tiistai 15. kesäkuuta 2021

Alga Maris SPF50 - Sävyttävä aurinkovoide


Tuote saatu pr-näytteenä. Sis.mainoslinkkejä.

 

 

 

On ihan mahtavaa, kun saadaan taas nauttia kesästä! Sää onkin ollut varsin lämmin ja aurinkokin on taivaalla möllötellyt🌞🌝 Onkin siis hyvä myös muistaa suojata sitä ihoa auringon haittavaikutuksilta. Tänään siis esittelyssä varsin mainio aurinkovoide kasvoille. Kyseessä on Alga Maris, joka on luonnonkosmetiikkaa. 

 

 


  

Alga Marisilta löytyy useampikin erilainen aurinkovoide, eriasteisilla suojakertoimilla. Mulla on ollut testissä Sävytetty  aurinkovoide sävyssä Beige. Ja tosiaan tässä on suojakerroin 50. 


Kuva: Biodelly


Sävyjä on saatavilla 3. Ivory sopii erittäin vaalealle iholle. Beige käy hyvin vaaleasta keskivaalealle iholle. Golden sopii keskitummasta ruskettuneelle iholle. 


Ja koska kyseessä on luonnonkosmetiikan aurinkovoide, tulee aurinkosuoja fysikaalisista UV-filttereistä (sinkkioksidi ja titaanidioksidi). Alga Marisin aurinkovoide sisältää ravitsevaa luumunkiviöljyä, sekä patentoidun Alga Gorria-yhdisteen, joka on uutettu punalevästä. Kyseinen yhdiste kostetuttaa ja hoitaa ihoa, sekä antaa antioksidanttista suojaa iholle. Alga Gorria- yhdisteen antioksidanttisten tehojen luvataan olevan jopa 5 kertaa tehokkaammat, kuin C-vitamiinilla.Alga Maris iholla, sävyssä Beige.Alga Marisin aurinkovoide on ihotuntumaltaan erittäin miellyttävä (joskin itse aistin, että kyseessä on fysikaalisen filtterin sisältävä aurinkovoide). Aurinkovoide tuntuu kevyeltä ja levittyy iholle helposti. Ei tietoakaan mistään tahnamaisen jäykästä koostumuksesta. 😍

Koska voide sisältää sävyn, ei tämän kanssa tarvitse pelätä haamu-efektiä iholla. Ei siis jätä vaaleaa kajoa iholle lainkaan. Tämä myös tasoittaa hyvin kevyesti ihon sävyeroja, mikä on mun mielestä pelkkää plussaa vain! Aurinkovoide on myös hajusteeton ja se on pakattu ilmatiiviiseen pumppupulloon.

 

 

Lue myös: Sävytettyä aurinkosuojaa

Alga Maris aurinkovoidetta löytyy Ruohonjuuresta, sekä seuraavista verkkokaupoista: Hyvinvoinnin* (23,96€/ 50ml) Biodelly* (27,90€/ 50ml) House of Organic* (22,29€/ 50ml)

2 kommenttia:

  1. Tämä on ihan hyvä ja löytyy kerrankin sopiva ivory sävy vaaleaihoisellekkin. Mutta, on kyllä aika paksua ja jämähtää tosi rumasti iholle jos on vähänkään parransänkeä ja laittaa kohtalaisen määrän eikä vaan pientä sipausta. Peittää yllättävän hyvin aurinkovoiteeksi ja levityksessä saa olla huolellinen, että saa riittävän määrän siististi kasvoille häivyttymään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Parta tai parransänki on kieltämättä haasteellinen alue. Varsinkin jos omaa todella runsaan parrankasvun/sängen niin osaan kuvitella, että tulos ei näytä nätiltä 🙄

      Poista

Kommentoi, kysy, utele :)