tiistai 8. elokuuta 2017

ORGAID - Leuat loksauttava sheet mask

Kirjoittelin tuossa alkukesästä kokemuksiania Holika Holikan sheet maskista, joka olikin ihan ensimmäisiä kunnon kangasnaamiokokemuksiani. Ja sehän olikin sitten oikein erityisen miellyttävä kokemus kyseisen merkin kohdalla, ja kiinnostus kangasnaamioihin räjähti nollasta sataan. Sainkin jonkin aikaa sitten Biodellyltä* testiin Orgaid merkkisiä sheet maskeja, jotka olivat jo melkein unohtuneet kosmevuorien alle.
Orgaid olikin mulle entuudestaan täysin tuntematon merkki. Brändi on kotoisin Amerikasta ja sen sheet maskit valmistetaan korkealaatuisista luomuainesosista. Orgaidilta löytyy kolmea erilaista sheet maskia. Greek Yogurt nourishing*, Anti-aging moisturizing* ja Vitamin C revitalizing* sheetit. Oli hieman valinnanvaikeutta, että mitä kokeilisin ensin. Testiin päätyi sitten randomisti Anti-age sheet mask, ilman mitään sen suurempia perusteluja.
Inci: Water, Organic Aloe vera juice*, Witch hazel distillate, Niacinamide (Vitamin B3), Kosher vegetable glycerin, Lactobacillus ferment, Hyaluronic acid, Maltodextrin, Arginine, Carbomer, Organic Willow bark extract*, Organic Honeysuckle extract*, Organic Rosemary extract*, Organic Horsetail extract*, Organic Green tea extract*


Pussukasta paljastui erittäin kostea - suorastaan märkä - kangasnaamio. Pakkauksen avausvaiheessa naamion sisältämää seerumia lorahti vahingossa myös lattialle. Sheet maskiin onkin imeytetty 24ml seerumia.

Kangasnaamio levitetään puhdistetuille kasvoille vaikuttamaan 20- 30 minuutiksi. Annoin itse sheetin vaikuttaa sen enimmäisajan. Orgaidin maski on tosiaan melkoisen märkä iholle levitettäessä ja kaikkihan eivät muuten niinkään lämpeä tämän tyyppisten naamioiden käytölle. Jotkut tuntevat tällaiset naamiot kylminä ja limaisina :D Itselläni on näiden suhteen melkoisen neutraalit fiilikset, mutta kyllä kangasnaamio tuntuu kasvoilla todella erilaiselta verrattuna niihin perinteisempiin kasvonaamioihin. Orgaidin "hoitorätti" pysyi hyvin paikoillaan vaikutusajan, eikä se lähtenyt valumaan. Tämmösillä partatyypeillä on tosin vaikeuksia saada sheetti kiinnittymään leuan alueelle, parta kun sen tosiaan estää :)


Märkä rätti naamassa ^_^

Olin suorastaan ällistynyt, kun poistin kangasnaamion ja katselin tulosta peilistä. Iho näytti ihan superhyvältä ja varmastikin ihan äärimmäisyyksiin asti kosteutetulta. Tulos oli sellainen plumped up. Mulla ei ihossa vielä ole hirveästi ikääntymisen merkkejä, mitä nyt jotain kevyitä uurteita sy-iholla. Otsalla on myös joitain ilmejuonteita. Otsan alueella vaikutus näkyi parhaiten. "Rättihoidon" jälkeen ne olivat kadonneet melkein kokonaan näkyvistä! Vaikutus on toki väliaikainen, mutta silti olin ihan monttu auki ja ihmettelin tulosta. Tehokas hoito ja piste. Yritin kovasti saada kuvaakin tuloksesta, mutta harmillisesti kuvausolosuhteet olivat surkeat ja en saanut ikuistettua kuviin Orgaidin tekemää tulosta.

Orgaidin Anti-age maskista löytyy mm. aloe veraa, taikapähkinää, B3-vitamiinia ja hyaluronihappoa. Ihan tutun kuuloisia ja hyviä ainesosia, mutta silti Orgaidin tekemä tulos ihmetytti. Miten tulos oli niin erikoisen hyvä?

Asian tarkempi tutkiskelu selvittikin sitten, että Orgaidin sheeteissä käytetään innovatiiviseksi kuvailtua Ecoderma-materiaalia. Materiaali antaa ihon hengittää ja imeyttää samalla sheetin sisältämän tehoseerumin syvälle ihoon. Orgaidin tehon perustalla onkin siis sekä seerumin, että Ecoderma-materiaalin yhteisvaikutus.
Pussukan pohjalla on tätä kallisarvoista seerumia ja pussia ei kannatakkaan heti pois heittää, vaan sen voi käyttää tavallisen seerumin tavoin. Jäljelle jäänyt seerumi kannattaa hyödyntää 1-2 päivän kuluessa pussin avaamisesta ja säilyttää se tuona aikana jääkaapissa.

Orgaidin Sheet maskeja voi tilata Biodellyltä*. Yhdellä naamiolla on hintaa 9,95€ joka on kieltämättä melko arvokas hinta yhdelle naamiolle, mutta ainakin Anti-age sheetin perusteella naamio on hintansa väärti.

*mainoslinkki.Ja loppuun vielä muuta...


Markin kynsilakka-arvonta tuli eilen päätökseen ja arvonnan voitti nimimerkki Kynsilakan suurkuluttaja :) Voittajaan olen ottanut yhteyttä sähköpostitse.Blogissa ilmestynee nyt parin seuraavan viikon aikana postauksia hyvin harvakseltaan, sillä suuntaan jälleen sydämeni varastaneelle Kreetan saarelle nauttimaan auringosta. Ja mitä todennäköisemmin blogiin on tulossa syksyllä taas Kreikka-aiheisia juttuja ^_^


8 kommenttia:

 1. Nää on varmaan yhdet parhaimmista sheet maskeista ever, varsinkin toi jogurttinaamio on sellainen, jota multa löytyy aina kaapista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis tosi hyvältä vaikutti tämä eka testattu. Itse en uskalla "paras"- titteliä vielä antaa, kun ei ole vielä paljoa tullut testailtua kangasnaamioita :D Mutta en tiedä miten Orgaidin antamaa tulosta voisi vielä parantaa :o

   Poista
 2. Sheet maskeja on markkinoilla kohta niin, että korvissa suhisee;) . Vaikka puolittain inhoan naamiorättejä, niin pitänee aina yksi tällainen hommata ja tutkia tekiskö vanhan naisen naamalle mitään;) . Se olisi oikein kiva juttu:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noi näitää sheettejä kyllä puskee ovista ja ikkunoista. Testattavaa olisi toisin sanoen aikasta paljon :D

   Poista
 3. Tekisi mieli kokeilla, mutta kympin hinta tuntuu aika hurjalta kertakäyttöisestä tuotteesta :D. Mä tykkään korealaisista naamioista, vaikka niillekin tulee usein hintaa se pari euroa. Nyt ihoni on ollut jostain syystä tosi kuiva ja vau, jo yksi kunnolla kosteuttava kangasnaamio tekee ihmeitä ja iho näyttää heleältä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kymmpi yhdestä naamiosta on kyllä suolainen hinta, mutta toisaalta tällä sain ainakin itse ihan sellaisen hoitolatasoisen tuloksen ja siten rahoilleen saa kyllä vastinetta :) Tavallisesta yksittäisnaamiosta tuskin raaskisin maksaa kymppiä, ellei tulos sitten tosiaan olisi näinkin hyvä mitä itse koin :)

   Poista
 4. Mun on kyllä nyt tän sun hehkutuksen jälkeen aivan pakko tutustua näihin! :D

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele :)