keskiviikko 7. kesäkuuta 2017

Novexpert

Instassa hehkutinkin jo etukäteen tämän päivän postauksen yhdestä tuotteesta. Kyseessä on kosteusseerumi ja brändi on nimeltään Novexpert.Novexpert ei varmaan ole vielä kovin monelle tuttu. Kyseessä on ranskalaista ECOCERT-sertifioitua luonnonkosmetiikkaa. Heti alkuun on todettava, että pakkausten perusteella en itse uskoisi kyseessä olevan luonnonkosmetiikkaa. Novexpertin tuotteiden ulkonäkö tuo itselleni mieleen enemmänkin synteettisen puolen tarjonnan. Ehkäpä L'orealin? Kaiken lisäksi sertifikaatin logo löytyy pakkauksen kyljestä erityisen pienellä präntillä, vaikka tyypillisesti luonnonkosmetiikan brändit tykkäävät sitä lähes poikkeuksetta korostaa. Novexpert luokittelee itsensä kosmeseuttiseksi sarjaksi. Mikä tarkoittaa tuotteiden sisävältävän aktiivisia raaka-aineita, miltei lääkkeenomaisin tehoin, kosmetiikkalainsäädännön sallimissa rajoissa. Sain maahantuojalta testiin Novexpertiltä pari tuotetta, joista varsinkin toinen ihastutti siinä määrin, että olisin jo valmis rankkaamaan sen loppuvuoden "Parhaat"- listalle ^_^

Booster Serum with Hyaluronic Acid - Seerumiboosteri (n. 50€/ 30ml)


Seerumiboosteri on maahantuojan mukaan Novexpertin myydyimpiä tuotteita. Ja testijakson jälkeen en yhtään ihmettele miksi. Se on hurjan tehokas. Seerumiboosterin tähtiaines on tuttu hyaluronihappo. Hyaluronihappoa on tuotteessa puhtaassa muodossaan 1,6% joka on korkein sallittu pitoisuus kosmetiikkatuotteessa. Ja kirsikkana kakun päällä, hyaluronihappoa on tässä neljässä eri molekyylikoossa, jolloin seerumi pääsee vaikuttamaan tehokkaasti ihon eri pintakerroksissa.

Hyaluronihapon lisäksi seerumista löytyy mm. tehokkaasti kosteutta sitovat glyseriini ja sodium PCA.

Seerumiboosteri on koostumukseltaan kuin löysää geeliä. Seerumi on erittäin riittoisaa ja pieni tippa tuotetta riittää laajalle ihoalueelle, varsinkin jos sen levittää kostealle iholle. Seerumista jää levityksen jälkeen hetkeksi aavistuksen tahmeahko pinta joka kuitenkin katoaa nopeasti. Jäin pohtimaan johtuuko tahmeus juuri tästä poikkeuksellisen korkeasta hyaluronihappopitoisuudesta? Muistan joskus lukeneeni, että mitä suurempi hyaluronihappopitoisuus tuotteessa, sen tahmeampi koostumus.

Hetken kestävä tahmeus ei kuitenkaan itselläni haittaa, koska päälle tulee kuitenkin aina kosteusvoide jolloin tahmeus katoaa. Seerumiboosterin tuoksu on mieto ja miellyttävä. Sellainen puhdas.

Seerumiboosterin kosteuttavat tehot ovat ihan mielettömät. Tämä todellakin sitoo ihoon kosteutta ja samalla hälventää kuivuudesta johtuvat juonteet näkymättömiin. Itselläni ei vielä juurikaan juonteita ole, mutta huomaan tuotteen tehon varsinkin silmänympärysiholla missä mulla näkyy helposti esim. kuivuudesta johtuvat juonteet. Seerumiboosteri tekee muutenkin ihosta sen tuntuisen, että "iho ei tarvitse enää muuta". En tiedä voiko tästä enää kosteusseerumia paremmaksi formuloida? Tämä tulee olemaan loppuvuoden listalla, ellei parempaa kerkeä ilmestyä kehiin :D


Velvety Hydro-Biotic Fluid - Suojaava ja rauhoittava emulsio (n. 22€/ 30ml)


Novexpertin toinen tuote joka oli testissä myös, on magnesiumia sisältävä emulsio. Emulsio on suunnattu normalille, seka- ja rasvoittuvalle iholle. Tämän funktio on rauhoittaa herkkää tai herkistynyttä ihoa.


Magnesiumin lisäksi emulsio sisältää omega-3 pitoista camelinaöljyä, hyaluronihappoa ja prebiootteja.

Myös tämä ihastutti ihan samantien ensikokeilulta. Emulsion tuoksu on puhdas ja erittäin mieto. Koostumus on jokseenkin jännä. Se tuntuu ihan superkevyeltä ja hulahtaa ihoon silmänräpäyksessä. Silti se tuntuu tavallaan täyteläisen pehmentävältä ja jopa ravitsevalta. Koostumus on mielenkiintoinen, jonkalaiseen en muista kovin usein törmänneeni. Velvety Hydro-Biotic fluid jättää iholle mattapinnan, eikä juurikaan havaittavaa tuotetuntua. Ihan nappivalinta varsinkin kesään ^_^
Ensikosketus Novexpertiin oli erittäin onnistunut ja vakuuttava. Mielenkiinto brändiä kohtaan jäi kyllä kytemään vahvasti.

Novexpertin tuotteita löytyy ainakin Sokoksilta, Stockmanneilta ja Yliopistonapteekista.Onko Novexpert tuttu?

7 kommenttia:

 1. Mulla on kokemusta vain Novexpertin öljyseerumista, joka aivan fantastinen ihana tuote. Ehkä paras öljytuote, mitä olen naamaani lätkinyt:) Öljyn tuoksu on jännän donitsimainen, mikä ei ole ollenkaan huono juttu, paremminkin päinvastoin:) Öljyseerumi on melko paksua koostumukseltaan, mistä tykkään erityisesti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Donitsimainen :D Ompas jännä kuvaus, mutta toki hyvänkuuloinen. Paksu öljykoostumus onkin varmaan toimiva kuivaihoisilla. Itse tykkään enemmän kevyistä öljyistä :)

   Poista
 2. On tuttu, ja tykkään kovastikin :) Tuo seerumi on tosi huippu, samoin merkin misellivesi! Täytyy harkita tuota voidetta kesäksi :D Ja oon kuumotellut sitä kuorivaa C-vitamiini yövoidetta, oijoijoi! Se tosin on varmaan mulla loppukesän juttu sitten :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä syynäsin Novexpertin tarjontaa tarkemminkin läpi ja voi voi.. Sieltä löytyisi yksi jos toinenkin kivan kuuloinen tuote, sinne loputtoman pitkään "tätä pitää kokeilla"- listaan :D

   Seerumi on kyllä huippujen huippu ^_^

   Poista
 3. Hyaluronihapposeerumi on ihan mun lemppari! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samoin täällä! Jyräsi kylmäverisesti muiden seerumeiden ohi, jotka nyt ollut mulla käytössä :D

   Poista
 4. Tätä aion kokeilla ehdottomasti! Kiitos vinkistä ;) -Anjuliini

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele :)