maanantai 17. syyskuuta 2018

Hellää happohoitoa









Brittiläinen luonnonkosmetiikkamerkki Evolve on niitä eräitä sellaisia joihin olen erittäin suuresti tykästynyt. Evolvessa on moni asia enemmän kuin kohdillaan. Hinta-laatusuhde on useimpien tuotteiden kohdalla huikea. Evolven tuotteissa hyödynnetään tehokkaita luonnon raaka-aineita. Niin ja ne tuoksut Evolven tuotteissa, ne onkin jo sitten oma (herkullinen) lukunsa ^_^


Evolve kolahti aikoinaan kovaa, ja niinpä itsestään selvästi aina kiinnostun tämänkin brändin uutuuksista. Tänään tutustutaan Evolven ihmenaamioon, eli Miracle Maskiin.










Luonnonkosmetiikka profiloituu aika pitkälti ihon hellävaraisena hoitona. Ehkäpä tästä syystä -ainakaan Suomen markkinoilla- ei ole mielestäni ollut liiaksi tyrkyllä kemiallisesti kuorivia tuotteita. Happokuorinnat kun saattavat olla iholle tujakoita, ja kuulostaahan happokuorinta jo terminäkin ehkä hieman ärtsyltä aktiviteetilta.

Muutamia hedelmähappoihin perustuvia tuotteita on kuitenkin luonnonkosmetiikankin rintamalla tullut testattua. Esim. Mádaran ja Supermoodin kuorivat naamiot. Tuotteilla onkin eroa kuin yöllä ja päivällä. Mádara on mieto ja lempeä, siinä missä Supermood vetää homman turbovaihteella, jättäen useimmilla käyttäjillä helottavan punaisen naaman.









Evolve Miracle Mask 60ml



INCI: Aqua (Water), Citrus Aurantium Amara (Bitter Orange) Flower Water*, Glycerin*, Xanthan Gum, Galactoarabinan, Sclerotium Gum,  Aloe barbadensis Leaf Juice Powder*, Hydrolyzed Lepidium Meyenii Root*,  Vaccinium Myrtillus Fruit Extract, Saccharum Officinarum (Sugar Cane) Extract, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Fruit Extract, Citrus Limon (Lemon) Fruit Extract,  Acer Saccharum (Sugar Maple) Extract, Hippophae Rhamnoides Fruit Oil*,Carica Papaya (Papaya) Fruit Extract*, Parfum (Natural fragrance), Lecithin, Pullulan, Silica, Maltodextrin*,Tocopherol, Lactic Acid, Sodium Levulinate, Sodium Anisate, Sodium Dehydroacetate





Evolven Miracle Mask menee siihen mietojen kemiallisten kuorintojen genreen. Ihmenaamio kuorii ihoa tutulla, sokeriruo'osta saatavalla glykolihapolla. Kuorintatulosta pönkittää papaijauute. Papaijasta olikin vähän jo juttua aiemmin.

Ihmenaamiossa on mukana myös ihoa energisoivaa macaa, sitrusuutteita ja C-vitamiinipitoista tyrniöljyä.

Naamion koostumus on kuvailtu valmistajan mukaan hedelmäsorbetiksi. Mietiskelin pitkään koostumusta ja tuoksua, että mikä tuttu siitä tuleekaan mieleen. Ja sitten välähti. Piltti. Evolven kuoriva naamio tuntuu ja näyttää ihan pilttisoseelta. Niin ja tuoksuu myös! :D


Naamion vaikutus aika on 5 minuuttia. Tuona aikana en itse kokenut mitään pistelyjä tai kuumotuksia. Kyseessä onkin erittäin mieto happopitoisuus ja toisaalta olen vuosien varrella huljuttanut naamaani vähän stydimmilläkin aineilla, niin että iho kuoriutuu riekaleina (Esim. TCA, tsekkaa esimerkkikuva). Ihmekkään jos miedot kuorinnat tuntuu ihan lasten jutuilta :D









Vaikka Evolven Miracle Mask on erittäin mieto ja hellävarainen, siinä on silti tehoa. Vaikutusajan jälkeen iho on selkeästi kirkastunut ja tuntuu ja näyttää sileämmältä. Mitään punoituksia ei omalla ihollani näkynyt, mutta glow oli havaittavissa. En tiedä Evolven maskin prosentuaalista happopitoisuutta, mutta tätä uskaltaisin suositella herkemmällekin iholle. Jos on kuitenkin erittäin herkkä iho, niin tämän tyyppisiä tuotteita kannattaa lähteä kokeilemaan iholle erityisellä varovaisuudella.




Evolve Miracle Mask 27,90€/ 60ml House of Organicilla* ja Joliella*. Evolvea on saatavilla myös Ruohonjuuressa ja Stockmannilla. 



Pr-näyte.
*Mainoslinkki



Onko teillä lempparituotteita löytynyt Evolvelta?




8 kommenttia:

  1. Kuullostaa ihanalta! Olen paria Evolven tuotetta testannut ja ne olivat kerrassaan ihastuttavia, pitäisi katsella tuota valikoimaa hieman tarkemminkin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Evolve vaikuttaisi olevan tosi tasalaatuinen sarja :)

      Poista
  2. Hih, pilttisosetta kasvoille, mutta itselle tuli kyllä myös vähän samat fiilikset tästä. Kivan hellävarainen tuote. :)

    VastaaPoista
  3. Kuulostaa fantsulta:) Kaikki Evolven tuotteet, joita olen käyttänyt, ovat todella laadukkaita ja toimivia. Ykkössuosikkini on puhdistusbalmi. Ihanan näköinen ja kuuloinen tämäkin:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hmm, voisin näin äkkiseltään itse nimetä lemppariksi sen Evolven suklaakuorinnan ^_^

      Poista
  4. Pilttinaamio kuulostaa siltä, että tykkäisin siitä ^_^ Ja tosi kivaa, että luonnonkosmetiikkaankin tulee kuorivia happoja yhä enemmän! Ootko muuten kokeillut Juice Beautyn naamioita?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ole kokeillut JB:ltä mitään, mutta brändin tiedän ja se on tosi kiinnostava :) Ootko sä kokeillut?

      Poista

Kommentoi, kysy, utele :)