tiistai 13. maaliskuuta 2018

SnowAnna - Kotimaista luonnonkosmetiikkaa


Kivoja uutisia luonnonkosmetiikkafaneille. Olen päässyt tutustumaan mielenkiintoiseen, uuteen kotimaiseen brändiin. Kyseessä on SnowAnna, joka lanseerattiin viime vuonna.

SnowAnnalla on Fi-Natura sertifikaatti ja tuotteet ovat Suomessa valmistettuja. Myös SnowAnnan tuotteiden raaka-aineiden kotimaisuus-aste on pyritty pitämään mahdollisimman korkealla. Tuotteissa suositaan mm. kotimaista luomurypsiöljyä, jossa on runsaasti E-vitamiinia ja ubikinonia. SnowAnnan tuotteissa on tietysti käytetty myös pohjolan kasveja, marjoja ja yrttejä. Näiden sanotaan olevan aivan erityisen ravintorikkaita, johtuen pohjolan lyhyestä kesästä. 

Kuva: SnowAnna



Perustuotteiden lisäksi SnowAnnan valikoimasta löytyy mielenkiintoisesti jopa 4 eri seerumivaihtoehtoa! 



  • Phyto Korjaava seerumi - Lupaa nopeuttaa ihon paranemista esim. finniarvet. Sisältää mm. pajunkuorta ja siankärsämöä, joista ongelmaiho hyötyy.
  • Vitamin A Anti-age seerumi - Ikääntyvälle iholle suunnattu seerumi, joka sisältää mm. tyrniöljyä ja retinyylipalmitaattia (hyvin siedetty A-vitamiinijohdannainen).
  • Berries Öljyseerumi - Kuivalle iholle suunnattu vedetön seerumi sisältää vadelman-,  mustaherukan- ja rypsin öljyjä.



Sain blogin kautta SnowAnnan muutamia tuotteita testiin ja niistä seuraavaksi arviota. Testisatsissa olivat: puhdistusgeeli, kasvovesi, kauneusseerumi ja kasvovoide. SnowAnnasta voi lukea lisää täällä.





Forest Puhdistusgeeli 28€/ 150ml



Inci: Aqua, Betula Pendula Sap, Cocamidopropyl Betaine, Glycerin, Propanediol, Sweet Almond Oil Polyglyceryl-4 Esters, Xanthan Gum, Betaine, Tocopherol, Acacia Senegal Gum, Betula Lenta Bark Oil, Benzoic Acid, Benzyl Alcohol, Dehydroacetic Acid 



SnowAnnalla on ainakin tällä hetkellä valikoimassa vain geelimäinen puhdistustuote. Incin alkupää on vettä ja koivunmahlaa ja Forest putsari pesee ihon erittäin miedolla kookospohjaisella tensidillä, joka muodostaa vaahtoa nippa nappa. Tämä on myös helppo huuhtoa pois iholta ilman ylimääräistä lotraamista.

Forest puhdistusgeeli tuntuu iholla erittäin hellävaraiselta ja tällä ei saa mitenkään pestyä kuivan narskuvaa lopputulosta. Samalla putsarissa on yksi yllättävämpiä tuoksumaailmoja. Putsari tuoksuu hieman makeahkosti fluorille, ja ekalla kerralla tätä kokeilessani välitön mielleyhtymä oli hammaslääkäri :D Ei paha haju ollenkaan, mutta saavatko hammaslääkärifoobikot tästä traumoja?





Flower Kasvovesi 28€/ 150ml



Inci: Aqua, Rosa Damascena Flower Water, Propanediol, Glycerin, Achillea Millefolium Extract, Trifolium Pratense Extract, Inulin, Alpha-Glucan Oligosaccharide, Betaine, Tocopherol, Lactic Acid, Benzoic Acid, Benzyl Alcohol, Dehydroacetic Acid, Cymbopogon Flexuosus Oil, Aroma (Natural), Citral 



Flower Kasvovedessä on makeahko kukkaistuoksu. Ettei vain olisi juurikin ruusu? Ruusuvesi onkin incissa tokana ja mielenkiintoisesti Flower kasvovesi sisältää myös prebiootteja, jotka ylläpitävät ihon toimivaa mikrobitasapainoa. Siankärsämö ja puna-apila puhdistavat, rauhoittavat ja uudistavat ihoa.

On sellaisia mitäänsanomattomia kasvovesiä ja sitten niitä, joista huomaa, että ne tekevät jotain. Flower kuuluu jälkimmäiseen kastiin. Miksi? Siksi, että kasvoveden lisäämisen jälkeen iholle jää hetkeksi tuntu, että jotain on laitettu. Toisin sanoen iholla viipyilee kosteannihkeä tunne hetkisen ajan :)  Mitäänsanomaton kasvovesi jättää iholle heti kiristelevän, kuivan ja ikävän fiiliksen.






