maanantai 8. toukokuuta 2023

iS Clinical Active Peel System - Hämmentävän hyvä ihonkuorinta

 Tuote saatu pr-näytteenä.Olen kokeillut elämäni aikana yhtä jos toista happoihin perustuvaa kuorintaa. Kokeilussa on ollut niin AHA- kuin BHA- hapotkin erittäin korkeilla pitoisuuksilla (AHA 70% ja BHA 20%). Myös suorastaan polttavan kivulias TCA- kuorinta on tullut joskus kokeiltua. TCA-kuorinnan jäljiltä iho kuoriutuu ajan myötä ihan kuin käärmeellä. Tehokas, mutta sosiaalista elämää haittaava kuorintameneltämä 😅


Sain alkuvuodesta maahantuojalta iS Clinicalin Active Peel System - kaksivaiheisen kuorintahoidon. Tällehän oli sitten ihan pakko antaa tilaisuus näyttää, mihin siitä on. Ihoni ei ole nimittäin ollut todellakaan parhaassa mahdollisessa kunnossa viimeaikoina. Varsinkin otsalle on tullut itsepäisiä tukkeumia. Ja niitä ei ole saanut edes kuuriluonteisella 2% BHA-happohoidolla katoamaan mihinkään. Oikeastaan edellä mainitusta syystä olin hieman skeptinen iS Clinicalin tuotetta kohtaan. Voisiko tällainen kotihoitoon suunniteltu happohoito tehdä kummoisia?

 

 

 
 

Kyseessä on siis 2-vaiheinen hoito. Paketista löytyy 2-osaisia hoitopussukoita. Hoitopussukoita on yhdessä paketissa 15kpl. Pussien sisältä paljastuu kostea, pieni liina. Liinoilla käsitellään puhdistettu ihoalue. Ensimmäinen vaihe sisältää happokuorinnan, jonka vaikutusaika iholla on 3 minuuttia. Vaikutusajan jälkeen käsitelty ihoalue pyyhitään toisen vaiheen liinalla, joka toimii ihon jälkihoitona. 

 

Katsotaanpa hieman tarkemmin mitä nämä hoitoliinat sisältävät.


Vaihe 1:

 

Happokuorinta sisältää useampaakin erilaista kasviperäistä happoa. Näitä ovat mm. glykoli- ja sitruunahappo AHA-ryhmästä, sekä salisyylihappo BHA-ryhmästä. Mukana on myös mm. ihohuokosia supistavaa taikapähkinää, rauhoittavaa aloe veraa ja antioksidanttista vihreää teetä. 

 

Vaihe 2:


Hoitoliina sisältää mittavan määrän mielenkiintoisia kasviuutteita, sekä iholle kosteutta sitovia humektantteja. Mutta mielenkiintoisinta on seuraava:

Liina sisältää stabiilia C-vitamiinia, joka imeytyy ihoon tehostetusti kulta- ja glutationimolekyylien (tripeptidi) avulla. Mukana on myös kuparipeptidiä. Nämä molemmat ovat todistetusti erittäin anti-age vaikutteisia. Silkkiheinän ekstremosyytit kosteuttavat epidermistä jopa 24 tunnin ajan. Mikroleväuute taistelee UV- ja sinisen valon haittavaikutuksia vastaan.

 

Tekisi mieli kirjoittaa ja ruotia näistä ainesosista enemmänkin, mutta tulisi tolkuttoman pitkä kirjoitus 😃Minkälaisia tuloksia Active Peel System lupaa?


Hoito kuorii, uudistaa ja ravitsee ihoa. Hoito lupaa parannusta monenlaisiin ihon tiloihin. Tasoittaa ihon sävyä, supistaa ihohuokosia, kohentaa ihon tekstuuria, hälventää ryppyjä ja juonteita, sekä tukea kollageenin ja elastiinin tuotantoa. 

 

 


 


Mun kokemus.


