torstai 24. kesäkuuta 2021

Nivea Sun - Shine control SPF30Sis.mainoslinkkejä

 

 

Kävipä sitten niin, että ostin aurinkovoiteen Nivealta. Brändiltä, joka ei ole juurikaan jaksanut herättää mielenkiintoani tuotteidensa puolesta.  

Nivean aurinkovoide olikin heti hitti. Kerronpa tarkemmin 😎


Nivea Sun - Shine Control SPF30 sisältää nimensä mukaisesti korkean 30 suojakertoimen. Tässä kyseisessä tapauksessa UV-suoja on kemiallinen. 

Tuote lupailee myös 0% "Sticky feeling" - eli lupaa olla täysin ei-tahmainen. Aurinkovoide lupaa iholle myös mattapintaa. Kaksi edellä mainittua seikkaa herättivät mielenkiintoni tuotetta kohtaan.
Aurinkovoiteeksi tämän tuntu on iholla ihana😍 Voide on suhteellisen kevyen tuntuista, levittyy iholle mukavan liukkaasti (ei inhottavan tahnamaisesti). Nivean aurinkovoide tuntuu myös imeytyvän iholleni erittäin sukkelasti. Ja kyllä, se jättää jopa sen lupaamansa mattapinnan. Ai niin, ja kaiken kukkuraksi voide lupaa myös suojata ihoa sinivalolta.

Oma ihoni on helposti rasvoittuva ja varsinkin kesähelteillä ihoni on varsinainen margariinitehdas. Siispä mattapinnan jättävä aurinkovoide on unelmalöytö 😂

Nivean arskavoide lähentelee aika lailla perfectoa. Tosin sk50 olisi vielä parempi, mutta sk30 on parempi kuin ei mitään. Miinus tulee tuoksusta, joka on klassinen Nivea 😗 En ole ikinä perustanut Nivean tuoksumaailmasta, mutta tuoksukin onneksi hälvenee nopsasti levittämisen jälkeen. 👍
Nivea Sun - Shine Control SPF30 aurinkovoidetta löytyy hyvin varustetuista marketeista ja tavarataloista. Saatavilla myös seuraavista verkkokaupoista: Kicks* (11€/ 50ml) Nordicfeel* (9,95€/ 50ml) eleven* (7,96€/ 50ml)
2 kommenttia:

Kommentit piristävät aina :)