maanantai 10. joulukuuta 2018

Jos lukisi käyttöohjeet...



Korealaiselta Leegeehaamilta on tullut jälleen tehtyä vinkkaamisen arvoisia löytöjä. Toisen tuotteen olin aluksi valmis tuomitsemaan aivan turhanpäiväiseksi. Joskin alkuvaikutelma olisi saattanut olla täysin erilainen, jos olisi vaivautunut lukemaan käyttöohjeet. Mutta eihän niitä nyt viitsi vahingossakaan lukea etukäteen :D








Hope 5 Alpha Control- sarjan tuotteet on suunnattu rasvoittuvalle ja akneiholle. Aknesta en itse kärsi, mutta ihoni harrastaa kyllä rasvoittumista vähän turhankin kanssa. Niin sanottu ikuisuusongelma omalla kohdallani. Tästä syystä varsinkin rasvoittumista hillitsevät tuotteet herättävät mielenkiintoni. Olen testaillut Leegeehaamin Hope 5 Alpha Control- sarjasta mielenkiintoista puhdistustuotetta ja kosteusemulsiota.









Inci: Cetyl Ethylhexanoate, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Aqua, Sorbitol, Glycerin, Methyl Gluceth-20, Isotridecyl Isononanoate, Hexyldecyl Myristoyl Methylaminopropionate, Decyltetradeceth-25, Octyldodeceth-25, 1,2-Hexanediol, Hydroxyacetophenone, Parfum, Portulaca Oleracea Extract, Butylene Glycol, Capryloyl Glycine, Alcohol, Hexylene Glycol, Tocopheryl Acetate, Candida Bombicola/Glucose/Methyl Rapeseedate Ferment, EthylHexylGlycerin, Sarcosine, Linalool, Butylphenyl Methylpropional, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Citronellol, Benzyl Benzoate, Cinnamomum Zeylanicum Bark Extract, Geraniol, Hamamelis Virginiana Extract, Phenoxyethanol, Pentylene Glycol, Caprylyl Glycol, PEG-60 Almond Glycerides, Phellinus Linteus Extract, Cordyceps Sinensis Extract, Ganoderma Lucidum Extract, Carbomer, Nordihydroguaiaretic Acid, Oleanolic Acid.




Putelissa lukee selkeästi cleansing gel. Näin ollen oletin automaattisesti tämän toimivan ja olevan ihan perus geelimäinen putsari, mitä moni muukin on. Ensimmäisellä käyttökerralla yritin tätä kovasti vaahdotella kostealla iholla, siinä onnistumatta. Muutenkin tuote tuntui aivan kummalliselta. Hieman kuin katoavan jonnekkin iholta. Kokemus oli tylsä ja lopputulos iholla epämiellyttävän tuntuinen. "En tykkää yhtään" oli eka fiilis. Luin sitten jälkeenpäin käyttöohjeen, ja fiilis muuttui.

Tuubista tulee ulos erittäin paksua kirkasta geeliä, joka hierotaan kuivalle iholle, kostean sijaan. Geeli tuntuu aluksi kovin kitkaiselta, kunnes se notkistuu. Tuntu muuttuu iholla öljyputsarimaiseksi. Iholle hieronnan jälkeen putsari huuhdotaan vedellä pois.

Aika erikoinen, ja itselleni kovin uudenlainen puhdistustuote. Geeli ei nimittäin vaahtoa, vaan sen puhdistusteho perustuu emulsiotekniikkaan, joka sulattaa iholta epäpuhtaudet ja ylimääräisen talin pois. Ceyloninkaneliuute edistää kuolleen ihosolukon poistumista ihon pinnalta.

Putsari sisältää pari mietoa pinta-aktiivista ainetta, useamman emulgaattorin ja muutamia kasviuutteita. Totaalipettymyksen jälkeen ihastuinkin tähän puhdistustuotteeseen, oikean käyttötavan myötä. Iholta pois huuhtomisen jälkeen geeliputsari ei jätä iholle mitään kalvoja, mutta iho tuntuu hyvin puhtaalta. Puhdistusteho tuntuu iholla myös todella hellävaraiselta, eikä se jättänyt omaa ihoani kuivan tuntuiseksi tai kiristeleväksi. 










Inci: Water, Butylene Glycol, Dimethicone, Sorbitan Stearate, Cetyl Alcohol, Hydroxyacetophenone, Capryloyl Glycine, Sucrose Stearate, 1,2-Hexanediol, Hexylene Glycol, Sesamum Indicum (Sesame) Seed Oil, Butyrospermum ParkII (Shea) Butter Extract, Polysorbate 60, Tocopheryl Acetate, Magnesium Aluminum Silicate, PEG-100 Stearate, Glyceryl Stearate, Sorbitan Sesquioleate, Bisabolol, Sarcosine, Sucrose Cocoate, Fragrance, Argania Spinosa Kernel Oil, Carbomer, PEG-60 Almond Glycerides, Tromethamine, Caprylyl Glycol, Serenoa Serrulata Fruit Extract, Cinnamomum Zeylanicum Bark Extract, Ethylhexylglycerin, Dipotassium Glycyrrhizate, Spent Grain Wax, Panthenol, Xanthan Gum, Disodium Cocoamphodiacetate, Disodium EDTA, Beta-Sitosterol, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Extract, Sodium Hyaluronate, Glycerin, PVP, Saccharomyces Cerevisiae Extract, Triticum Vulgare (Wheat) Germ Extract, Tocopherol, Pantolactone, Sodium Metabisulfite, Phellinus Linteus Extract, Nordihydroguaiaretic Acid, Oleanolic Acid, Ganoderma Lucidum (Mushroom) Extract, Cordyceps Sinensis Extract.





