keskiviikko 4. maaliskuuta 2020

Bybi C-Caf Cream

Tuote saatu pr-näytteenä. Sis. mainoslinkkejä.

Tätä on varmaan moni Bybia fanittava odottanut. Bybi on viimein lanseerannut kosteusvoiteen :)


Itse olen tosiaan pesunkestävä Bybi-fani ja aina kun Bybi on uutta lanseerannut, niin ihan varmasti kiinnostaa. Tällä kertaa Bybi on pakattu mintunvihreään, kierrekorkilliseen tuubiin. 

 C-Caf Cream lupaa kirkastaa, virkistää ja tasapainottaa ihoa. C-Caf nimestäkin voi jo vähän päätellä, mitkä ovat voiteen tähtiraaka-aineita. Eli tietysti C-vitamiini ja kofeiini :)


Inci: Citrus Aurantium Amara (Bitter Orange) Flower Water, Shea Butter Ethyl Esters, Squalane, Glycerin, Cucumis Sativus Oil, Propanediol, Polyglyceryl-3 Cetyl Ether Olivate/Succinate, Aqua (Water), Glyceryl Stearate SE, Ascorbyl Glucoside, Arginine, Xanthan Gum, Benzyl Alcohol, Camellia Sinensis Leaf Extract, Lactobacillus Ferment Lysate, Punica Granatum Extract, Caprylic Acid, Xylitol, Sodium Stearoyl Glutamate, Tocopherol, Lactobacillus Ferment, Citronellol, Farnesol, Geraniol, Linalool, Phytic Acid, Caffeine, Terminalia Ferdinandiana Fruit Extract, Citric Acid.C-Caf Cream kosteusvoiteen pohja on C-vitamiinipitoisessa pomeranssivedessä. Lisukkeena on paljon tutkittua ja hyvin stabiilina pysyvää C-vitamiinijohdannaista, Ascorbyl Glucosidea, sekä myöskin runsaan C-vitamiinipitoisuuden omaavaa Kakadu-luumua. Kofeiini ja vihreän teen uute lupaavat virkistää ja kirkastaa ihoa, sekä lievittää turvotusta. Fermentoitu maitohappo toimii probioottina ja täten tukee ihon mikrobiomin hyvinvointia.

Ihoa pehmentäviä ja ravitsevia ainesosia ovat mm. Sheavoi, skvalaani ja kurkkuöljy.  

C-Caf Creamin tuoksun koen erittäin mietona, hedelmäkarkkimaisena. Koostumus on kevyen tuntuista emulsiota, jonka iho hotkaisee hetkessä. Tuntu iholla on erittäin hyvin kosteuttava ja ei-rasvaisen tuntuinen. Iho jää tämän jäljiltä pehmeäksi ja mattaiseksi. Koostumus on niin kevyttä, vähän water cream- tyyppistä, että tätä voi myös helposti kerrostaa iholle. Taattua, hyvää Bybi-laatua ^_^

***

Ostopaikkoja netissä: House of Organic* (37,90€/ 60ml) Biodelly* (37,90€/60ml) TwistBe* (37,90€/ 60ml) sekä Ruohonjuuri (39,90€/ 60ml)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit piristävät aina :)