tiistai 3. maaliskuuta 2020

Mádaran meikki- ja peitevoide esittelyssä

Tuotteet saatu. Sis. Mainoslinkkejä.Mádara on jonkin aikaa sitten lanseerannut Soft Glow- meikkivoiteen, sekä Luminous Perfecting- peitevoiteen. Aiemminhan Mádaralta on jo ilmestynyt City CC- voide, jonka lasken ilman muuta meikkituotteeksi - ja kyseinen CC-voidehan on varsin mainio tapaus. CC-voiteesta olen kirjoittanut täällä.Ja olipa muuten jännä huomata, että Mádaran sivuilla* Soft Glow- meikkivoiteen malliksi on valittu myös miehiä! Muistan jostain lukeneeni, että ainakin osa naispuolisista on hieman vierastanut tätä kyseistä markkinointistrategiaa. Itse suhtaudun tähän neutraalisti, mutta toisaalta yllätyin kyllä tästä. Ja olihan osa malleista kyllä naisiakin. Mitä olette mieltä tällaisesta? :)


Mádaran uutuudet eivät ole pelkästään (hyviä) meikkituotteita, vaan ne tietysti myös hoitavat ihoa. Tuttuun tapaan nämä ovat rakennettu ihoa kosteuttavan ja rauhoittavan aloe-mehun pohjalle. Muita ravitsevia, hoitavia ja kosteuttavia elementtejä näissä ovat kasviöljyt- sekä uutteet, sekä tietysti superhumektantti hyaluronihappo.Soft Glow- meikkivoiteesta löytyy sävyjä ilahduttavasti jopa 10. Sävyjä löytyy ihan vaaleasta, todella tummaan. Meikkivoiteessa on myös SPF 15, mistä ehdottomasti tulee plussaa. Mun iholle istui aivan täydellisesti, kuin nenä päähän sävy Sand 40, joka on keskivaalea ja lämmin sävy.


Tämä on ihan huippu tapaus! Soft Glow- meikkivoiteen koostumus on todella kevyttä ja notkeaa fluidia, jota on tosi helppo työstää iholla. Ei jämähdä tai jumita iholle liian nopeasti. Määrittelisin tämän puolipeittäväksi. Se tuntuu iholla hoitavalta ja kosteuttavalta. Ja tuo suojakerroin ei tunnu mun mielestä laisinkaan iholla. On ehkä ihan hyvä, että suojakerroin ei ole tässä tapauksessa korkeampi. Luonnonkosmetiikassa käytetään fysikaalia UV-filttereitä. Mitä korkeampi suojakerroin, sitä jähmeämpi (lue: epämiellyttävämpi) tuntu iholla.

Sävy 40 SandJa siis mun mielestä lopputulos iholla on todella erinomainen (kuva postauksen lopussa). Tämä jättää ihon tosi luonnollisen ja kuultavan näköiseksi. Pinta on maltillisesti valoa heijastava. Mulla on itsellä aika suuret huokoset iholla, ja siten tämä ei ehkä ole se paras valinta tämän tyyppiselle iholle. Mutta makuasioita. En oikein pidä kovin mattaisesta tuloksesta iholla, koska se usein antaa helposti vähän tunkkaisen ja elottoman vaikutelman. Raikas valoa heijastava iho on enemmän omaan makuuni ja yritän kestää ne huokoseni :D 

Ja tosiaan iho näyttää jotenkin tosi luonnolliselta läheltäkin tarkasteltuna. En ole huomannut tämän kerääntyvän juonteisiin tai huokosiin. Itseasiassa tämä näyttää jopa paremmalta iholla joidenkin tuntien jälkeen, kun se on "tekeytynyt" yhteen ihon omien rasvojen kanssa. Omalla ihollani tämä tekee jopa hieman sellaista lasi-iho efektiä. Efekti, jota on turhauttavan vaikea yrittää ikuistaa kameralla. Yritin, en oikein onnistunut :)

Tämä on Mádaralta aika napakymppi. Sopii niille, jotka hakevat puolipeittävää ja luonnollista lopputulosta. Ehkä paras kuivasta normaalille iholle. Rasvoittuvalle ja suurihuokoiselle iholle ei ehkä paras valinta.

Peitevoiteesta löytyy sävyjä 6 kappaletta. Sain pr-toimistolta testiin sävyn 25 Latte, joka vaikuttaisi suht neutraalilta sävyltä. 

Peitevoide on varustettu applikaattorilla. Tykkäsin myös tästä tosi paljon, mutta mulle valikoitunut sävy on ehkä ihan hitusen liian vaalea. Toisaalta se seuraava sävy 35 Honey saattaisi olla liian tumma.
Sävy 25 LatteTämä peittää yllättävän hyvin. Kokeilin tätä silmänympärysiholla ja pelittää siellä varsin mainiosti. Pelittää hyvin siksi, että; Tuntuu kevyeltä, näyttää luonnolliselta, eikä kovin pahoin karkaa juonteisiin. Tosin päivän mittaan tämä vähän tuntui kerääntyvän juonteisiin, mutta pysyi iholla yllättävän pitkään freesin näköisenä. Voi niitä aikoja, kun ei ollut vielä juonteita iholla.

Soft Glow meikkivoide näyttää mun iholla tältä. Mun mielestä lopputulos iholla on tosi raikas ja luonnollinen.


Ja tässä yllä olevassa kuvassa on yksi kerros Luminous Perfecting peitevoidetta lisänä silmän alla. Vaikka koin sävyn ihan snadisti liian vaaleaksi, niin se kyllä blendautuu iholle tosi hyvin. 


Summa summarum: Todella onnistuneet tuotteet Mádaralta. Näistä tuli itseasiassa tosi nopeesti inspiraatio kirjoittaa postaus, tykkäsin näistä niin paljon! :) Oikeastaan vähän arvelinkin, että varsinkin meikkivoide voisi olla hyvä tapaus, sillä jo aiemmin lanseerattu CC-voide oli sen verran hyvä.Postauksen linkit vievät House of Organicin* verkkokauppaan. Muita ostopaikkoja netissä: Naturalgoodscompany* ja Jolie*.  Muita ostopaikkoja mm. Stockmann ja Sokos.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit piristävät aina :)