maanantai 28. tammikuuta 2019

Lavera - Firming Green LiftViime vuoden blogijutuissa Lavera loisti ihan kuin vahingossa poissaolollaan. Hassu juttu. Lavera on yksiä lemppareitani luonnonkosmetiikassa, ja silti en viime vuonna tutustunut mihinkään Laveran uusiin tuotteisiin. Asia korjaantuikin jo tämän vuoden alussa, kun tein ihan huikean huulivoidelöydön Laveralta.


Tänään on esittelyvuorossa Laveran Firming Green Lift- linja. Laveralla on aiemmin ollut markkinoilla Firming- linja, joka on nyt päivittynyt tähän kyseiseen Firming Green Lift- linjaan.

Firming Green Lift lupailee iholle tietysti kiinteytystä. Ja kiinteyttävistä vaikutuksista vastaa tuotteiden sisältämä Green Lift Complex- raaka-aineyhdistelmä:Alppitähti uute: Antioksidanttinen ja rauhoittava

Karanjaöljy: Antiseptinen ja omaa luonnostaan UV-suojakertoimen n. 10

Hyaluronihappo: Tuttu megahumektantti sitoo ihoon tehokkaasti kosteuttaFirming Green Lift- linjaan kuuluu: seerumi, päivävoide, yövoide sekä silmänympärysvoide. Pakkausdesing on tutunnäköistä ja tunnistettavaa Laveraa :) Tuotteet ovat myös vegaanisia ja alkoholitietoisille mainittakoon, että sitä löytyy incistä kaikista tuotteista.
Firming Green Lift Seerumi
Seerumista löytyy mm. rauhoittavaa aloe veraa ja hoitavaa skvalaania. Incistä voi havaita myös Dipalmitoyl Hydroxyproline- nimisen aminohapon, joka on kollageenisynteesiä stimuloiva. Kyseistä aminohappoa löytyy Firming Green Lift- linjan kaikista tuotteista.

Seerumi ei ole öljytön, vaan mukana on edellä mainittua karanjaöljyä ja sheavoitakin. Mutta näiden raaka-aineiden läsnäoloa ei kyllä yhtään huomaa. Seerumi on vesimäisen keveää, hieman maitomaista fluidia. Seerumin tuoksu on Laveramaisen herkullinen, mutta oikeastaan katoaa iholta samantien seerumin imeydyttyä.

Laveran seerumin kosteustehoista ei löydy mitään moitittavaa. Seerumi imeytyy ihoon täydellisesti jättämättä minkäänlaista tahmeutta tai oikeastaan muutakaan tuotetuntua. Todellas miellyttävä koostumus ja tuntu iholla :)

Firming Green Lift PäivävoidePäivävoiteen raaka-aineista löytyy paljolti samoja ainesosia, kuin seerumistakin. Päivävoiteessa on myös mukana eksoottisen kuuloista, antioksidanttista pongamian siemenöljyä.


Päivävoiteen koostumus tuntuu iholla ehdottomasti luksusmaiselta. Täyteläinen ja samettinen koostumus, joka tuntuu ravitsevalta, mutta ei rasvaisen raskaalta. Päivävoide imeytyy nopeasti ja ongelmitta, jättäen erittäin hyvän ihotunnun. Firming Green Lift päivävoide onnistuu siis kosteuttamaan hyvin, mutta samalla myös pehmentää ihon. Tästä jää iholle melko huomaamaton tuotetuntu, sekä mattapinta. Tuoksu iholla on mieto, miltei huomaamaton. Tästä ei keksi mitään mutinan aihetta, varsinkin kun voide on vielä pakattu ilmatiiviiseen pumppupulloon ^_^
Firming Green Lift Silmänympärysvoide
Silmänympärysvoide on varustettu metallisella levityspäällä, jota vierastan. Olen oikeastaan aina vähän vierastanut näitä metallihärpäkkeitä. Olen tämän suhteen kaavoihin kangistunut ja tykkään edelleen laittaa sormen päällä sy-voiteen :) Ja niin tein tämänkin kanssa. Viileä levityspää toki tuntuu iholla virkistävältä ja varsinkin jääkaappikylmänä saattaa laskea turvotusta.

Sy-voiteeseen on valittu hoitavaksi öljyksi kevyen koostumuksen omaava viinirypäleen siemenöljy. Lesitiini täyteläistää ihoa yhdessä hyaluronihapon kanssa. Hajusteeton.

Sy-voiteessa on melko kevyt koostumus, mutta se onnistuu kuitenkin olemaan samalla aika ravitsevan tuntuinen. Tämäkin kaikinpuolin miellyttävä silmänympärysvoide :)


Firming Green Lift Yövoide
Laveran yövoide onkin sitten pakkaukseltaan poikkeus koko sarjassa. Yövoide on pakattu purkkiin. Itsehän suosin erityisesti pumppupakkauksia, mutta osa kuluttajista kokee purkkipakkauksen ylellisemmäksi, mikä on ihan ymmärrettävää :)

Yövoide hoitaa ihoa ravitsevalla oliiviöljyllä. Mukana on myös mm. antioksidanttista teeuutetta ja keramideja, joista varsinkin kuiva ihotyyppi hyötyy.

Jos päivävoide tuntui koostumukseltaan luksukselta, niin yövoide on sitä x 3. Kermainen ja täyteläinen koostumus muistuttaa suuresti aiempaa Laveralemppariani Sleeping Creamia. Jos tykkäsit kyseisestä univoiteesta, luultavasti myös Firming Green Lift- yövoide on makuusi.

Yövoide erittäin ravitsevan tuntuista, ehkä omalle iholleni liiankin, ainakin säännöllisessä käytössä. Täyteläinen koostumus ei kuitenkaan tunnu raskaalta, eikä tästä iholle jääkään rasvaista tuntua. Kosteuttaa erittäin hyvin ja pehmittävä vaikutus myös korostuu tämän voiteen kohdalla. Tämä on aivan erityisesti kuivalle iholle ideaali.
Laveraa löytyy nykyään varsin hyvin useimmista tavarataloista ja marketeistakin. Laveraa voi tilata myös maahantuojan verkkokaupasta:
Firming Green Lift seerumi 32,22€/ 30ml
Firming Green Lift päivävoide 28,59€/ 50ml
Firming Green Lift silmänympärysvoide 29,86€/ 15ml
Firming Green Lift yövoide 31€/ 50ml


Pr-näytteitä.

4 kommenttia:

 1. Onpas purkit kokeneet kivan muodonmuutoksen :) Tuo seerumi ja sy-voide kuulostavat sellaisilta, joita voisin kokeilla. Ja hei, mäkään en oo oikein koskaan tottunut noihin metallipäihin, vaan levitän sy-voiteen aina sormin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että en oo ainoa metallipäiden vierastaja 😄 Toki tälläkin piti kokeilla mutta se tuntui väärältä 😀

   Poista
 2. Mua kiinnostaisi kovasti, että minkälaisten tutkimusten perusteella on todennettu, että esim. karanjaöljy on antiseptinen ja omaa luonnostaan UV-suojakertoimen tai että pongamian siemenöljy on antioksidanttista. Onko se jotain vanhaa kansanperinnettä vai tämän hetken innovaatiolöytö? Aina tuntuu tulevan jotain uusia (ainakin itselle) kasviperäisiä ainesosia, joilla on jokin täsmävaikutus ihmisen ihoon. Kiinnostavan kuuloisia juttuja ja tuotteita.
  En tykkää minäkään metallihärpäkkeistä silmien ympärillä. Menee kylmät väreet jo ajatuksestakin;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en löytänyt nyt pikaisella googlauksella viitelähteitä esim. tuohon karanjaöljyyn, mutta sitähän käytetään ihan luonnonkosmetiikan aurinkosuojissakin (esim. Acorelle). Tietyillä öljyillä pitäisi olla luonnostaan noita UV-suojia, kuten vadelmansiemenöljy. En kyllä itse niihin pelkästään luottaisi ja niistä tuntuu olevan tutkimusdataa saatavilla aika heikosti.

   Paulan tietokannassa kerrotaan, että pongamia olisi antioksidanttinen (https://www.paulaschoice.com/ingredient-dictionary/antioxidants/pongamia-glabra-seed-oil.html?fdid=ingredient-dictionary&crefn1=name-first-letter&csortb1=name&csortd1=1&crefv1=P)

   Näitä uusia kasviperäisiä juttuja tosiaan tulee kokoajan, ja itse en edes ihan kaikkeen usko automaattisesti. Vähintään pitää tonkia googlea ja tutkimustuloksia aika paljon :D

   Poista

Kommentoi, kysy, utele :)