keskiviikko 24. lokakuuta 2018

Propoliksella parempi iho?




Kirjoittelin tovi sitten korealaisesta Leegeehaam nimisestä seerumista, joka vakuutti meikäläisen aika hurjalla hyaluronihappopitoisuudellaan. Palataan taas tässä postauksessa Leegeehaamin maailmaan.







Grow Vita Propolis Ampoule



Inci : Aqua, Butylene Glycol, Panthenol, Rosa Centifolia Flower Water, Portulaca Oleracea Extract, Niacinamide, 1,2-Hexanediol, Ethyl Ascorbic Acid, Propolis Extract, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Carbomer, Arginine, Hippophae Rhamnoides Extract, Propylene Glycol, Dipotassium Glycyrrhizate, Hydroxyethylcellulose, Adenosine, Sodium Hyaluronate, Centella Asiatica Extract, Hamamelis Virginiana Bark/Twig Extract, Spirodela Polyrrhiza Extract.




Kyseessä jälleen seerumituote, jonka varsinainen tähtiaines on propolis. Grow Vita Propolis Ampoulesta löytyy kyllä useita muitakin mainitsemisen arvoisia raaka-aineita, mutta ennen sitä pari sanaa propoliksesta;


Propolishan on mehiläisten tuottamaa ainetta, toiselta nimeltään kittivaha, jota mehiläiset hyödyntävät pesässään mm. ylimääräisten aukkojen paikkaamiseen, sekä desinfiointiin. Ominaisuuksiltaan propolis on antibakteerista ja antioksidanttista. Propolis sopii kaikille ihotyypeille, mutta aivan erityisesti epäpuhtaalle ja tulehtuneelle iholle, sillä se poistaa tulehdusta ja edistää haavojen ja ihovaurioiden paranemista.







Propoliksen lisäksi seerumista löytyy ihoa rauhoittavaa pantenolia, sekä ruusuvettä. Anti-agerooleissa ovat tutkitusti tehokaat niasiiniamidi ja adenosiini. Hyaluronihappo sitoo kosteuden ihoon tehokkaasti ja rohtosammakonputki edistää ihovaurioiden korjaantumista. Kirsikkana kakun päällä Grow Vita Propolis Ampoule sisältää myös stabiloitua C-vitamiinijohdannaista, joka kirkastaa ihoa, sekä antaa vauhtia kollageenisynteesille.






Leegeehaam on koostumukseltaan hyvinkin nestemäinen, mutta ei silti valahda sormien välistä. Seerumi tuntuu myös iholla riittoisalta, sillä tippa tätä taika-ainetta tuntuu levittyvän hyvin laajalle ihoalueelle. Imeytyvyys ihoon tapahtuu useimpien seerumien tapaan sukkelasti. Jälkituntu iholla tuntuu hyvin kosteutetulta ja ehkä aavistuksen nahkealta, mutta ei  kuitenkaan tahmealta.

Grow Vita Propolis Ampoule olen ehtinyt testailemaan jo useampiakin kertoja, mutta tuntui tylsältä alkaa siitä kirjoittamaan. Ihoni on suurimman osan ajasta hyvässä kunnossa, ja tällaistakin megaseerumia tuntui tylsältä testata jo valmiiksi hyväkuntoisella iholla. Jokin aika sitten iholle kuitenkin ilmestyi (kuin taivaan lahjana :D) finni. Sellainen itsepäinen ihonalainen paukura. Näin oivan tilaisuuden kokeilla vielä tällaisessa tapauksessa tätä kyseistä seerumia. Liekkö seerumista johtuvaa vai jostain muusta, mutta yhden yön aikana paukura oli lähestulkoon kokonaan kadonnut.

Jos seerumit ovat juttusi, ja tykkäät tarkkaan harkituista ja tehokkaista raaka-ainekoostumuksista, tämä on tsekkaamisen arvoinen :)




Leegeehaam Grow Vita Propolis  Ampoule Skincitylla 33€/ 15ml




pr-näyte.

4 kommenttia:

  1. Siinähän on mielenkiintoinen INCI-lista. Luettelemiesi lisäksi seerumissa on tyrniuutetta, lakritsiuutetta, arginiinia, portulakkauutetta (antioksidantti ja ihon rauhoittaja), hamamelista (joka saattaa auttaa epäpuhteuksiin, joskin saattaa myös olla allergeeni) ja hännänhuippuna pikkulimaskauutetta.

    Hyaluronihappo on INCI:n jälkimmäisellä puoliskolla, joten sen määrä ei kakieti ole hurjan iso, mutta alkupäässä oleva glyseriini hoitaa hyvin koskeuttajan homman. Ihan mielenkiintoinen tuote, kiitos esittelystä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, tämä seerumi on täynnä laadukkaita raaka-aineita :)

      Poista
  2. Kuulostaa tosi mielenkiintoiselta seerumilta. Itse olen viime aikoina innostunut seerumeista jotenkin täysin uudestaan eri tavalla, pitkään ne olivat sellainen pakollinen paha, tykkäsin lutrata enemmän hoitovesillä jne. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mullakin oli aikoinaan vaihe, kun seerumit vaan tuli "tunnollisesti laitettua". Vasta sitten myöhemmin on tajunnut kunnolla niiden merkityksen. Nykyään varsinkin sellainen aktiiviaineilla överiympätty seerumi aiheuttaa mun kosmetiikkasydämeen rytmihäiriöitä, niinku hyvässä mielessä :D

      Poista

Kommentoi, kysy, utele :)