tiistai 16. huhtikuuta 2019

Mádara Fake It itseruskettava testissä
Mádaralta on ilmestynyt näin sopivasti kevään kynnyksellä itseruskettava tuote, joka kantaa nimeä Fake It Natural Look Self Tan Milk. Uutuus on varsin mainio tapaus ja kerron seuraavaksi miksi se on niin hyvä :)Fake It Natural Look Self Tan Milk 150mlPumppupulloon pakattu Fake It on koostumukseltaan todella kevyttä emulsiota. Tämän voin saman tien määritellä genreen "ihoon hulahtaja" :) Kevyt koostumus imeytyy ihoon leikiten ja jäljelle ei juurikaan jää huomattavaa tuotetuntua. Ainesosissa on  ihoa hoitavia jojoba- ja vadelmansiemenöljyä, sekä tehokkaasti kosteutta sitovaa hyaluronihappoa. Mukana on myös antioksidanttisia poimulehteä ja puna-apilaa.
Lue myös: Eco by Sonya - Luonnolliset itseruskettavatRuskettavat ominaisuudet hoitaa tuttu DHA ja vähemmän tuttu erytruloosi. Jälkimmäinen ainesosa taittaa rusketusta luonnollisempaan suuntaan (lopputuloksesta ei tule niin oranssinen) ja toisaalta myös pidentää rusketustuloksen kestoa iholla. Rusketus syntyy 4- 6 tunnissa ja rusketuksen syvyyttä voi halutessaan tehostaa levittämällä iholle toisen kerroksen. Fake It:n tuoksussa voi aistia mietoa sitrusta, joka hälvenee melko nopeasti iholta levityksen jälkeen.Testiraita.


Kuvan ylemmässä käsivarressa on yksi kerros Fake It itseruskettavaa. Onko muuten jollakin heittää hyviä vinkkejä, mikä olisi kätevin tapa levittää itseruskettava myös kämmenselille? :DFake It muodostaa iholle todella luonnollisen näköisen päivetyksen. Sävy ei mielestäni näytä yhtään feikiltä tai liian oranssiselta. Yhdellä levityskerralla päivetystä saa iholle näkyvästi, mutta silti maltillisesti. Ei siis ole pelkoa mistään överirusketuksesta. Mádaran itseruskettavassa on myös hämmästyttävän mieto itseruskettavan katku. Vaikutusaikana nuuhkuttelin ihoa useasti ja totesin, että se surullisen kuuluisa itseruskettavan tuoksu on lähes olematon. Sehän muuten vaihtelee ihokohtaisesti, että kuinka voimakkaasti se tuoksu muodostuu iholla ^_^  Mádara Fake It itseruskettava on siis aika mainio tapaus :)
Lue myös: Vita Liberata - Brunaa kevääseenMádara Fake It Self Tan Milk itseruskettavaa saa Mádaran verkkokaupasta* (27€/ 150ml). Saatavilla myös Sokoksilta, Stockmanneilta, sekä ekokaupoista.
Pr-näyte.
*mainoslinkkiMikä on teidän suosikki itseruskettavista tuotteista?

4 kommenttia:

 1. Tämä kuulostaa ja näyttää sen verran hyvältä, että taidan uskaltautua kokeilemaan tätä. Tykkään paljon madaran muistakin tuotteista. Kiitos vinkistä. Mukavaa kevättä =)

  VastaaPoista
 2. Tekeepä tosi kivaa jälkeä jo yhdellä kerroksella. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tämä oli tosi hyvä ja ei juurikaan tuoksahtanut epämiellyttävälle vaikutusaikana ☺

   Poista

Kommentit piristävät aina :)