perjantai 9. maaliskuuta 2018

Issey Miyake - L' Eau Majeure d' Issey

Tänään tuoksupostauksen aiheena Issey Miyake. Miyake on japanilainen muotisuunnittelija, joka on tunnettu teknologia-aiheisista vaatemallistoistaan, kelloistaan ja parfyymeistään. Tästä huolimatta en ole koskaan aiemmin kuullutkaan Issey Miyakesta. Esittelyssä  oleva tuoksu, L' Eau Majeure d' Issey on siis myös ensimmäistä laatuaan Miyaken tuoksuista johon olen päässyt tutustumaan. Kiinnostuinkin Fragranticassa tutustumaan, minkälaisia tuoksuja Miyakella onkaan. Ja kiinnostavia tuoksuja siellä olikin. Erityisen kiinnostavalta kuulosti L'Eau d'Issey pour Homme Noir Ambré, jossa nuotteina mm. ambraa, vaniljaa, kanelia ja sahramia. Kuulostaa herkulliselta yhdistelmältä :)L' Eau Majeure d' Issey on merellisen metsäinen sitruscocktail, suolaisella vivahteella.

Tuoksunuotit L' Eau Majeure d' Isseyssa ovat seuraavanlaiset:Alkutuoksu: bergamotti ja greippi

Sydän tuoksu: merelliset nuotit

Pohjatuoksu: Puiset nuotit ja cashmeranL' Eau Majeure d' Isseyn koen heti selkeästi kesätuoksuksi. Eihän mikään estä tätä talvellakaan käyttämästä, makuja kun on yhtä monia kuin ihmisiäkin. Käytän itse sitrustuoksuja toisinaan myös talvella, mutta yhdistän ne eniten kevääseen ja kesään. Pullon muotoilu on mun mielestä tosi moderni ja tyylikäs, jossa massiivinen, harjattua terästä muistuttava korkki vie huomion.

Tuoksun alku on tosiaan raikkaan pirskahteleva, bergamotin ja greipin yhdistelmä. Aika jännä, tässä voi tosiaan aistia mukana hieman sellaista suolaista vivahdetta. Tuoksun voimakkuus hälvenee verrattain nopeasti ja sitruksisuus jää hieman taustalle. Iholle jää raikas merellinen ja hieman suolainen tuoksu. Oma nenäni havaitsee aika laiskasti pohjalla olevat puiset nuotit. Fragranticassa L' Eau Majeure d' Issey on luonnehdittu erityisen puiseksi tuoksuksi, mutta itse koen tämän enimmäkseen merelliseksi sitrustuoksuksi. Tosin kyllä puiset nuotit sieltä hieman tuntuisi erottavan, mutta tämän tuoksun kohdalla nuotit tuntuvat sulautuvan jotenkin erityisen harmonisesti toisiinsa.


L' Eau Majeure d' Issey on tuoksuna melko helppo, jos näin voi sanoa. Se ei ole liian voimakas tai erikoinen, joten varmasti suurempi osa ihmisistä voisi tästä tykätä. Itsekin tästä tykkään ja se on  ollut mukavaa vaihtelua. Viime aikoina mulla on ollut käytössä aika raskaita ja mausteisia tuoksuja ja kevympi raikas vaihtoehto on varsin tervetullut. L' Eau Majeure d' Isseyn kestävyys iholla on mielestäni erittäin hyvä. Tuoksun voi selkeästi vielä aistia iholla useiden tuntien kuluttua, ja vaatteissa sen voi haistaa erityisen hyvin vielä seuraavanakin päivänä :)


L' Eau Majeure d' Issey  50ml 67,50€ (hinta Sokoksen verkkokaupassa)


Tuoksu pr-näyte.
4 kommenttia:

 1. Kyllä on taas nätit kuvat sinulla. -Anjuliini

  VastaaPoista
 2. Miten söpö pullo! Onko tää oikeasti 50ml? Mun silmiin näyttää ihan pikkupullolta, mutta ehkä pitää käydä Specsaversilla :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää postauksen kuvissa oleva pullo on 30ml, mutta löysin muistaakseni vain 50 millisen pullon hinnan. Eli sun näössä ei ole vikaa, ja voit siirtää Specsaversilla käyntiä vielä ainakin tovilla :DD

   Poista

Kommentoi, kysy, utele :)