maanantai 4. syyskuuta 2017

Urtekram - Miehille




Urtekram se vaan pukkaa uusia tuotteita markkinoille :) Urtekramilta on nyt ilmestynyt miehille suunnattu MEN- sarja. Sarja käsittää kaksin kappalein 2in1- tuotteita (shampoo & suihkugeeli ja kasvo- ja vartalovoide) sekä deodorantin.




Urtekram lienee jo tosi tuttu useimmille, mutta kerrattakoon pikaisesti vielä, että kyseessä on tanskalaista luonnonkosmetiikkaa. MEN- sarjalta löytyy ECOCERT-sertifikaatti, sekä Leaping Bunny- merkintä, joka kertoo tuotteiden olevan eläinkokeetonta. Vegaanisiakin nämä ovat :)

MEN- sarjan tuotteisiin on valittu tuoksuksi maskuliininen kataja. Etukäteen hieman jännitin, että miten suhtaudun tuoksuun.  Voimakkaat havupuiden tuoksut, kun tuppaa itselläni laukaisemaan päänsärkyä. Näissä oli kuitenkin kaikissa tuotteissa mukavan mieto ja mielestäni onnistunut katajan tuoksu.

Urtekramin Men- tuotteet olen saanut pr-toimistolta. 




Hair & Body Wash 150ml


2in1- tuotteella voi siis pestä sekä pehkonsa, että kroppansa. Koostumus on geelimäistä tavaraa, ei mitään lirua, mutta ei hurjan paksuakaan. Tuote vaahtoaa melko maltillisesti. Vaahto on sellaista kevyttä, mutta samalla tiivistä. Sellaista hieman kermaista. Levittyy hiuksiin myös helposti, joten tuntuu käytössä riittoisalta. Riittoisuus onkin  muuten yksi ominaisuus, joka ei aina automaattisesti täyty luonnonkosmetiikan puhdistustuotteiden kohdalla. Huuhteluvaiheessa huomasin myös, että sormet saa vedettyä pituuksien läpi melko iisisti. Ei siis tuntunut takuttavan hiuksia. Harmi silti, että tästä sarjasta puuttuu kokonaan hoitoaine. Hair & Body wash toimi kropan pesussakin hyvin - miksi ei toimisi? :D

Tuotteen lakritsinjuuriuute lupaa suojata ihoa saasteilta ja hyaluronihappo ja baobabuute (apinanleipäpuu) lupaavat kosteuttaa ihoa.


Inci: Aqua, aloe barbadensis leaf extract*, sodium coco-sulfate, coco- glucoside, lauryl glucoside, glycerin**, sodium chloride, diglycerin, glyceryl oleate, glycyrrhiza glabra root extract*, adansonia digitata fruit extract*, sodium hyaluronate, parfum, polyglyceryl-4 caprate, coco-caprylate, lysolecithin, xanthan gum, lactic acid, tocopherol, beta-sitosterol, squalene, limonene, linalool.





Face & Body Lotion 150ml


Face & Body Lotionilla olisi sitten tarkoitus voidella itsensä niin sanotusti päästä varpaisiin. Koostumus on erittäin tuttu Urtekramin muista vartalovoiteista. Se tuntuu iholla erittäin kevyeltä, imeytyy ihoon rivakasti ja hyvin ja jättää jälkeensä pehmeän pinnan. Urtekramin vartalovoiteiden koostumukset ovatkin yksiä miellyttävimpiä ja niin on myös tässäkin tapauksessa. Toimii kasvoillakin oikein hyvin, mutta tykkäsin itse tästä enemmän kropalla :)

Vaikuttavia aineita ovat mm. sheavoi ja oliiviöljy, hyaluronihappo ja Urtekramin muistakin tuotteista tuttu anti-age-ainesosa hexapeptide-11.


Inci: Aqua, olea europaea fruit oil*, butyrospermum parkii butter*, aloe barbadensis leaf extract*, glycerin**, polyglyceryl-3 dicitrate/stearate, zea mays starch*, cetyl alcohol, coco-caprylate, glyceryl stearate se, prunus armeniaca kernel oil*, glyceryl caprylate, simmondsia chinensis seed oil*, glycyrrhiza glabra root extract*, adansonia digitata fruit extract*, sodium hyaluronate, hexapeptide-11, magnolia officinalis bark extract, xanthan gum, parfum*, lactic acid, tocopherol, beta-sitosterol, squalene, limonene, linalool.





Men Deo 50ml


Oon varmasti maailman huonoimpia dödöntestaajia sen kannalta, että mulla on tuo hientuotanto aika minimaalista. Mutta olin lupautunut ystävälle muuttoavuksi niin sainkin tämän otettua sitten tehotestiin. Muuttokuormia kannellessa tulee taatusti hiki ^_^

Myös deossa on hyvin mieto katajan tuoksu. Käyttössä tämä vaikutti aika tavanomaiselta deodorantilta, kuivui siis levittämisen jälkeen aika nopeasti. Muuttohomman päätyttyä olin kyllä hikoillut, kuin pieni sika mutta kainalot eivät haisseet pahalle. Eivät ne kyllä katajallekkaan tuoksuneet, mutta eivät myöskään hielle. Incistä löytyy Sinkkidirisinoleaatti niminen ainesosa, jolla on deodoroiva funktio.

Eli Urtekramin dödö pelitti hyvin omissa kainaloissani :)

Inci: Aqua, aloe barbadensis leaf extract*, triethyl citrate, prunus amygdalus dulcis oil*, polyglyceryl-3 dicitrate/stearate, glycerin**, butyrospermum parkii butter*, zea mays starch*, zinc ricinoleate, glyceryl caprylate, simmondsia chinensis seed oil*, glycyrrhiza glabra root extract*, adansonia digitata fruit extract*, sodium hyaluronate, hexapeptide-11, parfum*, magnolia officinalis bark extract, xanthan gum, tocopherol, beta-sitosterol, squalene, limonene, linalool.




Urtekramia, eli "Urtsukkaa" löytyy isommista marketeista ja taitaa sitä saada jo nykyään pienemmistäkin kaupoista. Prismoista ainakin pitäisi löytyä satavarmasti. Urtekramia saa myös Hyvinvoinnin Tavaratalosta*. Hair & Body Wash (5,95€)*, Hair & Body Lotion (5,95€)* ja Men Deo (5,95€)*.


*Mainoslinkkejä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi, kysy, utele :)