torstai 21. toukokuuta 2020

Mádara - Time Miracle Hydra Firm Hyaluron Concentrate Jelly

Tuote saatu pr-näytteenä. Sis. mainoslinkkejä.



Mádaralta lanseerataan markkinoille uusia tuotteita melkoisen nopeaan tahtiin. Tänään esittelyvuoroon pääsee Time Miracle Hydra Firm Hyaluron Concentrate Jelly. Huh, mikä nimihirviö. 






Kyseessä on siis tehokosteuttava, seerumimainen tuote. Ja heti voisin tähän alkuun sanoa, että nyt on kyllä mainio tapaus. Lunastaako tehokosteuttavan lupauksen? No todellakin. Ehdottomasti tehokosteuttavien tuotteiden parhaimmistoa. Ihastuin heti



Inci:Aqua/Water, Glycerin**, Betula Alba (Birch) Juice*, Pentylene Glycol, Sodium PCA, Sclerotium Gum, Lactic Acid, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Sodium Hyaluronate, Aroma/Fragrance, Sodium Phytate, Linalool***, Limonene***


Raaka-aineluettelo on melkoisen simppeli ja lyhyt, mutta erityisen toimiva. Incista löytyy tehokkaasti kosteuttavia ainesosia mm. glyseriiniä, koivunmahlaa, pentyleeniglykolia, sodium PCA:ta, sekä tietysti hyaluronihappoa kahdessa eri molekyylikoossa. Näistä molekyyleistä mainittakoon, että ne vaikuttavat eri tavoin ihossa - syvemmällä ihossa ja ihon pinnalla.



Kuva: Mádara


Hydra Firm Jelly on nimensä mukaisesti jellymäistä, paksuhkoa geeliä. Tuoksu on erittäin mieto, raikas ja puhdas. Ja kuten jo mainitsin, tämän kosteuttava teho on ilmiömäinen. Hydra Firm Jelly  imeytyy ihoon erittäin hyvin ja nopeasti, eikä se jätä tahmeaa pintaa. Huomasin tämän tehokkuuden aivan erityisen hyvin kädelle kokeiltaessa. Käteni ovat olleet usein toistuvasta pesemisestä aivan rutikuivat. Hydra Firm Jelly taikoi käden ihosta oikeastaan välittömästi sileämmän ja täyteläisemmän näköisen. Kasvoilla - varsinkin sy-iholla - Jelly onnistuu häivyttämään hienoja uurteita pois näkyvistä. 

***

Ostopaikkoja netissä:  Kicks* (33€/ 75ml), Hyvinvoinnin* (38,50€/ 75ml)

1 kommentti:

  1. Olen täysin samaa mieltä kanssasi :) ihan superhyvä ja ihana tuote!! En ole juuri seerumeita käyttänyt, mutta tätä rakastan, on Madaran nettikaupassa loppuunmyyty, onneksi löysin muualta ja piti heti tilata 3 pulloa lisää :)

    VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele :)