keskiviikko 12. joulukuuta 2018

Kallein kokeilemani silmänympärysvoideKirjoittelin tovi sitten USAlaisen ZO:n tuotteista. ZO:lta löytyikin mielenkiintoisia ja toimivia tapauksia. Haluan vielä tuoda esille ZO:n tuotteista silmänympärysvoiteen.Hydrafirm Eye Brightening Repair Creme on pakattu 15ml tuubiin. Sinivalkoinen design tuo itselleni mieleen hyvin lääkemäisen ja kliinisen vaikutelman. Se lienee tarkoituskin.Hydrafirmin pitkähköstä incistä löytyykin sitten melko kattava tarjonta mielenkiintoisia ainesosia, erityisesti silmänympärysihoa ajatellen.

Incin toiselta sijalta löytyy tehokkaasti ravitseva ja pehmentävä sheavoi. Kosteutta sitova hyaluronihappo löytyy suhteellisen korkealta incistä. Kojic dipalmitate- niminen raaka-aine lupaa hälventää iholta tummaa pigmenttiä (kirkastaa) ja on samalla antioksidanttinen. Kyseessä on Kojichaposta luotu, stabiilimpi muoto. Molemmat tutkitusti omaavat kirkastavia vaikutuksia iholla.

Kofeiini, koentsyymi A ja hiivasta peräisin oleva saccharomyces lysate- uute lupaavat boostata mikroverenkiertoa ja näin ollen hälventää sy-ihon turvotusta. En tiedä johtuuko juuri edellä mainituista raaka-aineista, mutta aamuista turvotusta ZO:n silmänympärysvoide tuntuu laskevan tehokkaasti.

Voiteessa on tietenkin mukana myös stabiloitua retinolia, joka on ykkösraaka-aine ikääntymisen merkkien hälventämisessä ja ennaltaehkäisemisessä. Retinolin tehohan on myös tieteellisesti todistettu, ja se kykenee silottamaan hienoja uurteita ihon pinnalla, hälventämään pigmenttimuutoksia, sekä stimuloimaan kollageenin tuotantoa. 

Hydrafirm sy-voiteessa ei ole hajusteita, eikä siinä voi aistia myöskään raaka-aineiden ominaistuoksuja. Sy-voiteen koostumus on melko paksua ja täyteläistä. Hydrafirm kuitenkin imeytyy sy-iholle erittäin hyvin, jättämättä ihoa öljyisen tai rasvaisen tuntuiseksi, saatika kiiltäväksi. 

Hydrafirm sy-voide tuntuu kaikin puolin loistavalta ja miellyttävältä tuotteelta, josta löytyy oikeasti toimivia raaka-aineita. En keksi tuotteesta varsinaisesti mitään mukisemisen aihetta, paitsi että Hydrafirmin hinta on suolainen. 15 millin tuubi kustantaa hulppeat 143,90e, joka päihittää hinnallaan jopa lemppari sy-voiteeni, iS Clinicalin Youth Eye Complexin.Jos tuote kiinnostaa, lähimmät myyntipaikat voi etsiä täältä.
Pr-näyte.Mikä on kallein kokeilemasi silmänympärysvoide? Oliko tuote hintansa arvoinen?

2 kommenttia:

  1. Sensain yllätys. :D Extra Intensive taitaa maksaa reilu 170€, mut se on kyllä talviaikaan varsinkin hintansa arvoinen, kesällä liian tuhtia itselle.

    VastaaPoista

Kommentit piristävät aina :)