torstai 6. helmikuuta 2020

Tabac Original - Craftsman

Tuote pr-näyte. Luulenpa, että Tabac Original on aika monelle tuttu tuoksu? Alkuperäinen Tabac Original lanseerattiin jo 60 vuotta sitten, eli pieni tovi on vierähtänyt siitä. Tuoksusta on luotu uusi versio, joka kantaa nimeä Tabac Original CraftsmanPullon muotoilu on tuttu alkuperäisestä versiosta, mutta värimaailma on erilainen. Tuoksusta löytyy joitain samoja tuoksunuotteja mitä alkuperäisessäkin on. Craftsmanin tuoksupyramidi näyttää tältä;Alkutuoksu: Greippi, bergamotti, mustapippuri
Sydäntuoksu: Laventeli, kurjenpolven öljy, tonkapapu
Pohjatuoksu: Vetiver, patsuli, nahka


Alkutuoksu on kirpeä sitruksien näytelmä johon mustapippuri tuo kevyttä mausteisuutta ja syvyyttä. Hyvin puhdas ja maskuliininen tuoksu. Tuoksua analysoidessa mieleen hiipii myös adjektiivi puhdas.


Craftsman on aika helppo ja kikkailematon miesten tuoksu. Se on selkeästi maskuliininen ja tavoittaa varmasti laajan yleisön. Craftsman on sellainen klassinen miesten tuoksu, joka ei yritä mitään kummallisuuksia. Sopii päivä- iltakäyttöön, nuoremmalle ja aikuisemmalekin.

Vaikka Craftsmanin alkutuoksu onkin kiva, tykkään silti eniten tässä iholle jäävästä pohjatuoksusta. Se on mieto, ei överivoimakas. Iholle jää lämmin ja pehmeä tuoksu. Oma nenäni poimii sieltä erityisesti pehmeän nahkanuotin. Pysyvyys iholla on muutamia tunteja. 


Tabac Original Craftsman edt esim. Stockmannilla (50ml/ 28,50€)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit piristävät aina :)