keskiviikko 27. kesäkuuta 2018

iS Clinical - Genexc-seerumiC-vitamiini lukeutuu kosmetiikassa raaka-aineisiin, jonka on tutkitusti osoitettu olevan erittäin tehokas ihonhoidossa. C-vitamiini kirkastaa ihoa, stimuloi kollageenisynteesiä ja parantaa ihon rakennetta. C-vitamiini on erittäin herkkä ilmalle ja valolle ja kosmetiikkateollisuuden isoimpia ongelmia onkin ollut sen saaminen stabiiliin muotoon. Ongelmaa on ratkaistu mm. muokkaamalla C-vitamiinista lukuisia eri johdannaisia. Kyseiset johdannaiset pysyvät paremmin stabiilina, mutta C-vitamiinin askorbiinihappomuoto lienee edelleen ihonhoidossa se tehokkain muoto. C-vitamiinista hyötyvät kaikki ihotyypit.


iS Clinicalin uusi Genexc-seerumi on erittäin mielenkiintoinen uutuus, joka pohjautuu L-askorbiinihappoon. 

Incilistasta voi nähdä ascorbic acidin heti toisena veden jälkeen. Kyseessä ei ole kuitenkaan se tavallinen askorbiinihappo, vaan Advance+ L-askorbiinihappo. Toisin sanoen tämä muoto on hieman kemiallisesti muunnettu, jonka ansiosta siitä on saatu erityisen stabiili ja pitkään vaikuttava. Genexc-seerumi sisältää 20% stabiloitua C-vitamiinia, joka tekee tuotteesta erittäin tehokkaan. Genexc-seerumi vapauttaa C-vitamiinia pitkäkestoisesti iholle, eikä sen teho heikkene samalla lailla verrattuna tavalliseen askorbiinihappoon. C-vitamiinin lisäksi Genexc-seerumiin on pakattu useita kasviuutteita ja antioksidantteja.


Genexc-seerumin koostumus on erittäin juoksevaa ja vesimäistä. Olenkin huomannut, että seerumia on järkevämpää annostella suoraan kasvoille, sillä juokseva koostumus saattaa helposti karata sormien välistä. Erittäin ohuen koostumuksen vuoksi seerumi myös imeytyy ihoon huippunopeasti. Genexcistä jää iholle hieman "kitkainen" tuntu. Tuntu on itseasiassa aika tuttu muista kokeilemistani voimakkaista C-vitamiinituotteista. Edellä mainittu tuotetuntu iholla ei itseäni ainakaan mitenkään haittaa, sillä se häviää joka tapauksessa iholle lisättävän kosteusvoiteen jälkeen.

iS Clinicalin tuotteet olen alusta asti kokenut ihan järjettömän tehokkaiksi ja todellakin toimiviksi. Genexc-seerumikaan ei tuottanut pettymystä. Käytön myötä iho on aivan selkeästi taas kirkastunut, joka oli helppo huomata kun itselläni on C-vitamiinikuurit ollut paussilla :)

iS Clinicalin jälleenmyyjiä ja hintatietoja voi tiedustella Facebook-sivuilta ja numerosta 044 0875880Genexc-seerumi pr-näyte.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi, kysy, utele :)