maanantai 16. maaliskuuta 2020

Herbina uutuuksia

Tuotteet saatu

Sulfaatittomat shampoot ovat olleet viime aikoina haluttua tavaraa. Ja näinpä kotimainen Herbinakin päräytti sellaisen markkinoille. Toinen Herbinan uutuus on 3in1- Hoitava muotoiluvoide. Ja koska Curly girl- metodi on nyt kuuminta hottia ollut jo pidemmän aikaa, on Herbinan uutuudet tietysti suunniteltu myös sopimaan tähän metodiin. Kyseiseen metodiin en kyllä osaa ottaa mitään kantaa, kun en sitä ole kokeillut :D Oma hiuslaatunihan on muuten pesunkestävää (hehe) suoraa piikkilankaa. Jäykkää ja hankalasti muotoiltavaa. Olen siis siunattu vaikealla hiuslaadulla.

Herbinan uutuudet on myös valmistettu luontoa kunnioittaen, eli sisältävät paljon luonnosta peräisin olevia ainesosia ja myöskin biohajoavia ainesosia. Herbinan uutuudet ovat myös vegaanisia.
Sulfaatiton Shampoo 3in1Ihmettelin ensin, että mikä tästä tekee 3in1 shampoon. No se siis pesee, hoitaa ja antaa kiiltoa. 


Shampoosta on tosiaan jätetty pois sulfaatit ja Herbina pesee useammalla muulla, miedolla pinta-aktiivisella ainesosalla. Toisinaan sulfaatittomat shampoot vaahtoavat tosi laimeasti ja vaahdotuksen kanssa saa käyttää oman aikansa. Herbina vaahtoaa yllättävän hyvin, mutta superkuohkeasta vaahdosta ollaan kaukana. Mukana on inkivääriuutetta ja shampoon tuoksu muodostuukin inkivääristä ja sitruksista. Mieto ja raikas tuoksu :)

Enpä muista sellaista kertaa, että olisin jotenkin ollut pettynyt Herbinan tuotteisiin. Näin se on tälläkin kertaa. En keksi mitään jupinan aihetta shampoosta. Se tuntuu riittoisalta. Vajaalla ruokalusikallisella saa hiuksiin oikein kivan vaahdon. Huuhteluvaiheessa voi huomata sen hellävaraisuuden. Shampoo ei nimittäin pese hiuksia takkukasaksi, vaan sormet saa vedettyä pituuksien läpi ilman väkivaltaa. Shampoo toimii mun hiuksissa siten, että voisin skipata hoitoaineen :)


Hoitava Muotoiluvoide 3in1Hoitava muotoiluvoide sisältää biohajoavan muotoilupolymeerin. Sen lisäksi se lupaa suojata hiusta lämpökäsittelyltä, sekä tietysti hoitaa. Ei sisällä öljyjä tai silikoneja. 

Tuoksumaailma on samanlainen shampoon kanssa. Täytyy sanoa, että tykkäsin heti tämän tunnusta hiuksissa. Olen tosi tarkka tällaisten tuotteiden kanssa, sillä hiukseni ovat helposti rasvoittuvaa sorttia ja ei tule kuuloonkaan, että niihin voisi laittaa mitä sattuu jätettävää hoitotuotetta. 

Herbina ei rasvoita tai klähmää hiuksia. Hiuksissani alkaa olla jo melkoisesti pituutta ja muotoilun osalta tämä ei juurikaan tehnyt hiuksilleni mitään, ehkä antoi hieman sellaista tekstuuria. Olisi mielenkiintoista kyllä kokeilla tätä lyhyissäkin hiuksissa. Herbinan tuotteita löytyy hyvin varustetuista marketeista ja tavarataloista. Sulfaatittoman shampoon suositushinta on 3,60€/ 250ml ja Hoitavan muotoiluvoiteen 5,20€/ 100ml.

1 kommentti:

  1. Otin mökille käyttööni muotoiluvoiteen 3 in 1. Minulla on puolipitkät luonnonkiharat hiukset. Voin suositella todella tätä tuotetta. Ajattelin vielä kokeilla tätä ilman hoitoainetta. Saa nähdä kuinka toimii. Sehän olisi näin mökki olosuhteissa mainio jos hoitoainetta ei erikseen tarvitsisi.

    VastaaPoista

Kommentit piristävät aina :)