sunnuntai 2. helmikuuta 2020

Pullulan - Ihon kiinteyttäjä

Tuote saatu pr-näytteenä. Sis. Mainoslinkkejä.Olen kirjoitellut jo useampaankin otteeseen ruotsalaisesta Skin Treatista. Kyseiseltä merkiltä olen löytänyt jo varsin monia vinkkaamisen arvoisia tuotteita ja tänään esittelen jälleen yhden Skin Treatin tuotteen. Hydra-Infused Face Elixir nappasi mielenkiintoni inci-listansa ansiosta. 

Kyseinen seerumi on suunnattu elvyttämään kuivaa ja väsynyttä ihoa. Seerumissa on mm. hyaluronihappoa neljässä eri muodossa. Kuitenkin kiinnostavan tästä seerumista tekee sen sisältämä pullulan, joka on veden jälkeen heti toisena inci-listassa.


Mikä ihmeen pullulan?


Hassun kuuloista pullulania (polysakkaridi) saadaan mustasta hiivasta. Pullulan on ominaisuuksiltaan mm. antioksidanttinen, sekä kosteutta sitova. Mutta ehkä mielenkiintoisin ominaisuus pullulanilla on se, että sillä on kyky silottaa ja kiinteyttää ihoa lähes välittömästi. Efekti on tosin vain tilapäinen, eikä se loihdi kenenkään naamaa kestokiinteäksi ;) Käytännössä pullulan muodostaa iholle näkymättömän kalvon, joka väliaikaisesti parantaa ihon tekstuuria ja yleisilmettä.Seerumi on koostumukseltaan hieman maitomaista ja ihoon nopeasti imeytyvää. Tuoksultaan puhtaanraikas. 

Mielestäni Hydra-Infused Face Elixir toimii ehdottomasti parhaiten siten, että seerumin alle kerrostaa runsaasti (useampia kerroksia) kasvo/hoitovettä. Ilman alle tulevaa riittävää kosteutusta, seerumi saattaa jättää kuivakan ja kiristelevän tunteen.

Skin Treatin seerumilla on selkeä, välittömästi napakoittava vaikutus iholle. Seerumista jää myös hämmästyttävän silkkisen sileä tunne iholle.  Siispä varsin passeli seerumi-tapaus :)


Skin Treat  Hydra-Infused Face Elixir* Kickisillä (19,90€/ 30ml)
Oletteko löytäneet suosikkituotteita Skin Treatilta?


8 kommenttia:

 1. Samaa mietin heti ensimmäisenä, että mikä ihmeen pullulan :D Mä en ole Skin Treatilta vielä ainuttakaan tuotetta kokeillut, mutta kieltämättä pakkauksissa niiden yksinkertaisuus jotenkin vetoaa muhun ja tääkin kuulostaa hyvältä tuotteelta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh :D Skin Treatilla on tuotevalikoimassa vaikka ja mitä. Varsinki hyviä kroppatuotteita :)

   Poista
 2. Tykkään tästä seerumista muuten tosi paljon, mutta mulla se vain rullaa ja murustuu ikävästi iholla kun päälle levittää toista tuotetta. :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on aika tyypillinen (ja ärsyttävä) efekti tällaisten kalvonmuodostajia sisältävien tuotteiden kanssa. Ootko kokeillu ns. taputella tai painella iholle ne muut tuotteet levittämisen sijaan? Näin se alla oleva seerumi ei välttämättä lähde niin helposti rullaamaan :)

   Poista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 4. Kiitos vinkistä. Tämä kuulostaa erittäin hyvältä. :)

  VastaaPoista

Kommentit piristävät aina :)