keskiviikko 18. maaliskuuta 2020

Mádaran Misellivesi

Tuote saatu pr-näytteenä. Sis. mainoslinkkejä. 
Olen monesti maininnut, että olen vasta hiljattain innostunut ihan oikeasti misellivesistä. Aiemmin pidin misellivesiä omalla kohdallani hieman turhina. En ainakaan innostunut ajatuksesta, että niillä alkaisi illalla pelkästään puhdistamaan ihoa. Ajatus usealla vanulapulla jynssäämisestä tuntui - ja tuntuu edelleen- turhan työläältä ja aikaa vievältä toimenpiteeltä. Aiemmin käytinkin misellivesiä vain kaulan ihon puhdistamiseen. 

Ajatukset muuttuvat ja olen jo pidemmän aikaa innostunut käyttämään misellivesiä kasvojen aamupuhdistuksessa. Kuluneen talven aikana olen kärsinyt ihon pintakuivuudesta varmaan enemmän kuin koskaan. Hellävaraisesta hoidosta huolimatta nassua on kiristellyt ikävästi. Pulmaan sain jonkin verran helpostusta, kun siirryin ihon aamupuhdistukseen misellivedellä. Mitä hellävaraisempi miselli, sen parempi.


Mádaran misellivesi on ihan huikean hyvä tapaus. Miselliveden pohja on rauhoittavassa aloe verassa. Taikapähkinä supistaa ihohuokosia ja ruusuvesi siloittaa ja hoitaa ihoa. Mádaran misellivesi sisältää myös kosteutta sitovia ainesosia, kuten glyseriiniä, sodium PCA:ta, xylitoliyhdisteitä ja tietenkin hyaluronihappoa. Tuoksu on erittäin mieto ja makeahko.

Misellivesi puhdistaa ihon tehokkaasti mutta hellävaraisesti. Se ei myöskään vaahtoa iholla. Ja yksi ominaisuus täytyy vielä nostaa esille. Jotkin misellivedet saattavat jättää iholle jälkeensä tahmeuden tunnetta. Mádaran misellivesi ei jätä tahmeutta tai muutakaan tuotetuntua iholle. Lopputulos on puhdas ja pehmeä. Ostopaikkoja netissä: Biodelly* (16,80€/ 100ml) Hyvinvoinnin* (16,95€/ 100ml) House of Orgcanic* (16,90€/ 100ml)
2 kommenttia:

  1. Mä olen myös pitänyt tästä misellistä, hellävarainen ja ihoa hoitava. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo mä voisin laittaa tän misellien Top 5- listalle :)

      Poista

Kommentit piristävät aina :)