Hope 5 Alpha Control Emulsio on rasvoittuvalle iholle suunnattu, erittäin kevyen tuntuinen tuote. Koostumus itseasiassa yllätti. Pumppupullosta ulos tullut sisältö muistutti enemmänkin semi-paksua seerumia. 

Emulsio lupaa tasapainottaa ihon toimintoja Sepicontrol A5- nimisellä raaka-aineella, joka on Leegeehaamin mukaan avainasemassa ihon kiiltelyn hillitsemisessä. Myös emulsiossa on kaneliuutetta ja taikapähkinää, joka supistaa ihohuokosia. Hoitavuutta tuo mm. seesamiöljy ja kosteutta ihoon sitoo hyaluronihappo. 

Koostumus on ihan hurjan miellyttävä. Kädelle pumppauksen jälkeen epäilin koostumuksen olevan iholleni turhan kevyttä, mutta toisin kävi. Vesimäisen keveä koostumus imeytyy ihoon leikiten. Kosteuttava teho on huippuluokkaa, ja samalla emulsio onnistuu olemaan pehmentävän tuntuinen, mutta ei ollenkaan rasvainen. Emulsio jättää jälkeensä odotetusti kiillottoman mattapinnan ja - ihme kyllä- onnistuu myös pitämään ihon erityisen pitkään mattaisena. Näitä oikeasti kiiltoa hillitseviä tuotteita tuntuu olevan kiven alla löytää, mutta tässä nyt ainakin yksi sellainen. Toimii siis ainakin minun ihollani ideaalisti :) 


Sekä putsarissa, että emulsiossa on miedot, vesimäisen raikkaat tuoksut. 








Tähän mennessä Leegeehaamin tuotteet ovat olleet hurjan mielenkiintoisia ja voisi niitä kai kuvailla innovatiivisiksikin. Jos Leegeehaam kiinnostaa, niin aiemmin testatuista propolisseerumista voi lukea täältä ja varsinaisen vaikutuksen tehneestä hyaluronihapposeerumista täällä



Leegeehaamin tuotteita löytyy SkinCityltä ja Glowidltä.




Pr-näytteitä.

8 kommenttia:

  1. Haha. Kiva kuulla etten ole ainut höveli käyttöohjeiden kanssa xD (itse teen muuten samaa muidenkin kuin kosmetiikkatuotteiden kanssa - ensin kokeilen ja sitten vasta luen miten olisi alunperin pitänyt tehdä :D)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuulostaa tutulta! Jotenkin niitä käyttöohjeita ei vaan jaksa lukaista :D

      Poista
  2. Jää kyllä itseltäkin välillä käyttöohjeet lukematta... ei vain kosmetiikan osalta, vaan monen muunkin jutun osalta. Nimimerkki Soitellen sotaan;)
    Kiinnostava merkki, joka on aivan vieras minulle. Kiitos valaisevasta infosta:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo näin se mullakin menee. "Kyllähän minä nyt tämän osaan..." :D

      Poista
  3. Ooooh, nyt on kiinnostava puhdistustuote! Mary Cohr -ammattisarjasta löytyy vatsaavan tyyppinen kuorinta joka on ensiksi erittäin tahmeaa geeliä joka lämmön ja kitkan vaikutuksesta muuttuu öljymäiseksi :-D Nää tällaiset on niin kiinnostavia ja pieni extra iskee muhun täysin :-) Tää sarja olisi varmasti kokeilemisen arvoinen mun liiankin rasvoittuvalla ja epäpuhtaalla iholla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo jos yhtään tykkää fiilistellä poikkeavilla putsarikoostumuksilla, niin Leegeehaam kannattaa tsekata :) Ja tuota emulsiota suosittelen kokeilemaan nimenomaan rasvoittumisen hillitsemiseen. Toimii mun iholla ihmeellisen hyvin ^_^

      Poista
  4. Haha, jossain tuotteissa noi käyttöohjeet kannattaa lukea. Muuten yllättävän monet putsarit saa toimimaan paremmin kuin perinteisellä tavalla. Mähän itse tykkään monet vaahdottaa eka käsissä ja vasta sitten kasvoille. :p Öljyt toki aina sitten kuivalle iholle, mut geelimäisiä tulisi harvemmin ajateltua, että kuivalle iholle. ^_^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No joo. Tämäkin tapaus osoitti, että edes pieni vilkaisu käyttöohjeisiin voi olla ihan paikallaan :D

      Poista

Kommentoi, kysy, utele :)