torstai 19. marraskuuta 2020

Evolve Bio-Retinol + C Skin Booster

 Tuote saatu pr-näytteenä. Sis. mainoslinkkejä.

 

 

 

Evolve on lanseerannut markkinoille varsinaisen tehotuotteen, jos näin voi sanoa. Kyseessä on Bio-Retinol + C Skin Booster. Tuote sisältää kahta tehokasta ainesosaa; Tutkitusti tehokasta C-vitamiinia ja hieman erikoisempaa bakuchiolia.

 


 

Evolven boosteri on pakattu 15 milliseen pipettipulloon. Boosteri on vedetön ja siten koostumukseltaan öljy.

Bio-Retinol + C Skin Boosterin pohjana on hajotettua esteriöljyä, joka osaltaan luo tuotteelle kuivaöljymäistä  skin feeliä

Ruusunmarjaöljy sisältää luonnostaan runsaasti A-vitamiinia, sekä omega-3 ja -6 rasvahappoja. Tyrniöljy sisältää C-vitamiinia ja omega-7 ja - 3 rasvahappoja. Siispä laadukas öljykombo 😊

Öljyjen lisäksi Evolven boosteri sisältää rasvaliukoista ja stabiilia C-vitamiinijohdannaista ( ascorbyl tetraisopalmitate) . C-vitamiinihan kirkastaa ihon sävyä, sekä stimuloi ihossa kollageenin muodostumista. Termi bio-retinol hieman särähtää korvaani. Evolven boosterihan ei sisällä varsinaisesti retinolia, mutta kyseisellä termillä viitataan bakuchioliin. Jännän kuuloisella bakuchiolla on siis retinolin kaltaisia vaikutuksia iholla. Eli se silottaa hienoja juonteita, uudistaa ihoa ja boostaa myös kollageenisynteesiä, sekä häivyttää pigmenttimuutoksia. Retinoliin verrattaessa bakuchiolilla ei ole todettu retinolin aiheuttamia haittavaikutuksia (ihoärsytys, kuivuminen)

Bakuchiol raaka-aineena onkin itselleni jo tuttu Bybin Bakuchiol boosterin myötä (josta tykkäsin tosi paljon). 

Evolven boosteria voi joko laittaa pari pisaraa hoitovoiteen sekaan tai sitten käyttää ihan sellaisenaan ihonhoitorituaalin viimeisessä vaiheessa. Laiskoina ihonhoitopäivinä olen tehnyt myös siten, että kerrostan kasvovettä tarpeen mukaan, ja lisään boosterin sen päälle. Öljyt lukitsevat kosteuden iholle tehokkaasti.

Koostumus on tosiaan erittäin kevyttä, ja öljy imeytyy ihoon todella nopeasti. Jälkituntuma iholla on sileä ja ehkä hieman samettinenkin. Tästä ei jää öljyistä pintaa. Boosteri on tuoksultaan sellainen hedelmäkarkkimainen, mutta tuoksu hälvenee iholla aika nopeasti levittämisen jälkeen. 

Yhdellä lauseella sanottuna: Aika mahtava tehotuote! ^_^

 

Ostopaikkoja netissäHouse of organic* (32€/ 15ml) ja Biodelly* (32€/ 15ml)

Evolvea löytyy myös Ruohonjuuri  ja Life-myymälöistä.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi, kysy, utele :)