maanantai 15. huhtikuuta 2019

Mádaran uudet aurinkosuojat


Mádaralta on lanseerattu uusia mielenkiintoisia kesätuotteita. Uudet aurinkosuojatuotteet olivat oikeastaan odotettavissakin, mutta niiden rinnalla lanseerattiin myös itseruskettava voide. 

Uutuudet ovat nimeltään; Beach BB Shimmering Sunscreen SPF15, Weightless Sun Milk SPF20 ja Fake It Natural Look Self Tan Milk. Tässä postauksessa käydään läpi kaksi ensin mainittua suojakertoimen sisältävät tuotteet. Ajattelin pyhittää Fake It- itseruskettavalle ihan oman postauksen, mutta pieni sneak peak - tykästyin todella paljon ^_^


Viime vuonna Mádaralta tuli myös suojakertoimella varustetut tuotteet, City CC SPF15* ja Age Defying aurinkovoide SPF30*. Postaus näistä tuotteista löytyy täältä.

Mádaran sävyttömästä SPF30 aurinkovoiteesta voi lukaista täällä.


Weightless Sun Milk SPF20Mádaran molemmissa suojakertoimellisessa tuotteessa on vesipohja korvattu aloe veralla, joka tekee näistä heti iholle extrahoitavia. Koska kyseessä on luonnonkosmetiikkaa, aurinkosuoja perustuu fysikaalisiin filttereihin, eli sinkkioksidiin ja titaanidioksidiin. 

Tuotteen nimessä esiintyvä weightless sana enteili hyvää ihofiilistä. Ja aavistus osui oikeaan. Weightless Sun Milk on koostumukseltaan höyhenen kevyttä voidetta, joka imeytyy ihoon suhteellisen vikkelästi. Jälkituntuma iholla on itseasiassa aika huomaamaton. Jälki on sileää, mutta tuotetuntu tämän jäljiltä on aika minimissä. Siinäpä ominaisuus mitä aika moni varmaan arvostaa aurinkosuojatuotteessa? Tuoksussa aistin vaniljaisuutta, ehkä aavistuksen sitrusta. Tuoksu tosin hälvenee melko pian levittämisen jälkeen.

Entä tuleeko muumi-iho efektiä? Ei varsinaisesti, mutta huomasin ihollani, että Weightless Sun milkin jäljiltä iholle jää ihan hitusen vaaleampi efekti, mutta ei tosiaan mitään valkoista huntua. Kämmeniä kun vertailin, niin sävyero on nippanappa huomattavissa.
Lue myös: Sävytettyä aurinkosuojaa


Beach BB Shimmering Sunscreen SPF15
Beach BB voiteesta löytyykin sitten beige sävy, sekä valoa heijastavia mineraalipigmenttejä. Koostumus on notkean voidemaista ja kevyesti hoitavan tuntuista. Jälkifiilis iholla on samettinen. 

Tämä tosiaan lupaa tasoittaa ihon sävyä ja tuoda iholle hehkua. Hehkua tämä tosiaan kyllä antaa ja paljon, ihon sävyä tasoittava efekti on maltillinen. 

Mineraalipigmentit näkyvät iholla selkeästi suorassa auringonvalossa, ainakin oikein läheltä katsottuna. Efekti on itseasiassa aika upean näköinen, mutta ei näin miespuolisena ihan my cup of tea :) Beach BB Shimmering Sunscreenissa on samankaltainen tuoksu Weightless Sun Milkin kanssa.Aurinkosuojatuotteista voisi yhteenvetona sanoa, että ovat miellyttävän tuoksuisia ja miellyttävän tuntuisia (kevyitä) iholla. Fake It itseruskettavasta* on vielä tulossa siis oma postauksensa :)


Näitä uutuuksia on saatavilla Mádaran verkkokaupasta: Weightless Sun Milk SPF20* (25,90€/150ml) ja Beach BB Shimmering Sunscreen SPF15* (24,90€/ 100ml)  Näitä lienee jo myös saatavilla Stockmanneilla ja Sokoksilla, sekä hyvin varustetuissa ekokaupoissa.

Pr-näytteitä.
*mainoslinkki.

Miltä Mádaran uutuudet kuulostavat?4 kommenttia:

 1. Vitsi miten ihanat kuvat! Mulla myös mielessä testata näitä, vaikuttaa tosi hyvän oloisilta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Joo nämä olivat oikein laadukkaan oloiset ja hyväntuntuiset iholla. Mádaralla on tosi hyvät aurinkotuotteet ^_^

   Poista
 2. Shimmering tulee kyllä näyttämään kesällä upealta säärissä ja decolteella, mutta ymmärrän, ettet sä ole niin kiinnostunut. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah :D Joo mä mietinkin tota BB-voidetta testatessa, että se vois olla aika hyvä just esim. naisten säärillä. Mutta ei kyllä mun säärillä :'D

   Poista

Kommentit piristävät aina :)