torstai 5. marraskuuta 2020

Urtekramin uutuuksia

 Tuotteet saatu pr-näytteenä. Sis. mainoslinkkejä.

 

 

 

Tanskalainen luonnonkosmetiikkabrändi Urtekram on tuonut jälleen uutuuksia markkinoille. Uutuuksiin kuuluu mm. suihkutuotteita, sekä käsi- ja vartalovoiteita. Uutuudet löytää kolmessa eri tuoksugenressä: Laventeli*, sitruunaruoho*, sekä mausteinen appelsiininkukka*.

 

 


 

 

Urtekramin tuotteistahan olen tykkäillyt jo useamman vuoden. Lemppareita on varsinkin olleet käsivoiteet ja vartalovoiteet ^_^

 

Olen testaillut muutamaa Urtekramin uutuustuotetta ja näistä seuraavaksi fiiliksiä.

 



Soothing lavender suihkugeeli* (5,95€/ 200ml)


Tunnustettakoon heti alkuun, että en tosiaan ole laventelin suurin fani. Urtekramin suihkugeelissä havaitsee selkeästi laventelin tuoksun, mutta siinä on muutakin. Mukana on mm. rosmariinin ja eucalyptuksen eteerisiä öljyjä, jotka tuovat tuoksuun hieman kirpeyttä ja raikkautta. Tuoksu onkin yllättävän miellyttävä omaan nenääni. Mukana on myös ihoa rauhoittavia aloe veraa ja kamomillaa.

Suihkugeeli on riittoisaa ja muodostaa muhkean vaahdon. Tuntuu myös iholla mukavan hellävaraiselta, eikä jätä ihoa narskuvan kuivaksi.

 



Spicy orange blossom vartalovoide* (6,36€/ 245ml)


No tämä oli heti hitti. 

Vartalovoiteen tuoksussa aistii appelsiininkukkaa, mutta myös selkeää lämpimähköä mausteisuutta.

Hoitavina aineksina on mm. oliivi-, ja jojobaöljyä, sekä sheavoita. Koostumus on mukavan kevyttä, joka imeytyy ihoon muutamissa sekunneissa ja ei jätä rasvaista tai tahmaista pintaa. Eli siis hyvinkin täydellinen vartalovoiteen koostumus, jos multa kysytään.




Wild Lemongrass käsivoide* (3,96€/ 75ml)


Käsivoiteen tuoksu on hennon sitruksinen. Urtekramin käsivoiteethan ovat olleet koostumuksiltaan melko keveitä, ja tämä uutuus hieman yllätti.

Voide tulee tuubista ulos paksuna, jopa tahnamaisena. Tämä tapaus onkin erityisen tuhtia ja hoitavaa. Ja älyttömän riittoisaa! Melkeinpä puolen herneen kokoinen määrä riittää käsille.

Käsivoide hoitaa mm. karitevoilla ja manteliöljyllä. Hyaluronihappo sitoo kosteutta. 

Vaikka koostumus on niin paksua, niin tämä käy jopa päiväkäyttöön. Täytyy myöntää, että hämmästyin sitä, miten nopeasti tämä imeytyy käsiin. Ihan muutamissa sekunneissa. Yleensä tämäntyyppiset koostumukset jättävät ainakin jotain kalvontuntua tai rasvaisuutta käsiin, mutta ei tämä. Käsivoiteen jäljiltä kädet jäävät jopa mattaisen tuntuiseksi! Erittäin hyvä käsivoide.


Urtekramin tuotteita löytyy nettikauppojen lisäksi myös hyvin varustetuista tavarataloista.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi, kysy, utele :)