torstai 3. tammikuuta 2019

SOS Help!



Suomessa on ihon hyvinvoinnin kannalta juuri  meneillään sitä ikävintä vuodenaikaa. Pakkanen paukkuu ja ilmankosteus on todella alhainen. Iho kuivuu helposti ja alkaa kiristellä. Myös huulet saavat tästä oman osansa ja oireilevat rohtuneisuutena ja pahimmillaan halkeiluna.

Vuoden 2018 parhaat- listalla mainittu P'ure Papayacare nousi viime vuonna yhdeksi omista lempparituotteista. Papaya Ointment toimii hyvin siellä sun täällä, mutta erityisen hyvin rohtuneiden huulten tehohoitona. Papaya Ointmentin rinnalle on tullut toinen uusi suosikki saksalaiselta Laveralta.








SOS Help Lip Balm on yksi Laveran uutuustuotteista. Laveran SOS- sarjastahan löytyy muuten myös aivan huikean hyvä SOS Hand Balm*, jota on moni muukin kehunut ^_^  Ehdottomasti kokeilemisen arvoinen tuote talven rasittamille käsille.







INCI: Ricinus Communis (Castor) Seed Oil*, Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax*,
Euphorbia Cerifera (Candelilla) Wax, Hydrogenated Jojoba Oil, Glycine Soja (Soybean) Oil*, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil*, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter*, Echinacea Purpurea Extract*, Melissa Officinalis Leaf Extract*, Mentha Piperita (Peppermint) Oil, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract*, Calendula Officinalis Flower Extract*, Bisabolol, Betaglucan, Dipotassium Glycyrrhizate, Trihydroxystearin, Tocopherol, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil*, Ascorbyl Palmitate, Water (Aqua), Alcohol*, Limonene**, Linalool** 



Olen jo ajat sitten siirtynyt käyttämään huultenhoidossa vain luonnonkosmetiikkaa. Syitä tähän on oikeastaan kaksi. En koe synteettisten huulivoiteiden hoitavan huuliani juuri mitenkään. Toisilla synteettiset huulivoiteet toimivat, mutta itselläni toimii luonnonkosmetiikan versiot selkeästi paremmin. Toinen syy on, että en halua käyttää suun lähettyvillä mitään epämääräistä. Synteettiset huulivoiteet voivat sisältää esim. muoveja joiden suuhun joutuminen ja sitä kautta elimistöön ei ole kovin hauska ajatus. 

Laveran SOS Help huulivoide on risiiniöljypohjainen ja raaka-ainelistan alkupäästä löytyvät pehmentävät ja suojaavat carnauba- ja candelillavaha. Huulivoiteesta löytyy myös mm. jojoba-, soija-, ja oliiviöljyjä jotka ravitsevat huulia.

Huulivoiteesta löytyy myös mittava määrä korjaavia raaka-aineita, jotka ovat rohtuneille huulille korvaamattomia. Punahattu- ja sitruunamelissa suojaavat huulia. Huulia rauhoittaa ja korjaa tutut kehäkukka, kamomilla, bisabolol ja kaurasta saatava beetaglukaani. Lakritsijohdannainen rauhoittaa tulehdusta. 







 Huulivoiteissa suosin eniten kiinteitä puikkomalleja. Laveran tapaus on kuitenkin voidemaisessa muodossa, mutta koostumus on ilahduttavasti lähestulkoon täydellinen. Vahojen sijainti korkealla inci-listalla antaa viitteitä napakasta koostumuksesta. SOS Help on täyteläisen tuntuinen huulilla ja se myös "tarraa" paikoilleen, kuitenkaan tuntumatta huulilla tahmealta. Balmi siis pysyy tosiaan huulilla, eikä leviä ympäri suupieliä (ominaisuus mitä inhoan voidemaisissa huulivoiteissa).


Miedosti piparmintun tuoksuisen huulivoiteen tehot ovat todella hyvät. Voide onnistuu kosteuttamaan ja pehmentämään kuivien huulten ihoa todella tehokkaasti, jonka vuoksi tämä pamahti samantien omalle TOP5 - listalle. Huulivoide ei sisällä eläinperäisiä raaka-aineita, se sopii siis myös vegaaneille. 



Lavera SOS Help Lip Balm maahantuoja omassa verkkokaupassa 8,64€/ 8ml. Laveraa löytyy myös hyvin varustetuista tavarataloista.




Pr-näyte.
*Mainoslinkki



Toimiiko teidän huulillanne paremmin luonnonkosmetiikka vai synteettinen kosmetiikka? 

6 kommenttia:

  1. Pitäsköhän käydä ostaan tää ennen ku paukkupakkaset saapuu tänne Ouluun? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ehkä tän avulla huulet selviää vähän paremmin talvesta 😄

      Poista
  2. Oo, nyt kolahti! Tätä pitää testata. Miten multa onkaan mennyt tää ohi! :D Mä en muuten myöskään tykkää niistä tänmallisista tuubivoiteista, joissa koostumus on ympäri suupieliä leviävää :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää on aika uusi tuote Laveralta :) Joo tässä on ainakin mun mielestä ihan tosi hyvä koostumus, joka pysyy huulilla :D

      Poista
  3. Ai niin, piti vielä sanoa, että tosi kivat kuvat! :)

    VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele :)