lauantai 14. marraskuuta 2020

Erisan+ luonnonkosmetiikkaa

 Tuotteet saatu pr-näytteenä.

 

 

Kotimainen Erisan lienee niin monille tuttu merkki, että se ei liiemmin esittelyä kaipaa :)  

 

 


 

 

Ja koska luonnonkosmetiikkabuumille ei ole näkymässä laantumisen merkkejä, on myös Erisan lanseerannut oman luonnonkosmetiikkalinjansa. Uusi linja kantaa nimeä Erisan+ ja sen "juttuna" on prebiootit. Prebiootit ovat nyt tosi trendikäs juttu kosmetiikassa. 

Prebiooteista olenkin jo aiemmin kirjoitellut muissa yhteyksissä. Lyhykäisyydessään ne ovat ihon hyvien mikrobien ravintoa. Kun ihon mikrobiomi on tasapainossa, iho voi hyvin. Erisan+ tuotteiden prebiootit ovat chlorella, inuliini ja alfa-glukaani olikosakkaridi.

Erisan+ linjaan kuuluvat puhdistusgeeli, kasvosuihke, seerumi sekä päivä- ja yövoide. Tuotteet ovat hajusteettomia ja Fi-Natura sertifioituja.


 

 


 

 

Puhdistusgeeli (9,50€/ 100ml)


Puhdistusgeeli tuntuu erittäin miedolta ja ei-kuivattavalta. Putsari lupaa supistaa ihohuokosia karhunvatukkauutteen voimin. Puhdistusgeeli kuuluu siihen genreen, jotka eivät käytännössä vaahtoa iholla lainkaan. Putsari myös huuhtoutuu iholta mukavan helposti. Tykkäsin tästä tosi paljon :)Kasvosuihke (12€/ 100ml)


Erisan+ kasvosuihkeesta löytyy prebioottien lisäksi karhunvatukkaa ja kosteutta sitovaa glyseriiniä. Kasvosuihkeen raaka-ainekattaus on simppeli, mutta yllättävän hyvin kosteuttava. Suihke ei jätä iholle tahmaista pintaa. Suihke tulee suuttimesta ulos melkoisella pärskäyksellä, joten olen tykännyt viedä tämän kasvoille mieluiten kämmenen kautta. 

 

Seerumi (20€/ 30ml)


Seerumi on kirkasta, kevyttä geeliä. Jännän tuntuinen, iholla vähän kuin sellainen "vesimäinen". 

Seerumin kosteuttavista ominaisuuksista huolehtii glyseriini ja sodium PCA. Ratamouute lupaa vähentää ihon punoitusta ja tulehdusta.

Erisan+ seerumi tuntuu iholla ihan kivalta ja kosteuttavaltakin, joskaan ei toisaalta mitenkään sen suurempia fiiliksiä herättävältä. Seerumi jättää imeytymisen jälkeen pieneksi hetkeksi hieman tahmaisen pinnan. Tahmainen tunne kuitenkin katoaa iholta nopeasti imeytymisen jälkeen.

 
Päivävoide (17,50€/ 50ml)


Päivävoiteen raaka-aineista löytyy mm. hoitavaa karitevoita, sekä ihoa rauhoittavaa kauraöljyä. Tässäkin on mukana edellä mainittua ratamouutetta.

 

 

Yövoide (17,50€/ 50ml)


Yövoiteen hoitavana öljynä on aprikoosinkiviöljy. Lisäksi yövoide tarjoaa antioksidanttista efektiä fermentoidun riisiveden voimin. Incistä voi bongata myös kollageenisynteesiä aktivoivan Dipalmitoyl hydroxyprolinen (nimihirviö). 

 

Päivä- ja yövoiteen incejä tutkiessa voi todeta, että yövoide on ennalta arvattavasti rasvapitoisempi. Mutta jotenkin nämä kummatkin voiteet on formuloitu siten, että niiden ihotuntumassa on vaikeuksia juurikaan löytää eroavaisuuksia. Sekä päivä- että yövoidetta voisi kuvailla semi-täyteläisiksi. Ei lirua fluidia, mutta ei mitään paksua jankkivoidettakaan. Voiteet imeytyvät ihoon nopeasti, eivätkä jätä rasvaista tai tahmeaa tuntua. Koostumustensa puolesta nämä saattavatkin miellyttää laajaa käyttäjäkuntaa :)

 

***


Erisan+ saatavuus: Citymarket, Stockmann, Prisma ja Tokmanni

 

 

 

 Oletteko jo kokeilleet Erisan+ tuotteita?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi, kysy, utele :)