maanantai 9. maaliskuuta 2020

Evolve - Kuoriva kasvovesi


Tuote saatu pr-näytteenä. Sis. mainoslinkkejä. 

Evolve on luonnonkosmetiikan brändi, jolta voisin nimetä tolkuttoman pitkän listan omia suosikkituotteitani. Aloin nimittäin muistella tätä postausta aloittaessani, että mitäs kivaa Evolvelta onkaan tullut vastaan. En nimeä pitkää listaa, vaan ensimmäisenä mieleeni juolahtaneen. Sehän on Evolven Cleansing Melt*. Ai että tuo kyseinen putsari taitaa keikkua siellä omassa Top3- putsareissani :) Cleansing Meltista olen kirjoittanut aiemmin tässä postauksessa.

Evolvelta on putkahtanut muutamia uutuuksia. Testissä on nyt ollut kaksin kappalein Evolveja ja tässä postauksessa tutustutaan Liquid Radiance Glycolic Toneriin. Kyseessä on siis hedelmähappoihin perustuva, miedosti kuoriva kasvovesi.

Liquid Radiance Glycolic Toner on pakattu lasipulloon ja pahvipakkauksen mukana tulee pumppusuutin. Ihmettelin aluksi, että tosiaanko tätä pitäisi sumutella iholle. En innostunut happoja sisältävän tuotteen umpimähkäisestä sumuttamisesta (eyes, anyone?). Mutta asiaan tarkemmin perehtyessä, huomasin että näin ei suinkaan ollutkaan tarkoitus. Tämä tosiaan toimii ihan vain pumppausperiaatteella, kärjestä ei sumua tai suihketta tule :)

Koostumus on vesimäistä ja tuotteen voi viedä iholle vanulapun kautta tai käsin. Tuotteessa on ihan jäätävän hyvä tuoksu. Makeahko ja sitruksinen. Jotenkin tuoksusta tulee ehkä mieleen jokin maustettu jäätee? Tuoksun muodostaa tarkemmin ottaen appelsiininkukkavesi.
Koska kyseessä on luonnonkosmetiikkaa (yleisimagoltaan hellävarainen) on tuote erityisen hellävarainen iholle, sisältäen luultavasti hyvinkin maltillisen happoprosentin. Tonerin hapot tulevat tässä tapauksessa luonnollisista lähteistä, kuten paju (BHA-happo) sekä sokeriruoko, omena ja sitrukset (AHA-hapot). Pikaisena kertauksena: AHA-hapot kuorivat ihon pinnalla, BHA-happo taas vaikuttaa syvemmällä ihohuokosissa liuottaen mm. talitukkeumia. Säännöllisen käytön myötä happotuotteet; Silottavat ja kirkastavat ihoa. Häivyttävät pieniä juonteita ja jälkiä iholla, sekä stimuloivat kollageenin tuotantoa.

Mielenkiintoisen tästä tekee sen sisältämä lehtikuusesta saatava galactoarabinan. Kyseisen ainesosan sanotaan tehostavan happojen kuorivaa vaikutusta, jolloin itse happojen prosenttipitoisuutta voidaan laskea alhaisemmalle tasolle, silti samalla säilyttäen tehokkuuden. Galactoarabinan on itsessään antioksidanttinen ja kosteuttava. Sounds good!

Liquid Radiance Glycolic Toner on varsinainen yllättäjä, ja luulenpa ostavani tätä toisen pullollisen. Sen lisäksi, että tämä kuorii ja kirkastaa ihoa, se tuntuu samalla myös ihoa mukavasti kosteuttavalta. Happotuotteet voivat joskus kuivattaa ihoa tai aiheuttaa ihon punoitusta/ärsytystä. Evolven tapaus vaikuttaa mukavan miedolta ja hellältä iholla. Uskaltaisin suositella tätä jopa herkemmällekin iholle varovaiseen kokeiluun. Evolven kuoriva kasvovesi on esimerkkitapaus siitä, että hyviin tuloksiin ei välttämättä aina tarvita hurjan vahvaa tuotetta :)

Ja koska happotuotteet herkistävät ihoa auringon UV-säteilylle, on iho hyvä muistaa suojata. Evolvelta onkin lanseerattu myös sävytetty, suojakertoimen sisältävä päivävoide. Siitä lisää seuraavassa postauksessa ^_^

***

Evolve Radiance Glycolic Toner - Kuoriva kasvovesi esim. House of Organic* (23,50€/ 100ml) tai Biodelly* (23,50€/ 100ml). Löytyy myös esim. Ruohonjuuri- ja Life-myymälöistä.

Mikä on sun Evolve-suosikkituote?

2 kommenttia:

  1. Hyaluronihapposeerumi, yllättikö? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eipä kai :D Oon käyttäny paljon Evolvea, mutta nyt en yhtäkkiä muista että oonko tuota HA-seerumia :D

      Poista

Kommentit piristävät aina :)