torstai 21. kesäkuuta 2018

KORA Organics






Tänään sitten juttua maailmanlaajuisesta menestyksestä nauttivasta KORA Organics nimisestä luonnonkosmetiikasta. KORA Organics on rantautunut Suomeen vasta aika hiljattain tämän vuoden puolella. Sarjaa luotsaa australialainen huippumalli Miranda Kerr. Tuotteet ovat vegaanisia ja varustettu ECOCERT- sertifikaatilla.



Miranda Kerr. Kuva: Mirandakerr.com


KORA Organicsin ideologiassa tähdätään ulkoisen hyvinvoinnin lisäksi sisäiseen hyvinvointiin. KORAn tuotteissa hyödynnetään puhtaita luonnollisia raaka-aineita, kuten yrttiuutteet, eteeriset öljyt jne. KORAn tuotteissa on myös kaksi erikoisuutta. Niissä on käytetty eksoottisen kuuloista Noni-hedelmää, josta en ole aiemmin kuullutkaan :) Noni on ominaisuuksiltaan antioksidanttinen, vitamiinirikas ja tulehdusta estävä.

Toinen sarjan erikoisuus on omaan korvaani hieman hihhulitouhulta haiskahtava. KORAn tuotteet ovat nimittäin energisoitu ruusukvartsilla! Olen joskus aiemminkin kuullut juttua erilaisten kivien energisoivasta vaikutuksesta, mutta itse kyllä suhtaudun moiseen aika skeptisesti. Mutta onhan se hauskan kuuloista :) Uskotteko te kivien energisoiviin voimiin? KORAlta löytyykin myös Rose Quarts- korostusvoide, jossa on mukana ihan konkreettisesti jauhettua ruusukvartsia.

KORAlta löytyy tuotteet kuivalle, herkälle ja rasvoittuvalle/sekaiholle. Itse tietysti testasin rasvoittuvan ja sekaihon hoitoon suunnattuja tuotteita.








INCI: Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Leaf Juice*, Glycerin, Water, Sodium Cocoyl Glutamate, Coco Glucoside, Decyl Glucoside, Xanthan Gum, Glyceryl Oleate, Benzyl Alcohol, Cedrus Atlantica (Cedarwood) Oil*, Santalum Album (Sandalwood) Oil*, Carrageenan, Glucose, Rosa Canina (Rosehip) Seed Oil*, Morinda Citrifolia Fruit Extract*, Rosa Centifolia Flower Extract*, Camellia Sinensis Leaf Extract*, Dicaprylyl Ether, Water, Lecithin*, Tocopherol, Beta-Sitosterol, Squalene, Quartz, Lactic Acid, Citric Acid, Dehydroacetic Acid, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Farnesol**




Putsari on aloe vera- pohjainen ja sulfaatiton. Putsarissa on käytetty mm. erittäin mietoja sokeripohjaisia tensidejä.

Geelin koostumus on jämäkkää. Putsari tuntuu erittäin riittoisalta, sillä pieni määrä tuotetta leviää iholla liukkaasti. Geeli vaahtoaa melko miedosti, mutta kuitenkin runsaasti, jos näin voi sanoa. Epäpuhtauksia vastaan taistelee vihreän teen uute ja santelipuuöljy. Mukana on myös ruusunmarjaöljyä.

Putsari hoitaa hommansa oikein tehokkaasti, mutta hellävaraisesti. Huuhtelun jälkeen iho ei tunnu ollenkaan kiristävältä tai kuivalta. Tuoksu on erittäin mieto ja hedelmäinen.









