keskiviikko 6. syyskuuta 2017

Benton - THE Kasvovesi

Sain Bearelin verkkokaupasta testiin, joitakin mielenkiintoisen kuuloisia tuotteita. Osaan tuotteista olenkin jo tehnyt tuttavuutta ja ensimmäisenä kirjoittamaan inspiroi korealainen Bentonin Aloe BHA Skin Toner. Kyseessä on siis kasvovesi ja superlaadukas sellainen. Bentonin tuotteista olenkin kirjoittanut aiemmin täällä.Aloe BHA kasvoveden koostumus on sellaista paksumpaa vettä. Voisi melkein puhua hieman geelimäisestä koostumuksesta, mutta se on siinä ja siinä. Tuote on pakattu kätevään pumppupulloon, jonka suutin annostelee hyvän määrän tuotetta kerrallaan. Kokeilin levittää tätä ensin vanulapulla, mutta tulin siihen tulokseen, että tätä kannattaa paremminkin annostella kämmenen kautta sormin iholle. Näin kallisarvoista tuotetta ei mene turhaan hukkaan. Tämän voisi määritelläkin mieluummin hoitotiivisteeksi, kasvoveden sijaan.


Raaka-ainelista onkin sitten täyttä timanttia. Vesipohjaa ei tässä kasvovedessä ole ollenkaan, vaan tuote rakentuu aloemehun (58%) pohjalle. Hyaluronihappo on incissä toisella sijalla. Kolmantena raaka-aineena on ihoa korjaava etanaseerumia. Aloe BHA kasvovesi sisältää myös runsaasti kasviuutteita, sekä salisyylihappoa. Yritin tehdä kasvovedelle myös ph-arvotestin, mutta omistamani ph-liuskat eivät jostain syystä reagoi mitenkään tiettyihin tuotekoostumuksiin, ja niin kävi tämänkin putelin kohdalla. Googlettelu kuitenkin paljasti, että tämän ph-arvo olisi jossain 6 paikkeilla. Ph-arvo on siis liian korkea, että salisyylihapon kuoriva funktio toteutuisi. Tästä en kyllä silti mene ihan takuuseen, kun jossain oli myös sellaista informaatiota, että tuotteen ph-arvoa olisi sittemmin laskettu enemmän happamaksi.
Muilta osin tämän kasvoveden sisältö onkin ihan huikea. Paljon hyvää tekeviä ainesosia ja turhat täyteaineet on jätetty minimiin.

Kasvoveden kosteuttavat ominaisuudet ovat erittäin hyvät. Kesällä tämä riittäisi omalle iholleni sellaisenaan, ja tällä hetkellä se on siinä ja siinä. Hieman geelimäisestä koostumuksesta huolimatta, tämä jättää sileän ja hyväntuntuisen pinnan iholle, ei sellaista nahkean tarramaista. Iho tuntuu kasvoveden jäljiltä pehmeältä ja rauhoitetulta. Voisin kuvitella tämän olevan loistava tuote myös karvanpoiston jälkeen.
Aloe BHA Skin Toneria saa Bearelilta hintaan 28,90€/ 200ml. Juuri tällä hetkellä tuote on verkkokaupasta valitettavasti lopussa.Onko Benton tuttu merkki?

4 kommenttia:

 1. Olen tätä joskus katsellut, ja tilaan varmasti jossain vaiheessa testiin. Nyt testissä on Mizonin AHA BHA kasvovesi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mizon onkin tuttu merkki, mutta tuota AHA/BHA kasvovettä en ole kokeillut :)

   Poista
 2. On tuttu merkki ja kasvovesi onkin ollut harkintalistalla. Ihania hyytelömisiä kasvovesiä/hoitoveisä olen kokeillut Klairs- sekä Mizon-merkeiltä. viimeksimainittu ehkä suosikkini. Tuoksuton ja superkosteuttava.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mizonilta löysin itse muutama vuosi sitten tosi hyvän hyaluronihapposeerumin :)

   Poista

Kommentoi, kysy, utele :)