sunnuntai 5. kesäkuuta 2016

Lavera - Testissä uutuus yövoide

Takana on parisen viikkoa Laveran uutuusvoiteen testailua. Olenkin odottanut, että pääsen tästä kirjoittamaan. Tästä mulla on nimittäin paljon hyvää sanottavaa :)
Mitä Lavera itse kertoo voiteesta?"Kun nukumme, ihosolumme toimivat täydellä teholla korjaten edellisen päivän aiheuttamia vahinkoja. Re-Energizing Sleeping Cream -tehoyövoide tukee luonnollista solujen uusiutumista ja taistelee väsymyksen merkkejä vastaan. Innovatiivinen koostumus kosteuttaa ihoa tehokkaasti ja tekee ihosta raikkaan, levänneen ja säteilevän kauniin heti herätessäsi.
Viisi vaikutusta jo yhdessä yössä:

 • Tukee ihon luonnollistea uusiutumista
 • Elvyttää ihoa
 • Taistelee väsymyksen merkkejä vastaan
 • Kosteuttaa tehokkaasti
 • Tekee ihosta sileän
Kallisarvoiset ainesosat, kuten luomumanteli- ja -oliiviöljy, hyaluronihappo, valikoidut luomusakkaridit, luomuviinirypäle sekä E-vitamiini tukevat solujen luonnollista uusiutumista ja kosteuttavat ihoa tehokkaasti tehden siitä raikkaan ja säteilevän näköisen – helposti jo yhdessä yössä."

Lainaus Laveran sivuilta.


Ystäväni huomasi tämän Re-energizing Sleeping Cream nimeä kantavan voiteen pöydällä ja kyseli ihmeissään, että "mikä ihmeen univoide?"  :D  Selitin, että kyseessä on ihan tavallinen yövoide vain, mutta hieman nimen kanssa kikkailemalla vanha idea saadaan kuulostamaan uudelta ja jännemältä :)

Laveran uutuusvoide on pakattu kierrekannelliseen lasipurkkiin. Purkista rapsahtaa heti miinus. Purkeista puheen ollen; Tiesittekö, että kuluttajat yleisesti ottaen pitävät purkiin pakattua tuotetta tehokkaampana ja ylellisempänä, kuin tuubiin tai pumppupulloon pakattua. Ja onhan ymmärrettävää, että valmistaja haluaa tarjota tuotteen siinä muodossa, missä kuluttaja sen haluaa. Omalla kohdallani voin täysin allekirjoittaa tuon mielikuvan "tehokkaammasta ja ylellisemmästä" tuotteesta, mikäli se on pakattu tämän tyyppiseen purkkiin. Näin ajattelin siis vielä silloin kun en ymmärtänyt näistä asioista vielä mitään. Parikymppisenä mielsin aina lasipurkissa olevan ihonhoitotuotteen tehokkaammaksi. Mistä sitten tälläinen ajatus kuluttajan päähän syntyy? Mulle se on edelleen mysteeri.
Voiteen pakkausmuoto onkin sitten ainoa miinus mitä tälle annan.  Laveran Re-Energizing Cream on koostumukseltaan täyteläisen kermaista voidetta. Imeytyvyys on erittäin hyvä. Tuotetuntu iholla on erittäin miellyttävä. Voide on todella tuhtia tavaraa, mutta ei jätä ihon pinnalle mitään rasvaisen kalvon tuntua. Voiteen tehon tuntee iholla välittömästi. Pehmentää ja kosteuttaa ja tuo tunne on iholla voimakkaasti havaittavissa vielä useiden tuntien jälkeen levittämisestä. Postausta kirjoittaessa mietin, millä sanalla tätä kuvailisin jos käytössä olisi vain yksi sana. Sana olisi ehdottomasti "ravitseva".


Inci.

Incistä löytyy edellä mainittujen raaka-aineiden lisäksi oliiviöljystä saatavaa, ihoa pehmentää ja hoitavaa skvalaania. Myös tuttu karitevoi on incissä mukana, sekä soijapapuöljy. Jälleen kerran täytyy antaa peukkua Laveran kehittämälle tuoksumaailmalle. Voiteen tuoksu erityisen onnistunut. Tuoksuja on toisinaan vaikea kuvailla, mutta olisiko tässä tuoksussa vaniljaa säväyksellä mandariinia? Joka tapauksessa tuoksu on niin miellyttävä, että purkkia tulee availtua ja nuuhkittua päivän mittaan :)

Tuotteen lupaamista 5in1-vaikutuksista voin omalla kohdallani vahvistaa ainakin niistä kolme.

 1. Kosteuttaa tehokkaasti. Sen tämä todellakin tekee.
 2. Silottaa ihoa. Ihon pinta luonnollisesti siliää, kun sen kosteustasapaino nousee. Kosteuden puutteesta kärsivä iho näyttää uurteisemmalta ja ryppyisemmältä.
 3. Elvyttää ihoa. Myös tämä toteutuu kosteustasapainon nousun myötä :) 

Kuten aiemmin mainitsin, voiteen koostumus on aika tuhtia. Oma ihotyyppini on rasvoittuva ja varsinkin talvella pintakuiva. Voide hulahti ihooni tosi hyvin, mutta esimerkiksi otsa tuntui aamulla ihan överirasvaiselta, mitä se ei yleensä ole. Rasvoittuvalle ihotyyppille ei siis ehkä ihan paras valinta. Kuitenkaan tuhdista koostumuksesta huolimatta tämä ei aiheuttanut mitään näppyongelmaa iholleni. Parhaiten tämä sopii kuivemmalle ja normaalille ihotyypille.  Yksi hoitavimman tuntuisia voiteita, mitä olen kokeillut. Luulen, että tästä voisi olla apua myös erittäin kuivalle ihotyypille.
Laveran tuotteita löytyy aika hyvin kaupoista ja hinta on ostopaikasta riippuen n. 20€/ 50ml. Jos kaupasta ei löydy, niin sitä voi tilata esim. täältä.

Tuote saatu blogin kautta.


Onko Laveran yövoiteet tuttuja?4 kommenttia:

 1. nyökytän päätäni. Ihan samaa mietin, että purkissa on laadukkaampaa ja tehokkaampaa tavaraa, kuin tuubissa. Mitä ihmettä?! :D Sama on monesti ajatuksiin tullut hinnan suhteen. Mitä kalliimpi, sen toimivampi. Mutta näinhän se ei aina ole. Tämän laveran "univoiteen" kohdalla olen samaa mieltä, että toimii ja aistien puolestakin täydellistä. Rakastuin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä hassu juttu munkin mielestä toi tuubi/purkki homma :D Ja samoin toi kalliin ja halvan ero. Käy muuten tsekkaas mun postaus Kallis VS Halpa http://tuubitoleranssi.blogspot.fi/2016/01/kallis-vs-halpa.html :)

   Juu kyllä "univoiteesta" tykätään täälläkin päässä. On ollut jopa vaikeuksia ottaa uusia tuotteita testiin, kun "univoide" on niin kiva :D Harvoin näin lujasti tykästyn :D

   Poista
 2. Tämä on hyvä tuote! Tykkään kyllä Laveran tuotteista muutenkin. Toimivaa ja suht. edullista luonnonkosmetiikka :) Tuoksutkin ihanan makeahkoja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, samaa mieltä :) Mulla jää harvoin mieleen testailuista mitään, mikä olisi ylitse muiden. Mutta tämä on tehnyt viime aikoina ihan sellasen "WoW!" vaikutuksen :)

   Poista

Kommentoi, kysy, utele :)