tiistai 9. toukokuuta 2023

Whamisa toi takaisin miesten tuotteet

 Tuotteet saatu pr-näytteinä. Sis. mainoslinkkejä.Tykkään korealaisesta Whamisasta aivan ylipaljon ja kiinnostun uusista lanseerauksista välittömästi ja heti. En tiedä muistaako kukaan, mutta Whamisalla oli joskus myös miehille suunnattuja tuotteita, jotka katosivat markkinoilta vähin äänin. En tiedä miksi näin kävi. Jos multa kysytään, edes menneet Whamisan miesten tuotteet oli tosi laadukkaan tuntuisia. No anyway. Whamisa on päättänyt lanseerata uudelleen markkinoille kaksin kappalein miesten tuotteita. Kyseessä on kasvovesi ja kasvovoide.

 

Pari sanaa tuotteiden designista.

 

Nyt kyllä upposi meikäläiseen, kuin kuuma veitsi voihin😍. Pakkausdesign on mun silmään niin nättiä, että nämä menevät sisustuselementteinä. Ei näin nättejä puteleita halua piilottaa kaapin perukoille 😀 Ja siis kun vertaa näiden ulkoasua edesmenneisiin Whamisan puteleihin, niin huh, mikä ero. 

 

 


 

Putelit ovat kerrassaan upeita, kaikessa minimalistisuudessaan. Kasvovesi on kauniissa läpinäkyvässä pullossa, jonka yläosa on muuten huurrettua lasia. Estetiikan kruunaa pullon sisällä lepäilevät bambun lehdet. On hieno kokonaisuus. Kasvovoide jää nyt hieman kakkoseksi kasvovedelle. Vaikka hieno puteli sekin on. Kasvovoide on pakattu simppeliin mattalasiin ja toki puhdasvalkoinen väri on itsessään jo tyylikäs. 👌

 

 

Mutta mitäs nämä putelit ovat syöneet sisuksiin ja miltä ne tuntuvat?

 

 Kasvoveden tavallinen vesipohja on korvattu bambunlehti- sekä riisiuutoksilla. Kosteuttajina toimivat mm. hyaluronihappo, ksylitoli ja erytritoli. Rohtosammakonputki ja kurkuma rauhoittavat ihoa ja lakritsijohdannainen hälventää punoitusta.

🌿Tähtiraaka-aine: Kasvovesi sisältää 15% antioksidanttista valkomulperia. Valkomulperin tehokkain juttu on silti sen kysy tasoittaa epätasaista ihonsävyä.

 

Kasvovesi on tottakai superhoitavan tuntuinen iholla. Onhan kyse korealaisesta ihonhoitotuotteesta ja vieläpä Whamisan sellaisesta. Koostumus ei ole esim. yhtä paksua, kuin Whamisan suosituissa tonereissa. Voisi puhua kai paksusta vedestä. Ei siis ihan perusvesimäinen koostumus, mutta aavistuksen paksumpi. 

Kosteuttavat tehot ovat ilman muuta huippuhyvät. Kerrostaminenkin onnistuu helposti, ja ei tule tahmeaa kärpäspaperifiilistä.

 

Leaves & Roots Toner For Men (31,95€/ 135ml)

 

 


 

 

Kasvovoide rakentuu niin ikään bambu-uutteen pohjalle, joka on siis myös antioksidanttinen ja ihoa tehokkaasti rauhoittava. Kasvovoide sisältää aika pitkälti identtisiä ainesosia kasvoveden kanssa. Tässä on kuitenkin 35% hajotettu kasviöljyä, joka sitten tekeekin tästä emulsion ja samalla rasvattoman tuntuisen.


🌿Tähtiraaka-aine: Viherkameleonttilehtiuute. Ominaisuuksiltaan erityisen antibakteerinen ja tulehdusta rauhoittava.

 

Kasvovoide on koostumukseltaan ihan superohutta emulsiota. Mietin ensin, että nyt on outo pakkausratkaisu kasvovoiteelle. Miten sen saa ulos pullosta, jota ei voi puristaa?

Noh, pakkausratkaisu toimii varsin moitteetta. Kämmenelle putelia tökkiessä, voidetta tulee ulos ihan helposti. Ei liikaa, eikä kuitenkaan liian vähänkään. Aika jännä. 

Kasvovoide muuten tuoksuu ainakin mun nenään ihan Sprite-limulta, hieman yrttisellä twistillä. Ja tosiaan koostumus on ohuimpia emulsioita mihin olen törmännyt. Tämä imeytyy ihoon valon nopeudella jättämättä mitään jälkituntuja. Voisin kuvitella, että todella rasvoittuvan ihon omaava rakastuisi tällaiseen koostumukseen samantien. Mietin myös, että miten näin liru koostumus toimii kuivemmalla iholla? Tämän koostumus onkin ehkä siitä nerokkain, että kerrostaminen iholle onnistuu aivan helposti kuivempaa ihoa ajatellen. Ja ei tule tahmaa tai niljakasta oloa. Eikä myöskään rullaa iholla.

 

Leaves & Roots Lotion For Men (31,95€/ 135ml)

 

Korealaiset on niin älyttömän nerokkaita näiden juttujen kanssa. En mä nyt muuta osaa sanoa tähän loppusanoiksi, kuin että: Whamisa osaa nämä jutut. Mahtaakohan nämä tuotteet jäädä markkinoille, vai katoavatko taas vähin äänin? Ihan jo supernättien purkkien vuoksi toivon, että Whamisa pitää nämä 😎

3 kommenttia:

  1. Pakkaukset on kyllä täydelliset!!! 😍

    VastaaPoista
  2. Jaahas! taisin saada juuri idean mitä hankin ukolleni syntymäpäivälahjaksi.
    Kiitos vinkistä. 😉
    -Anjuliini

    VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele :)