maanantai 14. kesäkuuta 2021

Pari Evolve uutuutta


 Tuotteet saatu pr-näytteenä. Sis.mainoslinkkejä.

 

 

Esittelyssä pari uutta tuotetta Evolvelta. Näistä toinen on nyt erittäin ajankohtainen....

 


 

Se on nimittäin Super Berry Shower and Bath Oil* (29,95€/ 250ml). Kyseessä on siis suihkuöljy. Evolven suihkuöljy on veden kanssa maitomaiseksi emulgoituvaa, ja siten helposti huuhdottavissa pois pelkällä vedellä.  Tällainen tuote on ihan must jos sattuu suosimaan fysikaalisia UV-filttereitä sisältäviä aurinkosuojatuotteita. Aurinkosuojien mineraalit kun helposti jumittuvat iholle, eivätkä välttämättä lähde täydellisesti tavallisella suihkugeelillä. Mutta öljyllä ne lähtevät helposti iholta pois. 

Evolven suihkuöljy on auringonkukkaöljypohjainen, ja sisältää edellä mainitun lisäksi ruusunmarjan, vadelman, sekä granaattiomenan siemenöljyjä. Tuoksu on makea ja hedelmäkarkkimainen. 

Toimii muuten myös aivan loistavasti kasvoilla käytettynä. Testasin! 😄

 
Beauty Tranquility Essence Pillow Mist* (20,90€/ 50ml) oli aivan erityisen mielenkiintoinen tuote testata. Se kun lupaa rauhoittaa ja helpottaa nukahtamista, siispä näin uniongelmaisena olin hurjan kiinnostunut tästä 😊

Suihke sisältää mm. laventelia, bergamottia ja ylang-ylangia. Näiden eteeristen öljyjen aromaterapeuttisen vaikutuksen luvataan olevan rentouttava ja rauhoittava. Käyttökohteita ovat nimensä mukaisesti tyyny, joogamatto, huonetuoksu tai puhdistava suihke (Sisältää korkean pitoisuuden alkoholia, joten on desinfioiva).

Itse innostuin kokeilemaan tätä juurikin tyynyllä. Jos suihke yhtään edistäisi rentoutumista ja helpompaa unen päästä kiinni saantia, niin heti tänne mulle! :D

Huomasin jännän ilmiön. Tuoksu tavallaan rentoutti mieltä. En tiedä johtuiko se juurikin siitä omalla kohdallani, että ajatukseni keskittyivät suihkeen miellyttävään tuoksuun, ja tavanomaisesti vilkas mieleni ei "kerinnyt" muuta miettimäänkään. Kokemus oli miellyttävä. Evolven tuoksu on semi-voimakas tyynyllä, mutta ei häiritsevällä tavalla. Mielenkiintoinen kokemus! 


Linkit vievät verkkokauppoihin. Evolven tuotteita löytyy myös Ruohonjuurista ja Stockmanneilta.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit piristävät aina :)