perjantai 29. kesäkuuta 2018

Tarjolla Margaritoja...


...Mutta ei sentään niitä drinkkisekoituksia, vaan luonnonkosmetiikkaa ^_^ Varmaan aika monelle tuntematonta vielä, kuten myös itselleni.



Kuva: Miraz



Margarita Eco lanseerattiin Suomessa viime vuoden lopulla ja kyseessä on siis liettualaista luonnonkosmetiikkaa varustettuna ECOCERT- ja Cosmos Natural sertifikaateilla. Valmistajana toimii BIOK Labaratorija, joka valmistaa myös suosittua Ecodenta- hammastahnaa.

Margarita Econ tuotteet ovat koostumuksiltaan melko simppeleitä, mutta toimivia. Margarita Eco profiloituu myös melko kukkaroystävälliseksi sarjaksi sillä tuotteiden hinnat vaihtelevat n. 15 - 25 euron välillä. Margarita Econ tuotteissa hyödynnetään tuttuja ihoa rauhoittavia ja korjaavia raaka-aineita; eli kehäkukkaa ja kauramaitoa :)


Margarita Econ tuotteisiin voi kokonaisuudessaan käydä tutustustumassa esim. maahantuojan sivuilla. Itse testailin Margaritalta puhdistusmaitoa ja ravitsevaa kasvovoidetta.








Inci:
Aqua, Caprylic/Capric Triglyceride, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Pentylene Glycol, Sodium Levulinate, Sodium Anisate, Glycerin, Cetearyl Alcohol, Tapioca Starch, Avena Sativa (Oat) Kernel Extract, Calendula Officinalis Flower Extract, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Xanthan Gum, Tocopherol, Citric Acid, Sodium Stearoyl Glutamate, Parfum (Geraniol, Limonene, Linalool).



Puhdistusmaito on koostumukseltaan löysähkö ja se pyörii iholla liukkaasti. Koostumusta voisi jopa luonnehtia hiukan geelimäiseksi. Tuoksu on todella hedelmäinen, tulee mieleen hedelmäkarkki ^_^

Huuhteluvaiheessa puhdistumaito huuhtoutuu helposti iholta pois. Puhdistusmaito jättää iholle aavistuksen tuotetuntua, mutta tunne käytännössä katoaa iholta kasvojen kuivaamisen jälkeen. Margaritan valikoimassa on myös puhdistusvaahto.










Inci:
Aqua, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Caprylic/Capric Triglyceride, Pentylene Glycol, Glycerin, Sodium Levulinate, Sodium Anisate, Tapioca Starch, Cetearyl Alcohol, Calendula Officinalis Flower Extract, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Avena Sativa (Oat) Kernel Extract, Xanthan Gum, Sodium Stearoyl Glutamate, Citric Acid, Tocopherol, Parfum (Geraniol, Limonene, Linalool). 
 
 
 
Margaritan valikoimassa on elvyttävä ja kosteuttava kasvovoide, sekä itselläni testissä ollut ravitseva kasvovoide.
 
 
Ravitseva kasvovoide on auringonkukkaöljypohjainen. Koostumukseltaan voide on kevyen tuntuista ja miltei geelivoidemaista mutta se jättää iholle ravitun tunnun. Voide imeytyy ihoon erittäin nopeasti ja jättää mattapinnan, ilman minkäänlaista tahmeuden tuntua. Kevyt hedelmäinen (herkku) tuoksu. Erittäin miellyttävän tuntuinen voide!



Liettuan kielen sana "valomasis" hymyilytti ^_^ (sehän tarkoittaa puhdistusta).


Postauksen linkin vievät maahantuoja Mirazin verkkokauppaan. Margarita Econ tuotteita löytyy myös esim. Ruohonjuuresta.



Tuotteet pr-näytteitä



Onko joku jo kokeillut Margarita Econ tuotteita?






4 kommenttia:

  1. Nyt on taas ihan uppo-outo merkki:) Tuoksumaailma kuulostaa tosi hyvältä ja keltaiset purnukat voisivat olla välillä piristäviä:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo eipä ole tätä Margarita Ecoa tullut pahemmin missään vastaan :)

      Poista
  2. Onpa kivan kesäisen näköiset purkit! Täytyy pistää mieleen tää sarja :)

    VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele :)