perjantai 19. toukokuuta 2023

Bioearth Elementa - Räätälöi itsellesi sopiva ihonhoitorutiini

 Tuotteet saatu pr-näytteenä. Sis. mainoslinkkejä.


Tänään päästäänkin sitten tutustumaan vaihteeksi italialaiseen luonnonkosmetiikkaan. En itseasiassa muista juurikaan tutustuneeni italialaisiin luonnonkosmetiikkabrändeihin. Italialainen Bioearth Elementan ideana on räätälöidä juuri jokaisen iholle sopiva ihonhoitorutiini. Joka tarkoittaa siis käytännössä sitä, että keskitytään hoitamaan tiettyjä iho-ongelmia. Tai ehkä nykyään siis voisi puhua "ihotiloista", ongelmien sijaan. 

Bioearth Elementan valikoimasta löytyvät kevyt Hydra- ja ravitsevampi Nutri-voidepohjat. Varsinainen jutun juoni on Bioearthin valikoima erilaisia boostereita, joita muuten löytyy vaatimattomasti 12 kpl.😎 Jokainen boosteri on suunniteltu hoitamaan ihon erilaisia tiloja. Valikoimasta löytyy boosteria niin ihon ikääntymisen merkkeihin, näppyongelmiin, kuivuuteen, ihonsävyn epätasaisuuksiin jne. Boostereita voi siis käyttää sellaisenaan tai sekoittaa muutama tippa Hydra- tai Nutrivoiteen sekaan.

Mä olen testaillut Bioearthilta kolmea erilaista boosteria. Joista yksi pääsi yllättämään. Boostereista löytyy rauhoittavaa ja kosteuttavaa aloe veraa, sekä luonnollisen käymisprosessin tuloksena syntynyttä hyaluronihappoliousta. Yhteenvetona voisin sanoa kokeilemistani boostereista, että ovat kaikki hyvin tehokkaasti kosteuttavia. 💦

 

 

 


 


Peptide + Hibiscus 2% Boosteri (13,90€/ 15ml)


INCI: AQUA(WATER),GLYCERIN, CELLULOSE GUM, PALMITOYL TRIPEPTIDE-5, HYDROLYZED HIBISCUS ESCULENTUS EXTRACT, ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE*, SODIUM HYALURONATE, DEXTRIN, PHENETHYL ALCOHOL. CAPRYLYL GLYCOL. 

 

Boosteri on suunnattu ikääntymisen merkkien hoitamiseen, eli juonteiden hälventämiseen ja ihon kiinteyttämiseen. 

Boosterista löytyy palmitoyl tripeptide-5 nimistä peptidiä, joka stimuloi tehokkaasti kollageenin tuotantoa ja siten kiinteyttää ihoa säännöllisessä käytössä. Peptidit ovat paljon tutkittu alue ihonhoidossa, ja peptidit kuuluvat siihen ryhmään, jotka aivan oikeasti -siis tutkitusti- pystyvät kiinteyttämään ihoa. Suosin itse mielelläni tuotteita, joista löytyy peptidejä.

Hibiscus niin ikään stimuloi kollageenin muodostumista, mutta myös estää ihon elastiinin hajoamista. Elastiini on ihossa se, joka vastaa ihon kimmoisuudesta. Hibiscus myös tasoittaa ihonsävyä, sekä edistää ihon paranemisprosesseja.

 

 

 


 Natural Moisturizing Factor 5% + Sugars 3% Boosteri (13,90€/15ml)


INCI: AQUA (WATER). ERYTHYROL, CELLULOSE GUM, SACCHARIDE ISOMERATE, ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE*, UREA, GLUCISE, SODIUM PCA, SORBITOL, FRUCTOSE, GLYCINE, HYDROLYZED WHEAT PROTEIN, SODIUM GLUTAMATE, CITRIC ACID, GLYCOLIC ACID, LACTIC ACID, LYSINE, MALIC ACID, POTASSIUM HTDROXIDE, SODIUM HYDROXIDE, TARTARIC ACID, SODIUM HYALURONATE, PHENETYL ALCOHOL, CAPRYLYL GLYCOL. 

 

Tämä boosteri on suunnattu ihon tehokkaaseen kosteuttamiseen. 

 

Boosteri sisältää 5% ihon luonnollisia kosteustekijöitä (NMF) sekä 3% erilaisia sokeriyhdisteitä, jotka ovat tuttuja humektantteja kosmetiikassa. Raaka-ainelista onkin aikalailla pullollaan kosteuttavia ainesosia, lukuunottamatta muutamia pakollisia teknisiä raaka-aineita.

Ja onhan tämä aivan loistavasti iholle kosteutta sitova tuote. Ja muistutuksena: Tämäntyyppisiä tuotteita ei kannata laittaa kuivalle iholle, tai tulos voi olla jopa kuivattava. Alle kannattaa ehdottomasti laittaa (mielellään kerrostaen) kasvovettä. 

 

 


 

 

Vitamin C 2% Boosteri ( 13,90€/ 15ml)

 

INCI: AQUA(WATER), 3-O- ETHYL ASCORBIC ACID, CELLULOSE GUM, ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE*, SODIUM HYALURONATE, PHENETHYL ALCOHOL, CAPRYLYL GLYCOL  


Boosterin funktio on erityisesti ihon kirkastaminen ja ikääntymisen merkkien hälventäminen.

Boosteri sisältää C-vitamiinijohdannaista 3-0- ethyl ascorbic acid. 2% pitoisuus saattaa kuulostaa tehottomalta, mutta tämä kyseinen johdannainen on erittäin tehokas jo pienemmilläkin pitoisuuksilla. Believe me.😉

 

Joo siis tätä boosteria meikäläinen aikoo hamstrata varastoon.🙈

 

 

Tätä boosteria jäin käyttämään säännöllisesti. Huomasin hyvin nopesti, että mun silmänaluset vaalentuivat. Eikä siis vähän, vaan ihan dramaattisesti. Nimittäin yhtenä päivänä vain totesin peiliin tuijottaessa, että mitä kummaa mun naamassa on tapahtunut. En voi tietenkään 100% varmuudella allekirjoittaa, että ilmiö johtuisi juuri tästä boosterista. Mutta en ole muuttanut ihonhoitorutiinissani muuta, kuin lisäämällä tämän boosterin mukaan. Myös puolisoni on käyttänyt tätä samaista boosteria jo tovin. Hän kyseli yhtenä päivänä, että mistä tätä voi ostaa. Häntä lainaten:

"Mun naama ei oo enää niin laikukas ja ei punoita. Huomaa ihan selvästi eron naamassa".

Olen siis aika vakuuttunut tästä boosterista. Jokin erityinen taika tässä kyseisessä C-vitamiinijohdannaisessa on. Ja siis näitä C-vitamiinijohdannaisiahan on kosmetiikassa käytössä useita erilaisia. Ne ovat tehokkuudeltaan hyvin eritasoisia, samoin kuin stabiliteetiltaan. 

 


 

 

Linkit vievät House of Organicsin verkkokauppaan. Muu saatavuus: Hyvinvoinnin verkkokauppa ja Jolie ja Ruohonjuuri

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi, kysy, utele :)