tiistai 15. elokuuta 2017

Rusketuspillereitä ja kissanpentuja

Tässä on vajaa viikko jo vierähtänyt iki-ihanalla Kreetan saarella. Tällä kertaa tosiaan matkasin saaren itäisemmälle puolelle, Hersonissokselle. Hersonissos onkin hieman erilainen mesta, kuin edellinen kuolemanrauhallinen Maleme ^_^

Hersonissos näyttäisi olevan aivan erityisesti nuorison suosima paikka. Myös täällä hotellilla, jossa majoittaudun 2 viikkoa on lähinnä vain nuoria. Noh, toki myös muutama varttuneempi henkilö. Aivan erityisesti olen tykästynyt ruotsalaiseen Marielleen, jonka kanssa ollaan jaksettu jutella kaikenlaista maan ja taivaan välillä. Ollaan hömpötetty pinnallisia kauneusjuttuja ja pohdiskeltu vakavalla naamalla, miten kamalaa on parisuhdeväkivalta. Marielle myös käräytti itsensä tosi pahasti rannalla. Tyyliin paloauton värinen naama ja rakkuloita käsivarsilla.

Heitin hänelle lainaan Biosoliksen loistavaa aftersunia ja hieman beetakaroteenitabuja ^_^ No niitä tabujahan pitäisi naukkailla jo hyvissä ajoin ennen lomaa, mutta tuskinpa siitä haittaakaan on. Beetakaroteenihan antaa iholle sisäistä suojaa auringon UV-säteilyä vastaan.Kreetalla on UV-indeksi ollut nyt jossain 13 paikkeilla, samalla kun se on Suomessa vaatimattomat 3 :D Karovitin brunapillerit ovat varmaan useimmille tuttuja kauppojen hyllyiltä, niitähän saa aika hyvin ihan pikkukaupoistakin. Karovitkuurin aloitin jo vajaa pariviikkoa ennen loman alkua. Maksoin 140 tablettia sisältävästä purkista muistaakseni noin 8 euroa.


Mukaan lähti VAIN SPF10 Biz Buinilta :D Olosuhteiden pakosta täytyi käydä ostamassa paikallista vahvempaa aurinkosuojaa kasvoille. Biosoliksen Aftersun on edelleen aivan parhautta ^_^ Mitä nyt täällä tsekannut paikalliset afterit, niin ei ole pistänyt silmään yhtä laadukasta koostumusta kuin Biosoliksen purnukassa :)


En ole aiemmin ihan näin perusteellisesti testaillut rusketuspillereitä, mutta väittäisin, että oma ihoni on tainnut hyötyä niistä. Vaikuttaa, että iho on kestänyt selkeästi paremmin aurinkoa ja ihoa ei ole kovin pahasti punoittanut. Lukuunottamatta nenänpäätä ja olkapäitä. Otsakin mulla on kerinnyt kuoriutua kerran. Silti tuntuu, että iho kestää ja varsinkin paranee nopeammin. Rusketun yleensä auringossa aika vikkelästi, mutta vaikuttaisi, että nyt rusketus on aiempaa tasaisempi ja syvempi. Onko teillä kokemusta rusketuspillereistä?

Kissoja täällä vilisee taas tavanomaiseen tapaan joka nurkalla. Kissahommat ovat tällä kertaa asteen verran söpömpiä ^_^ Nimittäin yksi päivä tuolta aurinkotuolin alta kuului sellaista ihan surkean kuuloista kitinää ja mitä siellä olikaan. Kissivauvoja 6 kappaletta! Vähänkö ne on söpöjä ja täällä on mennyt koko hotellin väki ihan sekasin niistä. Tiedättekö sellaista "Mä en kestä!" - meininkiä :D Eläinvauvat <3Iltasella oli jo niin hämärää, että kamera ei suostunut millään tarkentamaan ja kuvanlaatu on huono. Mutta voi sitte ku pennut oli söpönä myttynä nukkumassa. Ihania :D <3


Ikävä kyllä kaikki ihmiset ei omaa järkevää aivotoimintaa. Marielleltä kuulin tänään ohi mennen, että heidän huonenaapurinsa olivat suunnitelleet juottavansa vodkaa kissanpennuille. Mariellen kanssa ihmeteltiin siinä ihmisen tyhmyyttä ja julmuutta. Toivon sydämeni pohjasta, että pennut jätetään rauhaan, eikä mitään näin typeriä ideoita synny enää ihmisten päässä. Huoh :/

Jälleen postauksen kuvasaldo jää tosi vähäiseksi. Hotellin wifi-yhteys (josta piti tällä kertaa pulittaa) on järkyttävän takkuileva ja hermoja raastava. Toivottavasti onnistun julkaisemaan tämän postauksen, sillä jopa sähköpostien lukeminen on ollut välillä ihan mega-haastavaa :)

6 kommenttia:

 1. Kun olet jo noinkin lähellä, käy ihmeessä Agios Nikolaoksessa! Ihana, menneen ajan charmia huokuva lomakaupunki.

  VastaaPoista
 2. eläinvauvat! <3

  VastaaPoista
 3. Auttaiskohan nuo rusketuspillerit, jos alotan syömään niitä maaliskuussa, etten palais kesällä? T: punapigmenttiä omistava aina kärähtävä immeinen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moni on kertonut saaneensa apua näistä. Itsekin palan ainakin jonkin verran ulkomailla, mutta tällä kertaa iho kesti ihan selkeästi paremmin aurinkoa :) Kannattaa kokeilla! :)

   Poista

Kommentoi, kysy, utele :)