tiistai 11. joulukuuta 2018

Joulun lahjaboxit
Joulu lähestyy ja moni varmaan vielä miettii kuumeisesti lahjaideoita. Lahjojen keksimisestä voikin kehkeytyä joskus melkoinen päänvaiva. Yksi hyvä idea on antaa lahjaksi tietenkin kosmetiikkaa, ainakin sillä oletuksella, että lahjan saaja kosmetiikasta tykkää :)

Kokosin postaukseen jouluisia luonnonkosmetiikan lahjapakkausideoita :)Mádaran Smart Glow Festive Set sisältää Radiant Energy kasvoöljyn, sekä suositun Smart Anti-Pollution Charcoal & Mud naamion. Aktiivihiiltä ja mutaa sisältävästä naamiosta löytyy postaus täältäUrtekram Men ihonhoitopakkaus on miehille. Setistä löytyy katajaisen tuoksuiset shampoo/suihkugeeli ja kosteusvoide, joka soveltuu kasvoille ja vartalolle. Urtekramista postaus täällä.


Latvialaisen Mossan lahjapakkauksesta löytyy kovasti pidetty, ei rasvaisen tuntuinen kasvoöljy, sekä kasvonaamion ja yövoiteen yhdistävä tuote. Kasvoöljystä löytyy juttua täällä ja kasvonaamio/yövoiteesta täältä.Jos lahjan saaja tykkää etanaseerumia sisältävästä kosmetiikasta, voi Helixiumin lahjasetti olla kiva yllätys. Pakkauksesta löytyy tehoseerumi, silmänympärysvoide ja kuorintavoide. Helixium-aiheinen postaus löytyy täältä.
Kuvat: Hyvinvoinnin tavaratalo
*Mainoslinkkejä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi, kysy, utele :)