INCI: Aloe Barbadensis Leaf Juice*, Glycerin*, Sodium PCA, Aqua (Water), Polyglycerin-10-Myristate, Citrus Aurantium Bergamia (Bergamot) Peel Water*, Morinda Citrifolia Fruit Extract*, Glyceryl Caprylate, Citrus Limon (Lemon) Peel Oil*, Cymbopogon Schoenanthus Oil*, Malpighia Glabra (Acerola) Fruit Extract, Citrus Tangerina (Tangerine) Peel Extract, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Peel Extract, Tocopherol, Caprylic/Capric Triglyceride, Sodium Levulinate, Sodium Anisate, Maltodextrin, Sea Salt, Lactic Acid, Quartz, Alcohol*, Geraniol**, Limonene**, Linalool**



Tämä oli KORAn tuotteista selkeä lemppari!

Sitrussuihke on myös aloe vera- pohjainen ja sisältää  tehokkaita humektantteja (glyseriini ja sodium PCA). Suihkeessa on mukana mandariinin ja sitruunan eteerisiä öljyjä jotka elvyttävät ja virkistävät ihoa. Tuoksu on ihan mahtava! Sitruksinen tuoksu tuntuu todellakin supervirkistävältä ja huonounisena ihmisenä olen tämän käytön sijoittanu vain aamuihin. Tällä kyllä herää! Myös kosteustehot tuntuvat olevan huippuluokkaa.

Sitrussuihkeen  sumu on todella hienojakoista, ja se ei pärski kasvoja märäksi. Sopii siis loistavasti myös meikin päälle.









INCI: Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Leaf Juice*, Glycerin, Cetearyl Olivate, Sorbitan Olivate, Dicaprylyl Carbonate, Cetyl Palmitate, Sorbitan Palmitate, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil*, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil*, Morinda Citrifolia Fruit Extract*, Punica Granatum Sterols, Carrageenan, Glucose, Rosa Canina (Rosehip) Seed Oil*, Piper Nigrum (Pepper) Seed Oil, Citrus Limon (Lemon) Peel Oil, Coriandrum Sativum (Coriander) Fruit Oil, Citrus Aurantium Bergamia (Bergamot) Fruit Oil, Xanthan Gum, Benzyl Alcohol, Squalene, Hydrolyzed Sodium Hyaluronate, Lecithin*, Camellia Sinensis Leaf Extract*, Lavandula Angustifolia Flower Extract*, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract*, Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root Extract*, Rosa Centifolia Flower Extract*, Ascorbyl Palmitate, Tocopherol, Beta-Sitosterol, Quartz, Potassium Hydroxide, Dehydroacetic Acid, Citric Acid, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Water, Limonene**, Linalool**




Kuten edellä mainittut tuotteet, myös kasvovoide on aloe- pohjainen. Voiteelle hoitavuutta tuovat mm. auringonkukka-, oliivi- ja ruusunmarjaöljy. Pippuri- ja sitrusöljyt puhdistavat ihoa. Tehokosteutta tuo hyaluronihappo.

Koostumus on mukavan kevyttä fluidia varustettuna melko miedolla sitruksisella tuoksulla. Voide hulahtaa ihoon todella nopeasti ja jättää jälkeensä mattapinnan. Todella fressi ja ilmavan kevyt kesävoide ^_^





Postauksen linkit vievät Stockmannin verkkokauppaan, jossa KORAn tuotteet ovat ilmeisesti edullisimpia. KORAn tuotteita on saatavilla myös Kicksillä*.


Oikein mukavaa Juhannusta kaikille! :)


Pr-näytteitä.
*mainoslinkki



Oletteko jo tutustuneet KORA Organicsiin?



4 kommenttia:

  1. Mä olen ihan hurahtanut tähän sarjaan. Sy-öljy ja kuivan ihon voide silkkaa rakkautta, myös suihkeet sitä laventelia lukuunottamatta ovat ihania. :)

    Mukavaa juhannusta sinnekin!

    VastaaPoista
  2. Tuo sitrussuihke kuulostaa ihanalta! Tähän sarjaan pitää kyllä kans tutustua jossain vaiheessa paremmin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitrussuihke on ihan loistava tuote, ja varsinkin aamu-uniselle ihmiselle ^_^

      Poista

Kommentoi, kysy, utele :)