Multivitamin Kauneusseerumi 55€/30ml



Inci: Aqua, Rosa Damascena Flower Water, Glycerin, Trifolium Pratense Extract, Equisetum Arvense Extract, Avena Sativa Kernel Extract, Panthenol, Magnesium Ascorbyl Phosphate, Hyaluronic Acid, Tocopherol, Xanthan Gum, Acacia Senegal Gum, Phenethyl Alcohol, Benzoic Acid, Benzyl Alcohol, Dehydroacetic Acid 



SnowAnnan neljästä seerumista, pähkäilin kahden välillä. Phyto- ja Multivitamin seerumi vaikuttivat mielenkiintoisimmilta ja niistä päädyin testaamaan Multivitamin Kauneusseerumia. Oikeastaan molemmissa seerumeissa oli omaa silmääni erityisen paljon miellyttävät raaka-aineluettelot, eikä niissä kahdessa muussakaan mitään moitittavaa ole! ^_^

Multivitamin Kauneusseerumissa komeilee damaskoksen ruusuvettä, glyseriiniä, puna-apilaa, peltokortetta ja rauhoittavaa kaurauutetta. Pantenoli korjaa ihoa tehokkaasti, samalla kun stabiloitu C-vitamiinijohdannainen toimii ihon kirkastajana ja kollageenisynteesiä stimuloivana. Vanha kunnon hyaluronihappo kruunaa koko komeuden tehokkaana kosteudensitojana.

Seerumissa on mieto ruusuinen tuoksu ja sen koostumus on melkoisen juoksevaa, mutta ei kuitenkaan ihan vesimäistä. Seerumia on ohjeistettu käyttämään 3-5 tippaa. Itse käytän ainakin viisi, koska eihän seerumia voi koskaan liikaa laittaa? Ja tästähän tykkäsin erittäin paljon. Seerumin jäljiltä jää aavistus nihkeyttä ihon pinnalle, joka mun mielestä kertoo siitä, että tuotteella on mainiot kosteudensitomiskyvyt. Itseäni ei nihkeydet juurikaan haittaa, koska seerumin päälle tulee joka tapauksessa aina voide.






Blueberry Kosteuttava Kasvovoide  52€/ 50ml



Inci: Aqua, Rubus Idaeus Seed Oil, Decyl Cocoate, Glycerin, C12-20 Alkyl Glucoside, C14-22 Alcohols, Cetyl Alcohol, Ribes Nigrum Seed Oil, Vaccinium Myrtillus Fruit Extract, Rubus Idaeus Leaf Extract, Tocopherol, Xanthan Gum, Benzyl Alcohol, Benzoic Acid, Dehydroacetic Acid, Parfum (Natural) 
 


SnowAnnalla on myös kaksi erilaista kasvovoidetta. Täyteläiseksi ja ravitsevaksi määritelty Cloudberry Kasvovoide sisältää mm. rypsi- ja lakansiemenöljyä. Cloudberry on suunnattu erityisesti kuivalle ja ikääntyvälle iholle.

Itselleni päätyi testiin Blueberry Kasvovoide, joka onkin sitten suunnattu enemmänkin normaalille ja pintakuivalle iholle.  Blueberryn voidepohjana on käytetty kevyttä vadelmansiemenöljyä, jolla on tulehduksia ja ärtynyttä ihoa rauhoittavia ominaisuuksia.

(Vadelmansiemenöljy on muuten myös yksi niistä öljyistä, joilla on luonnostaan aurinkosuojaominaisuuksia. Joidenkin lähteiden mukaan vadelmansiemenöljyllä olisi UVB suojakerroin 28-60 ja UVA 6-8.)

Voiteen sisältämä mustaherukansiemenöljy toimii iholla vitamiinipommina ja rauhoittaa jopa atooppista ihoa. Mustikkauute auttaa ihoa palautumaan UV-säteiden rasituksilta ja tasapainottaa laikukasta ihoa.

Blueberryn tuoksu on todella miellyttävä ja mieto. Ihan ekana tulee mieleen herkullinen marjajogurtti  :) Blueberryn koostumus on melko löysähkö ja iholla erittäin kevyen tuntuinen ja nopeasti imeytyvä. Aika oivallinen koostumus normaalista seka-iholle ja miksi ei rasvaisemmallekin. Jättää iholle tehokkaasti kosteutetun tunteen ja mattaisen pinnan.


SnowAnnan tuotteita voi tällä hetkellä ostaa kauneushoitala Lumiannasta, sekä SnowAnnan verkkokaupasta (jonne myös jutun linkit vievät).













4 kommenttia:

  1. Olenkin tsekkaillut tätä sarjaa somesta. Mielenkiintoa ei nyt vähentänyt tää sun postaus! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä sarja oli kyllä mielenkiintoinen uusi tuttavuus :)

      Poista
  2. Kiinnostavia tuotteita:) Varsinkin ruusua sisältävät saavat multa ekstraplussan ja näistä etenkin kasvovesi kuulosta upealta<3

    VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele :)