Citrate, Punica Granatum Seed Oil, Butyrospermum Parkii Butter, Glyceryl Stearate, Tocopherol, Xanthan Gum, Phytic Acid, Citric Acid, Ubiquinone, Parfum, Limonene, Citral, Linalool, Sodium Benzoate 





Yövoiteesta löytyy sama tuoksu, kuin päivävoiteesta.

Yövoiteen hoitavia kasviöljyjä ovat aurigonkukka, babassu, avokado ja jojoba öljy. Incistä hieman alempaa löytyy myös granaattiomenan siemenöljy, sekä sheavoi. Ubikinonia ja fytiinihappoa on myös tässäkin mukana.

Ihan pätevän näköinen raaka-ainelista. Plussaa annettava ehdottomasti siitä, että tässä on käytetty runsaasti kokonaisia kasviöljyjä, halvempien ja hajotettujen esteriöljyjen sijaan (esteriöljyt eivät ole yhtä hoitavia, kuin kokonaiset kasviöljyt). 

Ja kuten voi olettaa, on yövoide koostumukseltaan hieman tuhdimpaa, kuin päivävoide. Kyseessä ei silti ole mitään paksua jankkia. Yövoide imeytyy kiitettävän nopeasti ja onnistuu antamaan kosteutetun tunteen iholle. Tämän jäljiltä iholle jää selkeästi enemmän pehmittynyt tunne, päivävoiteeseen verrattuna. Tästäkin iho jää mataksi.









Eye Cream Pomegranate 2,99€/ 15ml


Inci: Aqua, Glycerin, Helianthus Annuus Seed Oil, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Cetearyl Alcohol, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Glyceryl Stearate Citrate, Dicaprylyl Ether, Punica Granatum Seed Oil, Orbignya Oleifera Seed Oil, Glyceryl Stearate, Tocopherol, Xanthan Gum, Ubiquinone, Phytic Acid, Citric Acid, Sodium Benzoate 




Cien Nature linjasta löytyy kaksikin erilaista sy-voidetta. Wild Rose, sekä tämä itsellä testissä ollut Pomegranate.


Pomegranate sy-voiteessa on käytetty myös hoitavien kasviöljyjen suhteen samoja, kuin edellä mainituissa päivä- ja yövoiteessa. Sy-voide on myös hajusteeton, mikä on ehdottomasti tämän tyyppisessä tuotteessa hyvä ominaisuus.

Voiteen koostumus on hyvin kevyttä fluidia ja se levittyy liukkaasti iholla. Kosteuttaa kiitettävästi, mutta tämä ei olisi riittänyt esim. tammikuussa omalla ihollani. Tällä hetkellä se tuntuu juuri sopivalta ja kesällä varmasti riittävä. Mukavan kevyt koostumus :)








Yhteenvetona voisin sanoa, että tykkäsin näistä tuotteista tosi paljon. On kiva myös huomata, että raaka-ainevalintojen suhteen ei ole menty siitä, missä aita on matalin. Hyvin usein edullisessa kosmetiikassa (myös luonnonkosmetiikassa) käytetään hajotettuja kasviöljyjä, jotka siis ovat edullisempia, mutta eivät ihan niin hoitavia. Ei voi kuin hämmästellä näiden Nature- linjan tuotteiden ihmeellisen edullisia hintoja :)

Jatkopostauksen Cien Naturesta voi lukea tästä. ^_^




Pr-näytteitä.



Oletteko jo kokeilleet Cien Naturea? Onko löytynyt suosikkeja?













10 kommenttia:

  1. Musta on tosi kiva, että Lidlistä saa tällaistakin kosmetiikkaan. Jotenkin jännä, että noissa lukee Anti-age, jotenkin sun kuvailujesi perusteella voisin kuvitella nää jopa enemmän sopiviksi nuoremmalle iholle, juuri tuon takia, että kosteustehoja voisi olla enemmänkin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Keveiden koostumusten puolesta nämä varmaan löytääkin helposti nuorempien iholle ja toisaalta niille, jotka eivät tykkää tuhdeista koostumuksista. Anti-age maininnan takana voisi olla tuo Ubikinoni, joka yhdistetään aikuisen ihon hoitoon :)

      Poista
  2. Voi vitsit, Lidlistähän löytää jo melkein mitä vaan!:) Kirjoitin omaan blogiini myös hieman Yves Rocherin luonnonkasveista valmistetuista tuotteista, joissa niissäkin on minusta hinta ja laatu kohdillaan:
    http://www.lily.fi/blogit/kotona-kaupungissa

    ida

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yves Rocher ei kuitenkaan ole luonnonkosmetiikkaa, vaikka kasviuutteita tuotteissaan käyttääkin :)

      Poista
  3. Nämä on tuttuja tuotteita ja mitä enemmän niitä käyttää, sitä vahvemmin niihin ihastuu. Mulla on jo toiset tuubit aluillaan. Hienoa, että Lidl on kunnostautunut tälläkin saralla ja toivottavasti tuoteperhe kasvaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä tuumasin myös, että toivottavasti tuoteperhe kasvaa. Cien Nature yllätti erittäin positiivisesti ☺

      Poista
  4. En ple uskaltanut ostaa päivä- ja yövoidetta, koska tuo kehäkukkakäsivoide tuoksui omaan nenääni kamalalta. Jäi käyttämättä sen vuoksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä tykkäsin tuosta käsivoiteenkin tuoksusta, mutta se on kieltämättä hieman erikoinen. Tuoksut on toki ihan makuasia 😊 Päivä- ja yövoiteen tuoksu poikkeaa täysin tuosta käsivoiteesta. Päivä- ja yövoiteessa makeahko tuoksu ☺

      Poista
  5. Huulirasvan oon testannu ja se oli surkea.

    VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele :)