tiistai 29. tammikuuta 2019

Tehokas misellivesi marketista

Olen monesti sen blogissa maininnut, että misellivedet kosmetiikkagenrenä eivät ole koskaan olleet kovin korkealla kiinnostuksieni kohteissa. Pitkään en edes keksinyt niille mitään järkevää käyttökohdetta, minä kun tykkään varmaan hautaan asti putsata naamani kaksoispuhdistuksen voimin. Innostuin lopulta käyttämään misellivesiä kaulan puhdistukseen, sillä kaulan puhdistus vedellä huuhdellen on hankalaa hommaa (jos ei halua, että paita kastuu ja kylmä vesi valuu kroppaa pitkin - hrrr!)


Misellivesillä tulee toki putsattua naamaa poikkeusolosuhteissa, kun tavanomainen vesipesu ei ole mahdollista :) Onko ruudun toisella puolella tyyppejä, jotka hoitavat putsaushommat vain ja ainoastaan misellivesillä?

Kotimaiselta Lacto Linelta on ihan hiljattain tullut markkinoille misellivesi. 

Miselliveden inci on aika kikkailematon ja lyhyt. Veden jälkeen toisena ainesosana on betaiini, joka ylläpitää solujen kosteustasapainoa. Glyseriini sitoo kosteutta ja mukana on muutama miedohko pinta-aktiivinen ainesosa. Misellivesi on vegaaninen, eikä sisällä väriaineita tai hajusteita.


Oma ihoni on aika voimakkaasti rasvoittuva, kesät talvet. Lacto Linen misellivettä en kokenut oikeastaan ollenkaan kuivattavana, vaan hellävaraisen tuntuisena iholla. Ei siis jättänyt kiristelevää fiilistä iholle, vaikka onkin mielestäni misellivedeksi aika tehokkaan tuntuinen: 
Testailin miselliveden puhdistusominaisuuksia pariin peitevoiteeseen ja muutamaan meikkivoiteeseen. Valaistusolosuhteet ylläolevassa kuvassa ovat aika epäonnistuneet - pahoittelut siitä. Swatchit on kuitenkin siis vedetty ihan vasemmalta oikealle loppuun asti ja näin ollen kuva antaa hieman demonstraatiota Lacto Linen miselliveden puhdistustehosta. Kuvassa oikeaa puolta käsivarressa on pyyhkäisty hankaamatta kahdesti miselliveteen runsaasti kostutetulla vanulapulla. 
Tulos on mielestäni erittäin kiitettävä.


Yleisfiilis Lacto Linen misellivedestä: Simppeli ja tehokas :) Lacto Linea löytyy tavarataloista ja sitä voi myös tilata valmistajan LH-Beautyn verkkokaupasta hintaan  6,50€/ 250ml


Pr-näyte.
6 kommenttia:

 1. Onpa kiva, että Lacto Linelta on tullut misellivesi. Pitääpä metsästää toi käsiini;) Kaulan pesu ja huuhtelu on märkää puuhaa;) Siinä kastuu lattiakin, saatika vaatteet.
  Kiitos vielä selvennyksistä edelliseen postaukseesi Laveran uutuuksista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kaulan pesu on inhotuspuuhaa, paitsi suihkussa :D

   Poista
 2. Mulla on myös tämä ja komppaan samaa yleisfiilistä! :)

  VastaaPoista
 3. Pitääkin napata tää kauppareissulla mukaan, en tiennyt et näillekin on tullut misellivesi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tämä on aika hiljattain tullut myyntiin. Muistaakseni LL:lta on tullut dödötkin uutuuksiin :)

   Poista

Kommentoi, kysy, utele :)