Ihan ekana pitää sanoa, että hoito on elämyksellinen. Ensimmäisen vaiheen hoito tuntuu iholla uskomattoman virkistävältä. Tunne iholla on vaikutusaikana viileä ja kihelmöivä, mutta ei mitenkään ikävällä tavalla. Olenkin tottunut happoihin, mutta herkemmällä/kokemattomalla iholla luultavasti saattaa tuntua jopa vähän hurjan tuntuista pistelyä, joka ei ole vaarallista vaan kuuluu asiaan. Voin mielessäni kuvitella miten virkistävältä tämä ekan vaiheen hoito tuntuisi kuuman kesäpäivän jälkeen  😍

Toisen vaiheen hoito sitten kosteuttaa ja ravitsee ihon ja kihelmöintikin iholla loppuu kuin seinään. Liina ei ole märkä, mutta kevyesti nihkeä. Ja ajatukseni olikin, että tämä rätti ei kyllä jälkihoidoksi riitä. Mutta olin väärässä. Jotenkin ihmeessä nihkeä liina hoitaa ihon paremmin, kuin hyvin. Jälkituntu iholla on hämmentävän hyvin hoidettu. 

Liinat tuntuivat muuten siinä määrin riittoisilta, että sain käsiteltyä huoletta niillä myös kaulan ja rintakehän alueen. 

"Häh. Ei hitto ku tehokas" oli mun ensimmäinen ajatus, kun katsoin peilistä naamaani.

Hoidon jäljiltä ei ollut havaittavissa mitään punoituksia tai ärsytyksiä. Sen sijaan ihon sävy näytti jotenkin tosi tasaiselta ja huokoset supistuneilta. Otsan epäpuhtaudet eivät kadonneet kokonaan, mutta osa niistä katosi taivaan tuuliin. Samalla myös otsan ilmejuonteet pehmenivät silmin nähden, ne eivät olleet niin syvät. Tämä yllätti. Myös silmänympärysten juonteet hälvenivät merkittävästi. 

Nuoruuden akne on jättänyt hieman arpikudosta toiseen poskeeni. Epäilen että arpeutumisesta johtuen posken talirauhaset ovat jotenkin vaurioituneet ja tästä syystä poskellani on jumittanut kaksi talitukkeumaa. Ei jumita enää, ne katosivat. En tiedä mikä taika tässä hoidossa oli, mutta iloitsen lopputuloksesta 😀

Lopputulosta piti illan aikana useammankin kerran käydä ihmettelemässä peilin edessä. Sanoisin, että ihon yleisilme ja tekstuuri koheni jo yhdellä käyttökerralla dramaattisesti. Mun iholla lopputuloksena oli korealaisten keksimä kananmunaiho. Jos käsite on tuntematon se tarkoittaa tätä: Keitetty ja kuorittu kananmuna on pinnaltaan sileä, kimmoisa ja kostean kuulas. Tämän tyyppisillä hoidoilla on myös kumulatiivinen vaikutus. Eli tuloksia syntyy myös pidemmällä aikavälillä.

 

 


 

Täytyy todeta, että kyllä sen eron "tavallisen" ja hoitolatuotteen välillä toisinaan huomaa ihan selkeästi. 

iS Clinical Active Peel System maksaa 109€ ja pakkaus sisältää 15 lappua. 

iS Clinical jälleenmyyjät näet tästä.3 kommenttia:

 1. Rupesi kiinnostamaan tämä. Mistä muista tuotteista olet saanut wow-fiiliksen like nothing else?

  VastaaPoista
 2. Laitoin juuri tilaukseen.
  Kuulosti niin hyvältä.😌

  Neuvoppa vanhaa naamaa että mikä olisi tällaiselle hyvä silmänympärysvoide?😅
  Terv. Riia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Riia 🙂 Joo voin toki suositella sy-voiteita. Kerrotko ensin, mikä on sun hintakatto tuotteelle ? 😊

   Poista

Kommentoi, kysy, utele :)