keskiviikko 9. elokuuta 2017

Avon - Attraction Rush

Avonin tuoksut eivät ole itselleni entuudestaan kovinkaan tuttuja. Muistikuvieni mukaan en ole aiemmin yhtäkään Avonin tuoksua omistanut. Tuoksututustumiset ovat aina jääneet kuvastojen "Hiero tästä ja nauti tuoksusta" hinkkailuihin ^_^
Avonin 2017 vuoden tuoksulanseerauksiin kuuluu mm. Attraction Rush. Miehille ja naisille on omat versionsa. Tuoksujen ulkoasu on aika kiva, joka ei nyt ehkä postauksen kuvissa tule parhaalla mahdollisella tavalla esille. Pullot näyttävät siltä, kuin niitä olisi valuvaiheessa hieman taivutettu mutkalle. Attraction Rush for her on varustettu kultaisella korkilla ja Attraction Rush for him hopeisella.
Attraction Rush for him on määritelty itämaiseksi ja metsäiseksi tuoksuksi ja sen takana ovat Caroline Sabas ja Jacques Huclier.

Attraction Rush for him alkutuoksusta löytyvät kirpeän raikkaat lime ja mandariini. Alun tuoksunuotteihin lukeutuvat myös laventeli ja vihreä omena.

Sydäntuoksun muodostavat salvia, rakuuna ja kaneli.

Pohjatuoksusta löytyvät ambra, myski ja patsuli.

Olikin mielenkiintoista tehdä ensimmäistä kertaa lähempää tuttavuutta Avonin tuoksuihin. Attraction Rush for him miellytti nenääni suuresti oikeastaan heti. Tuoksun alku on mukavan kirpeän raikas, sitruksisuus on selkeä. Hyvin nopeasti kirpeyteen sekoittuu mielenkiintoisesti lämmintä mausteisuutta. Oma nenäni huomaa selkeiten kanelin mausteisuutta tässä tuoksussa.

Tuoksu on intensiteetiltään jossakin keskitason paikkeilla. Ei keveimmästä päästä, mutta ei missään nimessä mikään raskas ja pökerryttäväkään. Oikein miellyttävä ja hieman erikoisempikin tuoksu :)

Attraction Rush for her tuoksun takana on Jerry Caiazzo ja tuoksu on määritelty itämaiseksi kukkaistuoksuksi. Kirjoitan muuten elämäni ensimmäisen analyysin ja mielipiteen naisten tuoksusta, hassua :D

Alkutuoksussa on mansikanlehteä, verigreippiä ja persikkaa.

Sydäntuoksu koostuu jasmiinista, ruususta ja orvokista.

Pohjatuoksussa vaikuttavat ambra, tumma suklaa (!) ja santeli.

Hymyilyttää tätä postausta kirjoittaessa, koska muhun ei oo varmaan koskaan iskenyt mikään naisten tuoksu niin paljon kuin Attraction Rush for her :) Tämä on siis aivan loistava ja saa mut melkeinpä harmittelemaan, että se ei ihan miehille sovi. Tätä vaan jaksaa nuuhkutella vaikka kuinka kauan.

Tässäkin on alussa kivaa raikkautta mutta pehmeämmällä tavalla kuin miesten versiossa. Kukkaisuus jää mun mielestä keveämmäksi elementiksi samalla kun ambra ja tumma suklaa ottavat tilansa. Vaikka tuoksunuotteihin ei vanilja lukeudukaan, niin silti nenäni haluaa tuntea tässä myös vaniljaisuutta. Tämänkin kohdalla tuoksun voimakkuus keskitasoa tai hieman korkeampi.

Jollain hieman etäisellä tapaa Attraction Rush for her muistuttaa mua Gaultierin Gaultier2 unisex-tuoksusta. Ehkäpä siinä syy, miksi tämä tykästytti ^_^
Hintatietoja:

Attraction Rush for her Eau de Parfum    36€/ 50ml
Attraction Rush for him Eau de Toilette   36€/ 75ml

Ylläolevat hinnat ovat normaalihintoja, mutta kumpikin tuoksu on nyt erikoistarjouksessa Avonin verkkokaupassa hintaan 26€ .


Tuoksut saatu pr-näytteinä.Tykkäättekö Avonin tuoksuista?


9 kommenttia:

 1. Taiteellisen näköiset pullot:)

  VastaaPoista
 2. Siihen ei kannata kauheasti tuijottaa, onko tuoksun tai kosmetiikan arvioijana mies vai nainen, ihmisiä me kaikki ollaan :) Ihminen noita arvioita siellä ruudun toisella puolella kirjoittaa ja täällä toisella puolella toinen ihminen niitä lukee.

  Jos joku tuoksu, kosmetiikan tuote tms toimii ristiin rastiin miehelle tai naiselle, ei sillä ainakaan minulle ole ollut missään vaiheessa väliä. Se, että näitä juttuja kirjoittaa mies, on pikemminkin lähtökohtana aivan erityisen kiinnostava.

  Melkein harmistuin (ja anteeksi siitä, sinun blogisi ja sinun aiheesi), kun sanoit jossain vaiheessa, ettet voi testata kynsilakkoja tai vaikka meikkejä, koska et tiedä niistä mitään. Ei kuule kaikki naisetkaan niihin ole kovin perehtyneitä, joten arviot olisivat senkin puolesta oikeasti tervetulleita. Moni kosmetiikkabloggaaja on meikkauksen suhteen niin eri sfääreissä kuin tavallinen nainen, että olisit luultavasti tiedoillasi jopa lähempänä tällaista "turvenuijameikkaajaa" :D

  Mua kiinnostaisi tosi paljon, jos tekisit vaikka huulipunilla tai luomiväreillä ja ripsareilla inkkarimeikin ja katsoisit, kuinka maskeeraus kestää ja toimii vaikka sateessa tai bileissä (eli kylmässä ja märässä tai kuumassa ja hikisessä (= sopii myös jännityshikoilijoille) tilanteessa) ja sitten kokeilisit, miten meikit lähtee pois ja millä aineilla.

  Kynsilakkojakin voisit kokeilla helposti. On niitä sellaisiakin värejä, jotka voi mätsätä vaatteisiin tai kokeilla vaikka jossain puutöissä, joita teet. Varmasti näkee, toimiiko ja kestääkö ja sitten vielä millä ne lähtee pois nopeasti ja helposti. Esim. glitter-lakkojen kanssa mikään poistoaine ei meinaa toimia, eikä tietoa hyvistä aineista löydy mistään. Pitääkö tässä pikkuhiljaa siirtyä rautakaupan asetoniin, tinneriin tai tärpättiin, vai? :)

  Sinulla on niin hyvät taidot kirjoittaa kiinnostavasti ja valokuvata upeasti, että turhaan rajoitat tekemisiäsi siksi että "olen mies enkä voi". Anteeksi suorasukaisuuteni, mutta olen tosi allerginen sille, mitä mies tai nainen "voi" tehdä.

  Saarna ohi ja anteeksi vielä kerran :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kiitos saarnasta :D Jäin kiinni tuohon "Olen mies enkä voi" lauseeseen. Kyse ei ole suinkaan siitä, ettenkö voisi koska olen mies. Esimerkiksi tämä kynsilakka-asia, en niitä testannut siksi, että kynsilakat eivät vain yksinkertaisesti ole aihe mikä itseäni kiinnostaa. Haluan kirjoittaa vain asioista joihin koen aitoa mielenkiintoa, vain siten voin ylipäätänsä saada (toivottavasti) lukijoidenkin mielestä mielenkiintoista tekstiä.

   Ja naisille suunnattujen hajuvesienkin kohdalla olen hieman vieraalla maalla, johtuen ehkä siitä että en käytä naisten hajuvesiä :) Ne ovat eri sfääreistä, kuin miehille suunnatut ja siksi niistäkin on haastavampaa kirjoittaa ilman aikaisempaa kokemuspohjaa.

   Poista
 3. Tää Attraction Rush for Her on mun mielestä parempi kuin se alkuperäinen Attraction :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Alkuperäinen Attraction taisikin olla 2015 vuodelta. Sitä en olekaan tuoksutellut :)

   Poista
 4. Mä kyllä urputan pahan hajuisista miesten tuoksuista ihan sumeilematta, vaikka en niitä harrastakaan :D Jos joku miesten hajuste toimii paremmin rottakarkotteena (siis näitä "osta taloon neljä-kaksi, pistä rotat matalaksi" -tapauksia), takuulla dissaan sitä. Jos jonkun miesten tuoksun on tarkoitus herättää kiinnostusta vastapuolessa, se voisi vaikka tuoksuakin hyvältä. Hitto, jotkut tuoksuu suunnilleen mätänevältä metsältä ja sen mätäneviltä asukeilta - yhdessä! Yrjö siinä lentää :D

  Ja tottakai, sun blogi, sun aiheet, sun kirjoitukset, joten tietysti kirjoitat mistä haluat ja mikä sua vaan kiinnostaa, selvä kuin pläkki täälläkin päässä. Lähinnä olinkin sitä mieltä, että sukupuoli ei määrää kiinnostuksen kohteita ja että aiheita voi lähestyä monista eri näkövinkkeleistä. Se on ihan itsestäänselvä asia, että kaikki ei kiinnosta kaikkia, näin se juuri menee.

  Bojot ja kiitokset sulle kaikista hyvistä jutuista tähän saakka! Lisääkin luetaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hajuvesien maailmassa kyllä tulee aina toisinaan vastaan karvat pystyyn nostattavia tapauksia. Ainakin Armanilta olen löytänyt sellaisen "hyttysmyrkky potenssiin tuhat" tuoksun. En muista sen nimeä, mutta se oli niin vahva ja tunkkainen tuoksu, ettei meinannut henkeä saada. Näitä tapauksia löytää varmasti myös naisten tuoksuista :)

   Poista
 5. Woah! I'm really enjoying the template/theme of this website.
  It's simple, yet effective. A lot of times it's very difficult to get that "perfect balance" between superb usability and visual appearance.
  I must say you've done a awesome job with this. In addition,
  the blog loads very fast for me on Internet explorer.
  Outstanding Blog!

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele :)