torstai 8. kesäkuuta 2017

Mádara - Virkistävä suihke kesään

Kesä jos mikä on mukavaa aikaa käyttää sumutettavia, kosteuttavia tuotteita. Ne on helppokäyttöisiä ja mukavan virkistäviä kuumina (miksei viileinäkin) päivinä.







Mádara tarjoaa tällaista suihkutettavaa kosteustuotetta, tyylikkäässä mustassa pullossa. Suihke lupaa ravita ihoa, sekä ylläpitää kosteutta ja parantaa kollageenisynteesiä.






INCI: Betula Alba (birch) Juice, Aloe Barbadensis, Glycerin, Trifolium Pratense ,Hippophae Rhamnoides, Galium Verum, Vaccinium Myrtillus, Alchemilla Vulgaris, Betaine, Sodium PCA, Benzyl Alcohol, Aroma, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Citric Acid, Equisetum Arvense Plant Extract, Aesculus Hippocastanum Seed Extract, Sodium Hyaluronate, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Undaria Pinnatifida Extract



Mádaran suihkeen inci on ilo silmille. Ainesosalista ei ala tylsästi vedellä, vaan koivuhydrolaatilla, jota seuraa aloe vera. Kosteutta sitovina aineosina on mm. glyseriini ja hyaluronihappo kahdessa erilaisessa muodossa. Puna-apilauute lupaa nopeuttaa kollageenisäikeiden muodostumista samalla kun tyrniuute on tuttu vitamiinipommi. Flavonoidipitoinen mustikkauute vahvistaa hiusverisuonia, vähentää turvotusta ja stimuloi pintaverenkiertoa.

Suihkeen tuoksu on omaan nenääni tosi hyvä ja miellyttävä, eikä liian voimakas. Raikas, mutta sellaisella makeahkolla vivahteella. Tätä tekee mieli sumutella jo ihan tuoksunkin vuoksi :D  
Suihkeen sumu on tarpeeksi hienojakoista, niin että se ei pärski naamaa märäksi. Hienojakoisimman sumun titteliä pitää silti edelleen sitkeästi hallussaan Acon kosteussuihke, mutta Mádara pääsee sumunsa hienojakoisuuden puolesta hyvälle kakkossijalle. 



Käytössä suihke tuntuu mukavan kosteuttavalta ja virkistävältä. Suihkeen normaalihinta on 25 euron hujakoilla, mutta juuri nyt se on tarjouksessa Natural goods companyn verkkokaupassa hintaan 17,86€.



Mikä on sinun lemppari kosteussuihke? Onko Mádaran suihke tuttu?

4 kommenttia:

  1. Jes, ei denat. alkoa, oli mun eka reaktio :D Tätä voisin oikeasti kokeillakin ^_^ Mä olen tykännyt siitä Acosta, sekä Olivia Kleinin suihkeista :) Kukkaisvedet on myös jees!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo ei alkoa, ja kivan kun vedenkin tilalla on mielenkiintoisempi ainesosa :D Aco on ollut ihan paras tähän asti, no ehkä sen hienojakoisuutensa vuoksi ^_^

      Poista
  2. Täähän kuulostaa hyvältä ja inci näyttää myös hyvältä :) Pistän korvan taakse ja testaan varmasti jossain välissä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu tämä on oikein hyvä ja inci varsinkin loistava ^_^

      Poista

Kommentoi, kysy, utele :)