tiistai 10. maaliskuuta 2020

Evolve Climate Veil SPF20

Tuote saatu pr-näytteenä. Sis. mainoslinkkejä. 

Edellisessä postauksessa esittelin Evolven uutuuden, kuorivan kasvoveden. Ja nyt lähempään tarkasteluun pääsee Evolven toinen uutuus Sävyttävä kasvovoide suojakertoimella, aika looginen rinnakkaistuote juuri lanseeratulle kuorivalle kasvovedelle :) 
Climate Veil SPF20 on tosiaan suojakertoimella varustettu kasvovoide. Luonnonkosmetiikan suojakertoimien ongelma on aika pitkälti ollut niiden luoma valkea kajo iholle, joka myös muumi-iho efektinä tunnetaan. Kyseinen harmillinen efekti johtuu fysikaalisesta UV-suojasta, joka on se luonnonkosmetiikan käyttämä suojaus (kemialliset UV-suojat eivät ole sallittuja luonnonkosmetiikassa).

Maailman fiksuimpia ideoita onkin ollut lisätä tällaisiin tuotteisiin kevyt sävy, jolla loihditaan edellä mainittu probleema pois. Myös Evolve on napannut kiinni tästä ideasta :)


Light-medium sävy, sopii vaaleasta keskivaalealle iholle.


Climate Veilistä on saatavilla yksi sävy, joka on määritelty sopimaan vaaleasta keskivaalealle iholle. Lämpimään taittava sävy näyttää melko tummalta, mutta se blendautuu ihoon aika helposti. En silti usko tämän istuvan ihan lakananvalkealle iholle.

Climate Veilin pääasialliset ihoa hoitavat elementit ovat; Puolukan C-vitamiini ja polyfenolipitoiset kantasolut, kosteutta ihoon tehokkaasti sitova hyaluronihappo sekä eksoottisempi, A-vitamiinia ja linolihappoja sisältävä Cacayöljy.

Climate Veilissä on myös valoaheijastavia mineraalipigmenttejä. 


Ottaen huomioon, että Climate veilissä on fysikaalinen UV-filtteri, se on iholla yllättävän kevyen ja mukavan tuntuinen. Tunnistan kyllä itse UV-filtterin läsnäolon tämän ihotunnussa. Mutta ollaan silti valovuosien päässä niistä ikävän jähmeistä aurinkovoiteista.

Climate Veilin sävy sulautuu ihooni ilman mitään ongelmia. Se myös tasoittaa ihonsävyä kivasti. Muutoinkin Climate Veil tuntuu iholla hoitavalta, kosteuttavalta, kevyeltä ja mukavalta. Mutta....
Iholla Climate VeilOmaan makuuni Evolven tapaus jättää aivan liian kuulaan ja valoaheijastavan pinnan sellaisenaan. Ihoni on suurihuokoinen ja rasvoittuvaa sorttia ja niinpä vierastan tällaista lopputulosta. Tosin valoaheijastavaa lopputulosta voi mattapuuterin avulla itse säätää juuri sellaseksi kuin haluaa.  Climate Veil onkin suunniteltu ensisijaisesti kuivasta- normaalille ihotyypille. Eli ei lähtökohtaisesti mun ihotyypille :)

***

Ostopaikkoja netissä Evolve Climate Veil SPF20: House of Organic* (34,90€/ 50ml), Biodelly* (34,90€/ 50ml). Löytyy myös esim Lifesta ja Ruohonjuuresta.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit piristävät aina :)